adamzrk 11.06.05, 12:56 Zancie jakieś dobre środki/preparaty na przemęczenie? Mam pracę, do tego studia dzienne i widzę, że powoli nie wyrabiam. Dzięki za wszelke info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukas522 Re: co na przemęczenie? 11.06.05, 15:14 Najlepsze to zapewnić organizmowi odpowiednią ilość godzin snu/wypoczynku, bez tego żadne środki nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: co na przemęczenie? 11.06.05, 16:06 adamzrk napisał: > Zancie jakieś dobre środki/preparaty na przemęczenie? Mam pracę, do tego stu > dia dzienne i widzę, że powoli nie wyrabiam. Dzięki za wszelke info. Amfa ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
franc_tireur Re: co na przemęczenie? 11.06.05, 16:36 " Amfa ? " Snajper, to może ja teraz powinnam zapytać tak, jak Ty zwykle pytasz specjalistów od cudownych środków: a co, miałbyś w tym jakiś interesik? Może tak się przypadkiem składa, że rozprowadzasz to wspaniałe lekarstwo? P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: co na przemęczenie? 12.06.05, 00:45 franc_tireur napisała: > " Amfa ? " > > Snajper, to może ja teraz powinnam zapytać tak, jak Ty zwykle pytasz > specjalistów od cudownych środków: a co, miałbyś w tym jakiś interesik? Może > tak się przypadkiem składa, że rozprowadzasz to wspaniałe lekarstwo? > P ;) Niestety, po prostu nie znam innego środka/preparatu na zmęczenie. A Ty ? Zresztą, gdybym miał ten środek w mojej ofercie, to bym nie napisał >Amfa ?<, tylko >Amfa !!!<. ;)) S. Odpowiedz Link Zgłoś