Dodaj do ulubionych

czyraki,jakie sa objawy i jak je leczyc?

07.07.07, 16:43
Moj chlopak ma czyraki w miwjscach intymnych,niestety nie chce isc z tym do
lekarza.nie wiem jak mu mam pomoc..czy mozecie mi jakos doradzic?piszcie
Obserwuj wątek
    • eciepecie8 Re: czyraki,jakie sa objawy i jak je leczyc? 07.07.07, 19:02
      skoro wiecie, ze ma czyraki, to dlaczego pytasz o objawy?

nie wiem jak mu mam pomoc

wymień go na jakiś rozsądniejszy model
      • benka-ka Re: czyraki,jakie sa objawy i jak je leczyc? 09.07.07, 13:12
        Kiedyś mój mąż miał chyba coś takiego na pośladku. Co jakiś czas wyduszałam mu
        tego "pryszcza" dezynfekując spirytusem. Po kilkunastu tygodniach się zagoił.
        • dolce_bacio Re: czyraki,jakie sa objawy i jak je leczyc? 09.07.07, 16:04
          idz do dermatologa,byc moze potrzebny bedzie antybiotyk i po problemie;)
          • 20angel Re: czyraki,jakie sa objawy i jak je leczyc? 10.07.07, 14:35
            ja wiem ze trzeba isc do dermatologa,ale jemu sie nie usmiecha..:/ a nie wiesz
            moze czy czyraki sa zakazne,tzn czy moze mi sie jakis przeniesc??pozdrawiam:)
            • dolce_bacio Re: czyraki,jakie sa objawy i jak je leczyc? 10.07.07, 15:51
              wiem ze faceci nie lubia wizyt u lekarza:/a szkoda bo wystarczylaby penicylina
              i na pewno wszystko byloby dobrze.pomagaja tez oklady z ichtiolu,ale watpie czy
              go namowisz;)czyraki sa wywolane zakazeniem bakteryjnym,gronkowcami,tak jak np
              zapalenie mieszkow wlosowych,to stan zapalny,jak np niektore postacie
              tradziku.takze mysle ze nie musisz obawiac sie ze sie zarazisz;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka