Dodaj do ulubionych

Auto Komis MAX w Bełchatowie, ul.Lipowa,oszust kła

27.09.13, 15:45
Ostrzegam tych którzy chcą kupić auto od Jana Maciąg, Auto Komis w Bełchatowie ul. Lipowa,
Kłamnie że auta takie jakie są on nabywa, sprzedaje auta z cofniętym licznikiem, po wypadku, bez poduszek bezpieczeństwa z fałszywą datą produkcji, jeśli takie już ktoś kupił ma prawo pójść do prokuratury, zanim się tym autem zabije.Czy taki sprzedawca może być bezkarny????
Obserwuj wątek
    • niewinnyczlowiek Re: Auto Komis MAX w Bełchatowie, ul.Lipowa,oszus 29.02.16, 22:16
      Również ostrzegam przed tym oszustem , tyle lat minęło a on nadal oszukuje uczciwych ludzi. Czy jest tu jeszcze ktoś kto został oszukany w tym roku lub lata wstecz ?
      • helenkaauto80 Re: Auto Komis MAX w Bełchatowie, ul.Lipowa,oszus 08.04.16, 14:18
        Witam!
        Ja kupiłam auto od niego w zeszłym roku, w ofercie była dobra cena, poza tym, czujnik deszczu, autoalarm, i inne, tego niebyło po zakupie, pojechałam sprawdzić do mechanika okazało się że licznik nie właściwy, również po wypadku, a co gorsze, ale to napiszę na priv, jeśli Państwo też zostali tak oszukani

• bellla123 Re: Auto Komis MAX w Bełchatowie, ul.Lipowa,oszus 28.08.16, 09:38
          Nie rozumie powyższych wypowiedzi. Kupiłam - zamieniłam w tym komisie już trzecie auto, nigdy właściciel nie zrobił mi problemu, abym pojechała na stację diagnostyczną, auto sprawdza mój zaufany mechanik i wtedy wiem, że nie kupuję "kota w worku".
          Jak łatwo można kogoś oczernić i zniszczyć mu opinią całe życie.
          Szkoda, że osoby które są bardzo zadowolone nie mają czasu, aby wyrazić to opinia w necie. A przez minimum 10 lat chyba sporo ich było !!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka