martynka3344 25.11.11, 12:54 Hej Czy słyszeliscie już o SMARTBUYERS w Bełchatowie ?? czy ktos korzystał z ich ofert ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskotka Re: Smartbuyers czyli zakupy grupowe w Bełchatowi 30.11.11, 15:42 Zakupy grupowe? O co chodzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Smartbuyers czyli zakupy grupowe w Bełchatowi 30.11.11, 23:13 O zakupach grupowych w Bełchatowie, ale oglądając dzisiaj powiadomienia z groupponu pomyślałam, że fajnie byłoby gdyby i u nas np. jakaś knajpa w to weszła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Smartbuyers czyli zakupy grupowe w Bełchatowi 30.11.11, 23:13 barbi1 napisała: > O zakupach grupowych w Bełchatowie nie słyszałam > ale oglądając dzisiaj powiadomienia z groupponu pomyślałam, > że fajnie byłoby gdyby i u nas np. jakaś knajpa w to weszła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
natali1976 Re: Smartbuyers czyli zakupy grupowe w Bełchatowi 14.02.12, 11:37 Nie slyszalam, aby Belchatow korzystal z takich atrakcji... A szkoda... Jest przeciez kilka kawiarni, fryzjerow, kosmetyczek... Odpowiedz Link Zgłoś
isiaska Re: Smartbuyers czyli zakupy grupowe w Bełchatowi 22.05.12, 13:32 Jest od marca nowa firma, informacje znajdziesz na stronie: Sprytnie.co Odpowiedz Link Zgłoś