GoĹÄ: przyjaciolka IP: *.oc.oc.cox.net 06.12.02, 04:42 Jest to lek, podobno znakomity, dla chorych na artretyzm. Bardzo prosze o te informacje i dziekuje z gory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: justy Re: Ile kosztuje ACTONEL 30mg w Polsce? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 09:55 Raczej na osteoporozę niż na artretyzm Dawki 30 mg nie ma na rynku, jest 5 mg 28 tbl Actonelu 5mg kosztuje od 46zł w górę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przyjaciolka Re: Ile kosztuje ACTONEL 30mg w Polsce? IP: *.oc.oc.cox.net 06.12.02, 17:39 Dziekuje Ci bardzo, Justy. Wiem, ze Actonel 30mg to dawka raz na tydzien i czytalam o tym m.in. na polskojezycznych stronkach medycznych: www.warman.com.pl~osteo/actonel.html , stad myslalam, ze jest dostepny takze na rynku. Dziekuje jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: justy Re: Ile kosztuje ACTONEL 30mg w Polsce? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 22:58 A może Fosmamax 70mg? Należy do tej samej grupy leków, co Actonel. Opakowanie 4 tbl kosztuje ok. 174zł. Stosuje się 1 tbl tygodniowo. Z tym, że są to leki przede wszystkim na osteoporozę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przyjaciolka Re: Ile kosztuje ACTONEL 30mg w Polsce? IP: *.oc.oc.cox.net 08.12.02, 04:33 Gość portalu: justy napisał(a): > A może Fosmamax 70mg? Należy do tej samej grupy leków, co Actonel. > Opakowanie 4 tbl kosztuje ok. 174zł. Stosuje się 1 tbl tygodniowo. Z tym, że są > > to leki przede wszystkim na osteoporozę. Tak, to chodzi o osteoporoze, ale poniewaz pytalam nie w swoim imieniu - pokrecilo mi sie. Szukalam tego lekarstwa w sieci i znalazlam jako FOSAMAX. Wiem, ze to byla literowka, ale podaje prawidlowe brzmienie na wypadek, gdyby ktos jeszcze byl zainteresowany. Justy, dziekuje Ci bardzo w imieniu mojej przyjaciolki i swoim. Lek jest bez porownania tanszy w Polsce niz w U.S. Odpowiedz Link Zgłoś