Dodaj do ulubionych

Stomatolog dziecięcy

29.06.10, 13:45
Czy ktoś może polecic stomatologa w B-towie dla 2-letniego dziecka?
Obserwuj wątek
    • pluskotka Re: Stomatolog dziecięcy 02.07.10, 15:34
      Ja nie bałam się doktor Siejki, kiedyś przyjmowała w szkole nr 2 (Mickiewiczu).
      A teraz nie mam pojęcia gdzie ją można znaleźć. Wyrywała mi pokruszoną piątkę,
      nawet nie zauważyłam kiedy to zrobiła. :) Chodziłam też do dr Grzegorczyk (chyba
      pomyliłam nazwisko), bardzo miła kobieta. Przyjmuje nadal na Binkowie, Mioceńska.
    • rmarczewski Re: Stomatolog dziecięcy 24.09.10, 14:30
      Typowym stomatologiem dziecięcym jest dr Elyan na Bińkowie, ul. Kredowa w domkach szeregowych. Polecam, leczę tam ząbki mojemu 2,5 rocznemy synkowi i jest OK. Tel do Pani doktor : 601-330-141
    • czarna.perla Re: Stomatolog dziecięcy 27.09.10, 14:17
      Chodziłam z dziećmi do Elyan ale znalazłam lepszego dentystę. Polecam Smadrent na Wojska Polskiego naprzeciwko PKO, ja z dzećmi (2 i 5 lat) chodzę do pani MARTY. Moje dzieciaki uwielbiają chodzić do dentysty, bez problemu otwierają buzie a starszak lubi leczenie, byliśmy 3 mies. temu i nie może się doczekać kolejnej wizyty. W przypadku dr Elyan było całkiem inaczej, gabinet owszem przystosowany dla dzieci ale sama stomatolog niebardzo, wizyty wyglądały tek, że mama trzymała na siłę dziecko na kolanach a ono wrzeszczało wniebogłosy.

• pluskotka Re: Stomatolog dziecięcy 27.09.10, 20:26
        To nie jest czasem ten nowy gabinet, z taką jaskrawą elewacją?
      • asiek985 Re: Stomatolog dziecięcy, dokładniej 16.04.11, 23:24
        Witajcie!
        Chciałam się dowiedzieć czegoś więcej na temat tego stomatologa dziecięcego na ul. Nehrebeckiego w Bełchatowie, tzn. jakie ma podejście do dzieci, jaki jest czas oczekiwania na wizytę po zapisaniu się, czy pierwsza wizyta kontrolna jest płatna (tylko za obejrzenie ząbków) no i w ogóle ile kosztuje taka wizyta? Jeśli któraś z mam była już tam ze swoją pociechą albo chodzi, chciałabym usłyszeć opinie na ten temat. Pisać można również na maila: nastia.zuza@poczta.onet.pl
        • barbi1 Re: Stomatolog dziecięcy, dokładniej 20.04.11, 15:45
          Tydzień temu byłam w Smartdencie przy Wojska Polskiego.
          Była to pierwsza wizyta i od razu dziecko miało założona plombę- 60 zł.
          Ogólnie pani miła, z podejściem do dziecka, ale mnie jakoś się tam nie spodobało,
          ośrodek nie wzbudził mojego zaufania :-/
    • czarna.perla Re: Stomatolog dziecięcy 23.01.12, 17:50
      w smardencie niestety nie ma już cudownej pani Marty, pozostałe panie są beznadziejne jeśli chodzi o podejście do dzieci.
      • marta3280 Re: Stomatolog dziecięcy 10.09.12, 19:46
        czyli dalej pytanie, gdzie udac sie do super stomatologa dzieciecego na kontrol zabkow u 4latka, ktory boi sie lekarzy, wiec bedze napewno ciezko, wiec musi byc naprawde milo.
    • 65kwiatek stomatolog dla dzieci bełchatów 13.11.14, 18:30
      NIna Figura -na Edwardowie -Nie polecam jako stomatologa dla dzieci. Przyczyna prosta. Fatalne podejście do małych dzieci. Jest oczywiście w porządku na początku jak nie występują trudności np. płacz czy lęk. Dziecko usłyszy wówczas, że jest niegrzeczne, nie umie się zachować itp dołujące teksty. na koniec jest super ukłon dla małego pacjenta w postaci słów,, nic ode nie dostaniesz dzis za swoje zachowanie'' (chodzi o jakis upominek typu gumka, czy spinka).
    • nowicjusz4 Re: Stomatolog dziecięcy 20.12.14, 22:20
      na Nechrebeckciego jest dobry stomatolog.
      • aresza Re: Stomatolog dziecięcy 10.05.15, 18:16
        Ja również nie polecam Niny Figury, dziecko musiało mieć ponoć kanałowe leczenie.. były 4 wizyty (bo płakało a Pani się spieszyło zeby kase zebrać, więc zakleiła karząc przyjść za tydzień - 50 zł pół godziny w końcu straciła), Jak już "wyleczyła" kanałowo ząbka dziecko po 3 dniach z bólu się zwijało przed świętami, okazało się że coś nie tak.. (tłumaczenie- ciścienie się zrobiło w ząbku trzeba poprawić) -80 zł, zauważyła jakiś bąbel na koniec twierdząc że być może trzeba będzie go wyrwać jednak.. nigdy więcej. Leczenie mleczaka - 230 zł
    • beatrix8686 Re: Stomatolog dziecięcy 17.05.16, 16:12
      Ponawiam pytanie czy ktoś może polecić jakiegoś stomatologa (z odpowiednim podejściem do dzieci) dla 6 letniej dziewczynki. 2 lata temu byliśmy o jednego Pana Doktora, który zaczął podnosić głos na moją Julcię i od tamtej pory jak tylko słyszy o stomatologu to w płacz :/ Pomóżcie
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka