Gość: buntoffnick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:06 qrde a chciałam zacząć uzywać tego preparatu... moja wina, ze ppzytywnie myślę? Bleeee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ullena Re: Czy prozac może poprawić nastrój osobie zdrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:23 Być może prozac jest to, ale jak zwykle dla wybrańców opakowanie tego leku 20 szt. kosztuje 100 zł w aptece na receptę.Więc jak zwykle w Polsce nie zostanie szerzej zastosowany, bo kogo na to stać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Czy prozac może poprawić nastrój osobie zdrow IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 12.12.04, 13:27 No ale w tym artykule przedstawiono tez lepsze alternatywy dla prozaku: > strzelę sobie drinka, wypiję kawę albo wezmę prozac Nie lepiej strzelic sobie drinka zamiast lykac piguly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy prozac może poprawić nastrój osobie zdrow IP: *.autocom.pl 12.12.04, 16:38 prozac ma wiele odpowiedników polskich, np. bioxetin - 20 zł za opakowanie. ja niestety muszę brać, a wiele bym dała, co by nie musiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Re: Czy prozac może poprawić nastrój osobie zdrow IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 20.04.05, 10:39 A ile ja bym dała by nie brać?! I doprawdy nie wiem czy to pomaga, to trzeba wierzyć, że pomaga, jak ktos zdrowy niech sobie weźmie witaminę C (na pewno pomoże a pewno za jakiś czas będzie modne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Czy prozac może poprawić nastrój osobie zdrow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:37 Prozac jest drogi ale kiedy miałem b. poważne problemy to mi zdecydowanie pomógł , bioxetin to polski leki kiepski . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wcyrku77A poprawić nastrój osobie zdrowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:57 Kup sobie torebkę, osobie bliskiej krawat i wieczorem iddzcie do teatru. Odpowiedz Link Zgłoś