Gość: Botulina IP: *.csk.pl 21.04.05, 22:40 Botuliną leczy dr. Oleszczańska-Prost w Warszawie, być może dr. Szpytma w Krakowie. Proszę o opinie - czy pomogło, jakie ewentualne problemy? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: Botulina w leczeniu zeza - kto próbował? 22.04.05, 00:22 duzo o tym pisza na forum "zezisko" neistety nei mam linka- musisz poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Botulina Re: Botulina w leczeniu zeza - kto próbował? IP: *.csk.pl 22.04.05, 20:45 Byłam na Forum Zezisko, ale nie znalazłam opinii na ten temat. Może ktoś jeszcze próbował? Odpowiedz Link Zgłoś
nawoj29 Re: Botulina w leczeniu zeza - kto próbował? 25.04.05, 11:16 Moze ktos juz leczył się tą metodą i ma dobre/złe? doświadczenia? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
elazez Re: Botulina w leczeniu zeza - kto próbował? 29.04.05, 14:07 zastanawiam sie, dlaczego nie stosuje się tej botuliny częśćiej. Czy ma jakieś długotrwałe złe skutki, czy jest zbyt nowa, by przewidzieć skutki? A te pryzmaty mają chyba takie samo zadanie jak botulina, tylko droga bardziej uciążliwa z zakrywaniem oczu itd. MOże ktoś już przez to przeszedł? Odpowiedz Link Zgłoś