nicole27 16.12.08, 09:19 Poszukuje miejsca, gdzie moglabym usunac z powiek prosaki/kaszaki na terenie Warszawy?Bede wdzieczna za kazda informacje i przyblizony koszt. Dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Usuwanie kaszaków/prosaków-szukam miejsca 16.12.08, 09:45 Idziesz do lekarza rodzinnego, bierzesz skierowanie do chirurga, zapisujesz się, przychodzisz na wizytę i umawiasz zabieg.... Koszt zero, ewent, jak Ci się spieszy szukasz prywatnego gabinetu, umawiasz się, przychodzisz usuwasz, płacisz (nie wiem ile, mnie robiono za darmo), wychodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
nicole27 Re: Usuwanie kaszaków/prosaków-szukam miejsca 16.12.08, 10:14 Szukam prywatnie takiej uslugi...A jak to wyglada i czy to boli? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Usuwanie kaszaków/prosaków-szukam miejsca 16.12.08, 10:49 Nie boli, masz znieczulenie miejscowe, trwa około 10-15 minut(kaszak). Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: Usuwanie kaszaków/prosaków-szukam miejsca 16.12.08, 14:02 Szpital 1-go dnia IBIS przy ul. Kaczej 8 {Wola} tel. 022 862-46-00 Usuwano mi tam też zaćmę w ramach NFZ. Obsługa fachowa, miła, uprzejma. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Usuwanie kaszaków/prosaków-szukam miejsca 16.12.08, 14:13 O, faktycznie, tam mój ojciec miał usuwaną zaćmę, a szwagier przepuklinę, zapomniałam o tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
pio0rh Re: Usuwanie kaszaków/prosaków-szukam miejsca 16.12.08, 10:26 Idziesz do szpecjalisry onkologa z ksiazeczka ubezpieczeniowa NFZ na terenie czalej Polski za darmo bez skierowania od lekaza z guzami zawsze do lekarza specjalisty Onkologa. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Usuwanie kaszaków/prosaków-szukam miejsca 16.12.08, 10:49 Onkolog ma znacznie ważniejsze zadania, niż usuwanie kaszaków. Odpowiedz Link Zgłoś
nicole27 Re: Usuwanie kaszaków/prosaków-szukam miejsca 16.12.08, 10:50 Ale to sa male kaszaki prosaki, wystaczy dobry gabinet dermatolgii estetycznej chodzi mi o namiary Odpowiedz Link Zgłoś