astarat 11.08.08, 10:32 Mam 16,5 roku. Gdy osiągnę wytrysk to nie mogę później mieć znowu erekcji. Zazwyczaj po 2-3 godzinach mogę osiągnąć kolejną. Czy wszystko ze mną w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 11.08.08, 10:56 owszem nie oglądaj tylko za duzo filmów, w których panowie mogą bez przerwy (i nie słuchaj opowieści kolegów) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 11.08.08, 11:22 to_jaaa napisała: > owszem > nie oglądaj tylko za duzo filmów, w których panowie mogą bez przerwy > (i nie słuchaj opowieści kolegów) Szczególnie tych, co to "mogą pięć razy pod rząd bez wyjmowania" A tak dla ciekawości - kiedyś mnie znajomy pytał, czy jest to możliwe:D Odpowiedz Link Zgłoś
zielone_pasemko To straszne, jesteś chory! 11.08.08, 11:00 Musisz szybko udać się do lekarza, żeby wyleczyć tę chorobę! Odpowiedz Link Zgłoś
celeronik86 Re: To straszne, jesteś chory! 11.08.08, 11:04 a ręka Ci nie puchnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
astarat Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 11.08.08, 12:52 Czyli wszystko w porządku? Bo trochę mnie martwi to że po paru godzinach dopiero mogę mieć kolejną erekcję. Ale skoro to jest normalne to chyba nie ma się czym przejmować. Martwię się tylko jak to będzie przy stosunku. Odpowiedz Link Zgłoś
astarat Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 11.08.08, 22:05 może ktoś mi powie jak to będzie wyglądać przy stosunku bo obawiam się że nie będę potrafił zaspokoić partnerki. a na kolejną erekcję nie będę 3 godzin czekać. czy może przy stosunku szybciej osiągnę erekcję? Odpowiedz Link Zgłoś
vicodin Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 11.08.08, 22:16 To się przestań martwić i lepiej ją znajdź : ) Chociaż 3 h to jakoś długo, ale każdy się różni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 11.08.08, 22:36 Pamieytaj ZAWSZE PREZERWATYWA! i jakies dodatkowe zabezpieczeni np krem plemnikobojczy, bo guma moze peknac lub zsunac sie. nigdy nie licz na to ze partnerka bierze srodki antykoncepcyjne- nawet jesli przysiega ze tak, zawsze licz tylko na siebie. co do erekcji - masz dopiero 16 lat, jeszcze dojrzewasz, zaczniesz sie tym martwic jak bedziesz o kilka lat starszy. na razie jest OK. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 12.08.08, 06:26 zalezy ile bedzie trwal ten stosunek. Grunt to nie konczyc po 2 minutach. Trenuj dlugosc i trwalosc erekcji - np wieszajac na penisiew stanie wzwodu recznik. Poza niechciana ciaza uwazaj tez na HIV i inne schorzenia przenoszone droga plciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
astarat Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 12.08.08, 19:05 Właśnie się boje że seks może się skończyć po 5 minutach i nie będę mógł osiągnąć 2 erekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 12.08.08, 23:13 Mozesz takze udac sie do seksuologa a prosba o techniczne porady. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 12.08.08, 23:30 trenuj chlopie, trening czyni mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
astarat Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 13.08.08, 11:10 To jak mam trenować to żeby po paru minutach mi stanął z powrotem? Z tego co wiem innym to zajmuje parę minut a mnie 2-3h :/ Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 13.08.08, 14:47 nie zeby stanal po paru minutach tylko zeby stal godzinami.Inaczej nie masz szans jako dobry kochanek. Kup sobie kamasutre i do cwiczen. Odpowiedz Link Zgłoś
astarat Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 13.08.08, 20:26 A czy to nie przyjdzie z wiekiem że będzie szybciej stawał? Odpowiedz Link Zgłoś
astarat Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 13.08.08, 20:27 w końcu jestem jeszcze w okresie dojrzewania? Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 13.08.08, 20:42 Nie musisz sie przejmowac powtorna erekcja bo kobiety (jak pragna)potrafia nawet zlamane drzewo postawic.Jak znajdziesz ta wlasnie,ta jedyna to bedziesz mial zawsze erekcje na zagwizdniecie,poprostu kieruja nami sentymenty,oczy,dotyk i szczegolnie zapach a to razem daje efekt naturalnej wiagry. Odpowiedz Link Zgłoś
astarat Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 14.08.08, 14:08 mam nadzieję że masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
zielone_pasemko Astarat -wydajesz mi się zwykłym prowokatorem 14.08.08, 18:17 Zapytałeś, dostałeś odpowiedź więc daj od siebie odpocząć na forum. Widać, że nie masz pomysłu co dalej pisać, żeby podtrzymać wątek. Ręka też potrzebuje odpoczynku więc jej nie przemęczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Astarat -wydajesz mi się zwykłym prowokatorem 14.08.08, 20:59 prowokator ,nie prowokator, dobrze sie bawimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: Astarat -wydajesz mi się zwykłym prowokatorem 16.08.08, 21:21 Idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
astarat Re: Astarat -wydajesz mi się zwykłym prowokatorem 14.08.08, 22:36 po prostu się martwię że muszę tyle czekać. nie chciałbym żeby to tyle trwało przy stosunku. chyba mogę się o wszystko zapytać? To są jakieś szanse że będę mógł osiągnąć erekcję 5-10 minut po wytrysku? Odpowiedz Link Zgłoś
wadera1951 Re: Astarat -wydajesz mi się zwykłym prowokatorem 15.08.08, 11:22 www.po40.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
astarat Re: Astarat -wydajesz mi się zwykłym prowokatorem 15.08.08, 12:54 ale ja nie jestem po 40. mam 16,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
wadera1951 Re: Astarat -wydajesz mi się zwykłym prowokatorem 16.08.08, 16:23 Nie martw ,szybko Ci zleci. Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: Astarat -wydajesz mi się zwykłym prowokatorem 16.08.08, 21:23 Człowieku, większości kobiet wystarcza jeden raz, więc przestań się martwić i nie słuchaj tych żałosnych bab, które drą z ciebie łacha. Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 13.08.08, 20:34 Swieta racja,bardzo czesto slysze o seksie 2-5 minutowym a przeciez mozna przy odrobinie fantazji spokojnie przedluzyc do 2 godzin.Do ejakulacji mozna szybo dojsc co nie jest za bardzo mile dla partnerki,poprostu partner tak powinien urozmaicic ta gre milosna aby byla przyjemna dla obojga i aby te chwile trwaly jak najdluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
przerzutka Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 14.08.08, 21:08 Posłuchaj starego wyjadacza : Po to P.Bóg wymyślił orgazm abyś się nie zaje...ał na smierć. Stąd ta przerwa aby Ci też odpoczęła rąsia. Odpowiedz Link Zgłoś
siem-ata Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 15.08.08, 11:30 Ja mam odwrotnie . Nie mogę osiągnąć wytrysku a Wacuś cały czas stoi.To jest dopiero problem bo dziewczyna mówi ,że ma orgazm jak czuje uderzenie spermy.Chyba nie kłamie bo strasznie w tedy krzyczy,drapie a nogami to tak ściska ,że żebra chce połamać, kurcze olek. No widzisz Młody jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
westina Re: Po wytrysku nie mogę osiągnąć erekcji 16.08.08, 23:22 absolutnie NIE w porzadku. Zajmij sie nauka i nie mecz konia.... Odpowiedz Link Zgłoś