sineraser 28.12.06, 20:30 Pytanie takie w tytule? Czyli jak to wyglada, mozna latać czy nie? Czy jest to niebezpieczne? (chodzi o starszą osobę) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraaszka Re: Czy z rozrusznikiem serca można latać? 28.12.06, 20:37 można tylko przy odprawie należy o tym powiedzieć, wtedy nie przechodzi się przez magnetyczne bramki Odpowiedz Link Zgłoś
izolda201 Re: Czy z rozrusznikiem serca można latać? 28.12.06, 23:15 wydaję mi sie, że można. Ale nie chce cie wprowadzac w bład, kiedys czytalam, że mozna na "ulotce" do rozrusznika mojej babci, ale może sie mylę. Poczytaj w necie cos o rozrusznikach albo skonsultuj sie z kardiologiem. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
sineraser Re: Czy z rozrusznikiem serca można latać? 29.12.06, 13:40 dzieki za te podpowiedzi :) ciocia (bo to o nią chodzi) dzisiaj idzie do lekarza który jej zakładał ten rozrusznik po poradę fachową, także powinno sie wyjaśnić pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
celebrity Re: Czy z rozrusznikiem serca można latać? 30.12.06, 22:56 z cala pewnoscia mozna, moja ciocia leciala w te wakacje ma 72 lata, zadnych problemow tylko trzeba pokazac te karte rozrusznika zeby nie przechodzic przez bramki. Na pewno wszystko pojdzie bez problemu! Odpowiedz Link Zgłoś