Dodaj do ulubionych

Krew na papierze toaletowym...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 01:03
Czasem, nie zawsze, po wyproznieniu widze slady krwi na papierze toaletowym. Nie duzo, ale cos tam jest. No i nie wiem co z tym zrobic. Troche sie martwie, ze to cos moze byc zlego. Nie mam zadnych problemow z wyproznianiem sie, chodze regularnie do kibelka. Czy jest mozliwosc, ze podraznia mnie jakies jedzienie? A moze taka moja uroda? Zauwazylem, ze np. jak wypije duzo soku, np. typu Kubusie czy Pysie to mi sie tak dzieje. (stolec jest albo rzadki albo jak duzy) - wiem , to brzmi troche glupio, ale nie wiem to powiedziec inaczej. Czesto chodze do ubikacji i nie ma zadnych sladow a czasem mam. Mam nadzieje, ze to jakies podraznienia. Nie mam zadnych innych dolegliwosci. Czy powinienem sie zglosic do lekarza jak sie to bedzie czesciej powtarzalo? Mam 22 lata. Z gory dziekuje za komentarze.
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: Krew na papierze toaletowym... 10.04.05, 02:25
      Z pewnożcią powinieneś to skonsultować z lekarzem.Krew w stolcu to nic
      dobrego,chociaż zdarza się z różnych powodów.Coś musi się dziać w twoim
      przewodzie pokarmowym skoro pokazuje się krew.Nie jest to napewno od soków.
      • Gość: Paulo Re: Krew na papierze toaletowym... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 03:40
        W sumie to nie napisalem wszystkiego. Ten moj przypadek mam juz od dawien dawna. Calkiem mozliwe, ze juz od podstawowki. Ale nigdy sie tym zbytnio nie martwilem ani nie przejmowałem. Poprostu czasem widzialem drobne plamki. Dzis znow mialem i postanowilem napisac. Przy wyproznianiu czulem lekkie pieczenie. Ale zazwyczaj nic nie czuje. Czasem mam wrazenie, jakby wewnetrzne scianki odbytu (tak mi sie wydaje) - ulegały podraznieniu i stad ta krew. Ale moze rzeczywiscie powinienem sie udac do lekarza. Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam:) I oczywiscie czekam na inne komentarze.
        • Gość: @ Re: Krew na papierze toaletowym... IP: *.ny-newyorkc0.sa.earthlink.net 10.04.05, 04:51
          Najprawdopodobniej to hemoroidy.
          • Gość: Paulo Re: Krew na papierze toaletowym... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 05:53
            Jakie badania mogą to potwierdzic? Czy palec w pupie moze takie cos wykazac?:) A moze wystarczy zwykle badanie kału? Choc cos mi sie wydaje, ze to malo prawdopodobne. Kurde. Jak nie urok to sraczka:(
            • Gość: gosc Re: Krew na papierze toaletowym... IP: *.ip-pluggen.com 10.04.05, 10:13
              A prawdopodobnie PAULO to jeszcze jedna odmiana podpuszczacza, ktory
              zamieszcza "wstrzasajace" posty, dodajac do kazdego z nastepnych nowe szczegoly...
            • doktorek.bodzio Re: Krew na papierze toaletowym... 10.04.05, 22:56
              Gość portalu: Paulo napisał(a):

> Jakie badania mogą to potwierdzic? Czy palec w pupie moze takie cos wykazac?:)
              Oplulem sobie monitor, ale ubaw ;p
    • Gość: P Re: Krew na papierze toaletowym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 08:00
      Facet, na me wirtualne oko ;) nie masz hemoroidów ! Sam piszesz, że chodzisz
      CZĘSTO do kibelka ... Rada - nie wycieraj tak mocno tyłka to nie będzie krwi
      <hahaha>. Jakbyś inne, bardzo wrażliwe miejsce tarł tak często ;) i mocno ;) to
      też byłaby krew. Może się myle, może masz heomroidy ... - sam zobacz ->
      lusterko w dłoń i gimnastyczna pozycja a będziesz wiedzieć :)))))))))))

Pozdrawiam.
      • Gość: Paulo Re: Krew na papierze toaletowym... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:05
        Ludzie, ja nikogo nie nabieram. Do ubikacji chodze czesto, w sumie to codziennie. Dzis tez bylem i w kale nie ma nic. Nie widze zadnej krwi. Najnormalniejsza na świecie qpa. Dopiero jak sie podcieram pojawiaja sie drobne ślady. Tak jakby coś podraznilo mi tyłek z jednej strony. Pewnie sie zagoi i bede mial spokoj przez jakis czas. W kazdym badz razie ide do lekarza. Pozdrawiam!
        • Gość: Paulo Re: Krew na papierze toaletowym... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:06
          Acha, jeszcze jedna rzecz. Dzis sie wymacałem paluchami i nic tam nie ma.
          • Gość: gosciowa Re: Krew na papierze toaletowym... IP: *.ip-pluggen.com 10.04.05, 22:54
            W srodku nic nie ma, tylko wisza na zewnatrz jakby pecherzyki. Obejrzyj sie w
            lusterku!
          • doktorek.bodzio Re: Krew na papierze toaletowym... 10.04.05, 22:58
            Gość portalu: Paulo napisał(a):

> Acha, jeszcze jedna rzecz. Dzis sie wymacałem paluchami i nic tam nie ma.
            Placze i sie turlam ;p
            • Gość: maciej Re: Krew na papierze toaletowym... IP: *.telia.com 10.04.05, 23:49
              a dupsko cie w tzw. rowie nie swedzi?
              czasami ja tak mam, ze skora po prostu lekko peka w tym miejscu. wystarczy
              posmarowac mascia np. oxycortem i po paru dniach jest ok!
              poz,maciej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka