zainteresowanaklimatem 16.11.07, 13:28 zaburzeniem hormonalnym ? czy opłaca mi sie jeszcze isc do endokrynologa? czy jest juz za póżno ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zainteresowanaklimatem Re: mam 17 lat czy praktycznie brak piersi moze b 17.11.07, 09:32 odpisze ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: mam 17 lat czy praktycznie brak piersi moze b 17.11.07, 09:37 masz nowy problem? Odpowiedz Link Zgłoś
wcyrku1 Re: mam 17 lat czy praktycznie brak piersi moze b 17.11.07, 10:22 zainteresowanaklimatem napisała: > > czy opłaca mi sie jeszcze isc do endokrynologa? czy jest juz za > póżno ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=71018448&a=71023591 Zdrowie - Forum - Gazeta.pl Sama chciałaś wysuszyć wszystkie pryszcze więc o co Ci teraz chodzi. A na pewno opłaca się iść do psychologa i nie jest za póżno Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka933 Re: mam 17 lat czy praktycznie brak piersi moze b 17.11.07, 12:24 odziedziczyłas to w genach...i nie zmienisz tego, no chyba ze silikony Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowanaklimatem Re: mam 17 lat czy praktycznie brak piersi moze b 17.11.07, 16:14 nie bierzecie mnie na poważnie no ale w genach mam moze zapisane niedobór żeńskich hormonów a nie małe cycki i może mogę to zmienic Wcyrku wypisuje jakies bredni w topiku o izoteku skad TY niby o tym wiesz? w ogole jestem załaman wczoraj moja cała klasa świetnie sie bawiła na pólmetku nie poszłam tam przez wyglad PRZEGRAŁAM ŻYCIE [beksa] Odpowiedz Link Zgłoś
wcyrku1 Re: mam 17 lat czy praktycznie brak piersi moze b 20.11.07, 21:47 zainteresowanaklimatem napisała: > nie bierzecie mnie na poważnie > Jest odwrotnie , to Ty nie słuchasz poważnych rad > > Wcyrku wypisuje jakies bredni w topiku o izoteku > skad TY niby o tym wiesz? > To Twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
marekirek Re: mam 17 lat czy praktycznie brak piersi moze b 19.11.07, 11:57 Przede wszystkim poradź się wreszcie dobrego psychologa i/lub psychiatry, bo jestes chora na wieczne malkontenctwo i wyszukiwanie problemów! To jest żałosne i współczuję Ci. P.S, Jakim klimatem jesteś zainteresowana? Co to wogóle za prowokacyjny nick? Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowanaklimatem Re: mam 17 lat czy praktycznie brak piersi moze b 19.11.07, 15:52 taak uwielbiam współczucie :/ ja sobie problemów nie wyszukuje one są mam te cholerne ok 180 a waże zaledwie coś 53kg :/ no i te cycki powiedz ze to nie są problmy... chciałabys tak wygladac ? p.s nie wiem co ty widzisz w tym nicku prowokującego Odpowiedz Link Zgłoś
haja987 Re: mam 17 lat czy praktycznie brak piersi moze b 20.11.07, 09:15 ...he he ja mam 30 lat urodziłam dziecko i tez prawie nie mam piersi...heeeeeee. I dobrze mi z tym!! Wysoka jesteś, szczupła , taka Twoja budowa - głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: mam 17 lat czy praktycznie brak piersi moze b 20.11.07, 23:06 >>>>"w ogole jestem załaman wczoraj moja cała klasa świetnie sie bawiła na pólmetku nie poszłam tam przez wyglad PRZEGRAŁAM ŻYCIE [beksa]""" male piersi, tzn jakie male - ledwo je widac czy masz moze chociaz maly rozmiar stanika? znam taka dziewczynke ktora jest prawie plaska jak deska ale nie pozwolila aby ten problem pozbawial ja radosci w zyciu. kupuje tylko takie staniki ktore maja gabki w srodku i ktore podnosza biust do gory, sprawiajac wrazenie wiekszych piersi. To naprawde dziala. nie mow ze przegralas zycie- masz dopiero 17 lat, mozesz pozyc 5 razy tyle - myslalasz o tym? radzilabym ci juz teraz zaczac zbierac na operacje plastyczna powiekszenia biustu. Piersi zwykle moga jeszcze urosnac we wczesnej 20-stce, ale jesli nie bedzie zmian, nie urosna wieksze, a tobie to bedzie naprawde przeszkadzalo jeszcze za kilka lat to nie powinnas sie latami meczyc z powodu malego biustu tylko cos z tym zrobic i akurat bedziesz miala na to kase. jesli jestes naprawde powazna. a tak nawiasem- zauwaz ze zwykle modelki prawie biustu nie maja, a wiesz dlaczego - bo wiekszosc ciuchow uklada sie lepiej na modelkach z malym biustem. zwlaszcza wszelkie gorsety, babciowe falbanki itp. Kate Moss jest prawie plaska jak deska, Kiera Knightley, Paris Hilton, Mischa barton - wszystkie maja bardzo male piersi. tak ze jak widzisz to tylko do ciebie zalezy czy pozwolisz aby male piersi "rujnowaly" ci zycie, nie od piersi. nie daj sie. Venus Odpowiedz Link Zgłoś