Dodaj do ulubionych

Czy analiza pierwiastkowa naprawde daje pełny i pr

IP: 84.10.103.* 06.12.04, 22:56
awdziwy obraz zdrowia,wyniki wyszły mi fatalne ,czuję się tez
fatalnie ,stwierdzono u mnie chorobę autoimmunologiczną,wiem ze juz kiedyś
było o analizie ale czy komus z WAS to pomogło w dojściu do zdrowia[robiłam
anlize w biomolu w Łodzi]
Obserwuj wątek
    • Gość: Hanka Re: Czy analiza pierwiastkowa naprawde daje pełny IP: 84.10.103.* 06.12.04, 23:16
      Oczywiście choroba wyszła na podstawie badań immunologicznych[lekarskich]a
      analiza orzekła że jestem strasznie zatruta--w co widząc mnie nietrudno
      uwierzyć,kiedyć pisaliście że te badania to pic ale podobno biomol robi je
      naprawdę dobrze
      • rezurekcja Re: Czy analiza pierwiastkowa naprawde daje pełny 07.12.04, 09:38
        Gość portalu: Hanka napisał(a):

> Oczywiście choroba wyszła na podstawie badań immunologicznych[lekarskich]a

jako nielekarz nie wiem, o czym mowisz. Lekarz Cie badal? Jak? Czym?

> analiza orzekła że jestem strasznie zatruta--w co widząc mnie nietrudno
        > uwierzyć,

Zatruta? Czym?
        Jesli tak jak ja jesz to, co kupisz w sklepie, pijesz to, co kupisz w sklepie,
        oddychasz tym samym powietrzem co reszta (no, tutaj w gorszej sytuacji sa
        mieszkancy rejonow przemyslowych, Gorny Slask Legnica i podobne), myjesz sie
        woda z kranu, to przypuszczam, ze ja tez jestem tak samo zatruta.
        Chyba, ze pracujesz w szkodliwych warunkach, wtedy rzeczywiscie moze byc
        dodatkowa przyczyna.

> kiedyć pisaliście że te badania to pic ale podobno biomol robi je
        > naprawdę dobrze

Artur pisal, ze te same wlosy wyslano do kilku laboratoriow. Kazdemu wyszly inne
        wyniki...

Analiza wlosa odtwarza - moim zdaniem - stan historyczny, przeciez to co jest
        badane, roslo jakis czas.
        Analiza krwi i moczu daje obraz na dzis.

Na podstawie analizy wlosa nie znajdziesz zdrowego. Wszyscy jestesmy zatruci.
        Czym nie zamierzam sie przejmowac, czego i Tobie zycze.
    • ewellina5 Re: Czy analiza pierwiastkowa naprawde daje pełny 07.12.04, 03:53

> awdziwy obraz zdrowia,wyniki wyszły mi fatalne ,czuję się tez
      > fatalnie ,stwierdzono u mnie chorobę autoimmunologiczną,wiem ze juz kiedyś
      > było o analizie ale czy komus z WAS to pomogło w dojściu do zdrowia[robiłam
      > anlize w biomolu w Łodzi]

Moze uzupelnij powyzsza analize pierwiastkow, badaniami Oberonem.
      Bedziesz miala pelniejszy obraz swojego organizmu.
    • Gość: hydrogen Re: Czy analiza pierwiastkowa naprawde daje pełny IP: *.gfk.pl 07.12.04, 11:10
      Na podstawie tego badania można powiedzieć na prawdę dużo o organiźmie tylko
      trzeba się na tym znać. Powinnaś więc skonsultować wynik z jakimś lekarzem z
      Biomolu, polecam dr Krupkę.

Ja robiłem badanie dwukrotnie i jestem zadowolony. Wprawdzie nie byłem zatruty
      pierwiastkami toksycznymi ale miałem b duże niedobory różnych mikroelementów co
      wpływało na stan mojego zdrowia.

Pozdro
      • Gość: Hanka Re: Czy analiza pierwiastkowa naprawde daje pełny IP: 84.10.103.* 07.12.04, 16:20
        Tak sie tylko składa że ja jestem zatruta lekami i stąd mam już jedną chorobę
        autoagresyjną a dalsze "mogą "być z nią powiązane naprawde wyglądam fatalnie i
        to wcale nie żarty a osoba która to analizowała zna sie na tym ,i bez kpin
        proszę na Oberon bym nie poszła ale chałowo się czuję a na badaniu włosów
        wyszło parę istotnych kwestii np .to że mam problemy z tkanką łączną co i w
        istocie jest przyczyna mojej choroby
        • Gość: up Re: Czy analiza pierwiastkowa naprawde daje pełny IP: 84.10.103.* 09.12.04, 22:35
    • artur737 Re: Czy analiza pierwiastkowa naprawde daje pełny 10.12.04, 05:39
      Boze, co za ciemnota i zacofanie wsrod ludu.
      • Gość: hydrogen Re: Czy analiza pierwiastkowa naprawde daje pełny IP: *.gfk.pl 10.12.04, 15:02
        Uzasadnienie dlaczego warto badać włosy:

www.biomol.pl/pliki/Medycyna_Biomolekularna_1.pdf
        • Gość: Artur Re: Czy analiza pierwiastkowa naprawde daje pełny IP: *.ss.shawcable.net 10.12.04, 16:11
          tez mi autorytet
    • mammon Re: Biomol w Lodzi utworzyli szarlatani !! 12.12.04, 03:12

> awdziwy obraz zdrowia,wyniki wyszły mi fatalne ,czuję się tez
      > fatalnie ,stwierdzono u mnie chorobę autoimmunologiczną,wiem ze juz kiedyś
      > było o analizie ale czy komus z WAS to pomogło w dojściu do zdrowia[robiłam
      > anlize w biomolu w Łodzi]

Ja bym sie tymi wynikami nie przejmowal poniewaz to laboratorium jest zalozone
      przez wyjatkowo sprytnych szarlatanow, ktorzy potrafia ubrac swoje
      pseudonaukowe dywagacje w "szaty" jezyka naukowego.

A teraz podaje ci tresc wypowiedzi osoby ktora byla pacjentem pana K. Krupki:

"Autor: jaceks
      Temat: Re: Analiza pierwiastkowa włosa
      Treść: Czy krupka wciąż jest optymalnym lekarzem czy znalazł inną bazę chorych
      i na
      nich teraz czesze szmal.
      zachowanie krupki wobec mnie wymagałoby obicia mu mordy ale miał szczęście.
      Teraz to mi wisi ale go nie polecę bo nie umie traktować ludzi jak ludzi
      tylko jako numerek który przyniesie następną stówkę."
      • mammon Re: Biomol w Lodzi utworzyli szarlatani !! 12.12.04, 13:31
        up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka