wiolaa31
28.02.23, 15:59
Witam,
chcialam się Was poradzic w pewnej sprawie. Od 2 tygodni wyczuwam na swojej szyi węzeł chłonny. Dokładnie czuje go w okolicy mięśnia MOS. Noe wiem czy jest powiększony bo strasznie panikuje i nie jestem w stanie tego określić. Chociaż wydaje mi się ze nie kest duży tylko normalnych rozmiarów. Ciężko mo określić czy jest wyczuwalny czy powiększony. Wydaje mi się ze jest sprężysty i ruchomy. Strasznie się boje ze może to być coś poważnego. Nie mam żadnych innych objawow. 4 miesiące temu przeszłam okropna infekcje górnych dróg oddechowych, miałam chore tez zatoki. Po chorobie dlugo miałam katar i czułam ze flegma spływa mi po tylnej ścianie gardła. Jakiś czas był spokój. Od tygodnia znowu czuje jak wydzielina spływa mi po tylnej ścianie gardła i czasem mam chrypkę. Czy to może problem z zatokami?
jesten straszna panikara i widzę tylko czarne scenariusze, kilka razy wymyślałam już sobie choroby. Może ktoś ma podobne dolegliwości i coś doradzi. Czy powinnam martwić siw tym węzłem? Lekarz rodzinny mnie zbył, stwierdziła ze nic tam nie czuje. Nie wiem co już mam myśleć.
Chciałam jesscze dodać ze co jakiś czas wymyślam sobie choroby, czytam w necie objawy i się nakręcam.