dudeman 24.11.08, 12:52 Wiem, że temat wątku nieco dziwny, ale ostatnio mam jakąś straszną alergię i ciągle kicham. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy mi oczy nie wypadną. Może się tak stać podczas kichania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggazin Re: Czy oko może wypaść z oczodołu? 24.11.08, 13:03 jesli chodzi o twoje pytanie - to nie pomoge, bo nie mam pojecia. podejrzewam, ze nie... w kwestii kataru polecam nie psikadla, nie kropelki, ale tabletki na katar - na mnie dzialaja najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny googla ukradli? 24.11.08, 13:15 nie może, zauważ, że jak kichasz oczy zamykają Ci się automatycznie - to odruch, dzieje się tak właśnie po to żeby chronić oczy Odpowiedz Link Zgłoś
ahaps23 Re: googla ukradli? 24.11.08, 15:27 To już nawet udowodnili Pogromcy mitów, że oczy nie wypadają przy kichaniu! :D Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: Czy oko może wypaść z oczodołu? 24.11.08, 17:06 Przy biegunce można stracić wzrok, bo s.. się dalej niż widzi. Analogicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dewulot1 Alez oczywiscie oko moze wypasc 24.11.08, 18:59 Jednemu znajomemu co jakis czas oko wypada z oczodolu. Sztuczne. Odpowiedz Link Zgłoś