mausi12 30.10.05, 14:38 Mam bol w okolicy krzyza,ktory promieniuje na posladki,a to powoduje,ze mam biegunke.Czy to choroba? czy psychosomatyczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowe_cappuccino Re: Choroba psychosomatyczna? 30.10.05, 14:46 jesteś pewna, ze ból z okolicy krzyża, który promieniuje na pośladki, jest sprawcą biegunki? Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Choroba psychosomatyczna? 30.10.05, 14:50 Mam go od dzis.Nie bola mnie jelita tylko czuje w okolicy krzyza i posladkow takie ciagniecie i potem kreci mnie na biegunke. Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Choroba psychosomatyczna? 30.10.05, 14:58 bardzo plastyczny opis a moze jednak czujesz obolałe jelita, które promieniują i wydaje ci się, że to kręgosłup ale w koncu zdaje się, ze masz jakieś zwiazki z medycyną i psychologią, więc powinnaś wiedzieć, co ci dolega Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Choroba psychosomatyczna? 30.10.05, 15:18 Kiedys mialam problem po cappuccino i je wyrzucilam-teraz jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Choroba psychosomatyczna? 30.10.05, 15:20 faktycznie, te z proszku bywają niestrawne Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: Choroba psychosomatyczna? 30.10.05, 15:41 No wlasnie,ale musialam sobie odmowic tych pysznosci,a szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś