Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:47 Czy ktoś wiem co pomaga przy podrażnionym żołądku (z zalegającą żółcią) i dwunastnicy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nn Re: Podrażniony żołądek i dwunastnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:35 lekarz oraz pić siemię lniane przez dłuższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXSW Re: Podrażniony żołądek i dwunastnica IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 22.01.05, 20:39 Lekarz, a skąd wiesz że to jest podrażnienie ......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Podrażniony żołądek i dwunastnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:37 U lekarza byłam, i na gastroskopii, wyszło przekrwienie błony śluzowej, żółć, i refluks. Biorę leki, ale ciągle czuję podrażnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Podrażniony żołądek i dwunastnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:41 to tylko siemię lniane.Jak śluzówka degerowała się latami to również długo trzeba ją leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Podrażniony żołądek i dwunastnica IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:41 Oczywiście najpierw powinien być lekarz. A oprócz tego piję sodę oczyszczoną (gdzieś 1 łyżeczka na pół szklanki wody), pomaga mi także picie rumianku oraz ranigast ( ten na receptę). Ale jak napisałam najlepiej skonsultuj się z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś