Gość: pusia IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 13:01 Witam. Poszukuję dla małego dziecka dermatologa - specjalisty od znamion barwnikowych. Czy możecie kogoś polecić? Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mati Re: polecicie dermatologa specjalistę (Warszawa)? IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 19:59 nie wiem czy ta pani jest akurat specjalistką od znamion barwnikowych, ale mi w moich problemach bardzo pomogła (a był to 5 dermatolog- reszta do kitu) oraz wszytkim ludziom których później do niej wysłałam.margot greese lykowa 602 250 887, dzieci, także niemowlęta widziałam u niej dość często.Przyjmuje w centrum- oczywiście w Wawie. Pozdrawiam Mati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: polecicie dermatologa specjalistę (Warszawa)? IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 21:01 Dziękuję bardzo za namiary. Dwa pytanka: lykowa tzn. Łykowa? i, ponieważ imię i nazwisko nie są rdzennie polskie, czy nie istnieje "bariera językowa"? Jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: polecicie dermatologa specjalistę (Warszawa)? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 11:11 Gość portalu: pusia napisał(a): > Dziękuję bardzo za namiary. Dwa pytanka: lykowa tzn. Łykowa? i, ponieważ imię i > > nazwisko nie są rdzennie polskie, czy nie istnieje "bariera językowa"? > Jeszcze raz dzięki. Oczywiście, że Łykowa, bariery jezykowe nie istnieją. Pozdrawiam Mati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: polecicie dermatologa specjalistę (Warszawa)? IP: *.kd4nxx10.adsl.tele.dk 15.02.03, 20:48 Potliwosc moze miec wiele przyczyn jak m.innymi ogolne oslabienie, nierownowaga hormonalna, dysfunkcia pluc, nieprawidlowa przemiana materii, genetyczne uzaleznienia, problemy z sercem, zatrucia m.in. (alkocholowe), nerwice, mm. Napisz wiecej . Pozdrawiam Amy PS. Szalwia jest skuteczna na ogolna nadmierna potliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: polecicie dermatologa specjalistę (Warszawa)? IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 21:02 Gość portalu: Amy napisał(a): > Potliwosc moze miec wiele przyczyn A to to chyba nie do mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: polecicie dermatologa specjalistę (Warszawa)? IP: *.kd4nxx10.adsl.tele.dk 15.02.03, 22:37 Przeprasam, pod zlym watkiem napisalam. Pozdrawiam amy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: polecicie dermatologa specjalistę (Warszawa)? IP: *.com.pl 25.02.03, 14:17 Ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: polecicie dermatologa specjalistę (Warszawa)? 25.02.03, 20:56 A ja polecam klinike dermatologiczno-wenerologiczną na Koszykowej. Naprawde bardzo dobrzy lekarze (nigdzie indziej nie mogli wyleczyć mi brodawek a tam w miesiąc i nie ma śladu. kolerzanka miała grzybice i też tylko tam jej wyleczyli) Mają umowę z mazowiecką kasą chorych więc bezpłatnie. naprawdę warto poczekać na tą wizytę parę tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: polecicie dermatologa specjalistę (Warszawa)? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 22:43 jakie poczekać na wizytę, przecież oni nie chcą zapisywać! to znaczy zapisują, ale i tak trzeba przyjść rano po numerek rano to około 6.30 (ja byłam o 6.15 i byłam 7 w kolejce - numerek pierwszy, bo lekarzy jest wielu) lekarze przyjmują od 9, niektórzy od 9.30 tłumy, naprawdę tłumy pacjentów ale ja nie żałuję, że wstałam o 5, chyba są najlepsi w Wawie, no i za darmo przy mnie przyjęli panią z dzieckiem na ręku bez kolejki (nie wiem, czy dlatego, że dziecko na ręku, czy dlatego, że rybia łuska) jeszcze jedno - przy rejestracji trzeba głośno pochwalić się swoją dolegliwością, facet za mną szeptał, że ma krostę na penisie, tylko ja słyszałam, na szczęście pani rejestratorka dokładnie i głośno go przepytała , tak, że wszyscy zaspokoili swoją ciekawość Odpowiedz Link Zgłoś