waztre 10.10.05, 16:20 Pracuję przy komputerze. Ostatnio strasznie pieką mnie oczy. Wystarczy dzień przewy i jest ok- niestety służba nie drużba- czym wiec można leczyć to pieczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shagga Re: Piekące oczy od komputera- jak leczyć?? 10.10.05, 16:22 Mozna sobie robic oklady ze swietlika. Zaparzyc torebki, troszke ostudzic i polozyc sobie na powieki. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
waztre Re: Piekące oczy od komputera- jak leczyć?? 10.10.05, 16:25 MTrochę dużo zabawy..moze jekieś krople znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
martta_k Re: Piekące oczy od komputera- jak leczyć?? 10.10.05, 18:17 krople: lacrimal ok 7zł systane ok 30zł visine ok 17zł artelac ok 15zł - tych uzywałam i były dobre możesz też kupic sobie w aptece tabletki np: Klarin x 30 tabl. ok 15zł Klarin x 60 tabl. ok 23zł Klarin ACTIV z luteiną x 30 tabl. ok 25zł Klarin ACTIV z luteiną x 60 tabl. ok 33zł Strix x 30 tabl. wyciąg z czarnej jagody ok 27zł ProWzrok kaps. x 30 tabl. ok 16zł i inne, no i smarować powieki żelem ze świetlika i chabrem oprócz tego jak pracujesz przy kompie to niech bedzie dobrze oświetlony i rób sobie przerwy żeby ten wzrok tak bardzo sie nieprzemeczal. pozdr Marta Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Piekące oczy od komputera- jak leczyć?? 11.10.05, 00:14 waztre napisała: > Pracuję przy komputerze. Ostatnio strasznie pieką mnie oczy. Wystarczy dzień > przewy i jest ok- niestety służba nie drużba- czym wiec można leczyć to > pieczenie? Może zmień monitor lub przynajmniej zwiększ częstotliwość. S. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_dudys Re: Piekące oczy od komputera- jak leczyć?? 11.10.05, 13:13 Postaw sobie obok kompa nawilżacz powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka.kwaczka NIe sieć tak długo przy komputerze 11.10.05, 15:41 > Pracuję przy komputerze. Ostatnio strasznie pieką mnie oczy. Wystarczy dzień > przewy i jest ok- NIe siedź tak długo przy komputerze. Z tego co piszesz pomoże na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś