20angel 07.07.07, 16:43 Moj chlopak ma czyraki w miwjscach intymnych,niestety nie chce isc z tym do lekarza.nie wiem jak mu mam pomoc..czy mozecie mi jakos doradzic?piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eciepecie8 Re: czyraki,jakie sa objawy i jak je leczyc? 07.07.07, 19:02 skoro wiecie, ze ma czyraki, to dlaczego pytasz o objawy? nie wiem jak mu mam pomoc wymień go na jakiś rozsądniejszy model Odpowiedz Link Zgłoś
benka-ka Re: czyraki,jakie sa objawy i jak je leczyc? 09.07.07, 13:12 Kiedyś mój mąż miał chyba coś takiego na pośladku. Co jakiś czas wyduszałam mu tego "pryszcza" dezynfekując spirytusem. Po kilkunastu tygodniach się zagoił. Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_bacio Re: czyraki,jakie sa objawy i jak je leczyc? 09.07.07, 16:04 idz do dermatologa,byc moze potrzebny bedzie antybiotyk i po problemie;) Odpowiedz Link Zgłoś
20angel Re: czyraki,jakie sa objawy i jak je leczyc? 10.07.07, 14:35 ja wiem ze trzeba isc do dermatologa,ale jemu sie nie usmiecha..:/ a nie wiesz moze czy czyraki sa zakazne,tzn czy moze mi sie jakis przeniesc??pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_bacio Re: czyraki,jakie sa objawy i jak je leczyc? 10.07.07, 15:51 wiem ze faceci nie lubia wizyt u lekarza:/a szkoda bo wystarczylaby penicylina i na pewno wszystko byloby dobrze.pomagaja tez oklady z ichtiolu,ale watpie czy go namowisz;)czyraki sa wywolane zakazeniem bakteryjnym,gronkowcami,tak jak np zapalenie mieszkow wlosowych,to stan zapalny,jak np niektore postacie tradziku.takze mysle ze nie musisz obawiac sie ze sie zarazisz;) Odpowiedz Link Zgłoś