ayam1 12.06.07, 20:36 czy ktoś może przechodził przez ten proces?jak długo on trwa??i jak bardzo boli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osmanthus Re: Leczenie rany przez ziarninowanie 13.06.07, 05:08 pl.wikipedia.org/wiki/Rana Wszystko zapewne zalezy od wielkosci rany i jej umiejscowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
osmanthus Re: Leczenie rany przez ziarninowanie 13.06.07, 05:11 osmanthus napisała: > pl.wikipedia.org/wiki/Rana > Wszystko zapewne zalezy od wielkosci rany i jej umiejscowienia. I raczej nalezy mowic o GOJENIU sie rany przez ziarninowanie (o ile wiem nie leczy sie przez ziarninowanie) Odpowiedz Link Zgłoś
ayam1 Re: Leczenie rany przez ziarninowanie 13.06.07, 08:36 osmanthus napisała: > > > pl.wikipedia.org/wiki/Rana > > Wszystko zapewne zalezy od wielkosci rany i jej umiejscowienia. > > > I raczej nalezy mowic o GOJENIU sie rany przez ziarninowanie (o ile wiem nie > leczy sie przez ziarninowanie) alez oczywiście masz racje-GOJENIE:) moja rana jest niewielka na palcu u stopy także mam nadzieje,ze długo to nie potrwa... Odpowiedz Link Zgłoś
szaser Re: Leczenie rany przez ziarninowanie 13.06.07, 08:05 ziarnina zawsze wytwarza się w miejscu gojenia. Odpowiedz Link Zgłoś