justynapili 18.12.05, 17:34 czy kołotanie serca jest objawem nerwicy???czy ktoś kto to przeżył może napisać jak często ten objaw występuje i jak długo się utrzymuje?Proszę o szybka odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraaszka Re: NERWICA 18.12.05, 17:39 może być ale może być również objawem innych chorób najlepiej zdiagnozuje to lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: NERWICA 18.12.05, 17:44 może ale może też świadczyć o czymś innym spytaj najpierw kardiologa a jak często ten objaw występuje i jak długo się utrzymuje to już naprawdę zalezy od organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
carolyn_l Re: NERWICA 18.12.05, 22:41 ja tez mam kolatania serca szczegolnie jak sie klade wieczorem spac, nie moge wytrzymac i denerwuje sie jeszcze bardziej :/ a dodatkowo co gorsze to mam problemy z oddechem i nie moge go zlapac .. zamiast normalnie oddychac to musze brac glębokie wdechy bo inaczej nie poczuje wogole powietrza w plucach i kaput... :/ czy oby napewno to nerwica?? a jakie mogą byc jej skutki?? ja juz nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: NERWICA 19.12.05, 08:53 Kołatania serca trwające od południa, aż do chwili zaśnięcia miałam przy nadczynności tarczycy. Robione w tym czasie EKG było prawidłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
carolyn_l Re: NERWICA 19.12.05, 15:13 mialam robione badania i z tarczycą jest wszystko ok, wiec to nie musi miec związku z kolataniem serca Odpowiedz Link Zgłoś