andaba 10.10.06, 16:37 Nie nerwy. Nie ciąża. Nie siedzący tryb życia. Nie późne wstawanie. Nie drzemki w ciągu dnia. Co więc? Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naganna Re: Przyczyna bezsenności - jaka może byc? 10.10.06, 16:39 yyyy, a np:L późna kolacja; galopujące myśli ... "a kto mówi że spać trzeba" - mi czasem to pomaga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Przyczyna bezsenności - jaka może byc? 10.10.06, 16:40 www.google.pl/search?hl=pl&q=bezsenno%C5%9B%C4%87%2C+przyczyny&lr= wybierz sobie Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Przyczyna bezsenności - jaka może byc? 10.10.06, 16:44 ile godzin na dobe sypiasz? czy jesteś w ciagu dnia bardzo senna? Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka_53 Re: Przyczyna bezsenności - jaka może byc? 10.10.06, 22:06 Przyczyna bezsennosci jest wysoki poziom wapnia w stosunku do magnezu w organizmie.Najlepiej zrobic analize pierwiastkowa wlosow i o tym sie przekonac. Wiem co pisze bo sama mam ten problem -obecnie w bardzo duzym stopniu zaleczony. Pozdrawiam wszystkich cierpiacych na bezsennosc i polecam magnez. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Przyczyna bezsenności - jaka może byc? 11.10.06, 00:04 mandarynka_53 napisała: > Przyczyna bezsennosci jest wysoki poziom wapnia w stosunku do magnezu w > organizmie.Najlepiej zrobic analize pierwiastkowa wlosow i o tym sie przekonac Analiza włosów nic Ci nie powie o stosunku magnezu do wapnia w organizmie. Organizm nie jest mieszaniną pierwiastków, tylko tkanek i związków chemicznych. S. Odpowiedz Link Zgłoś