Dodaj do ulubionych

kleszcow- co tam jest?

15.10.13, 12:18
Witam,
niedługo przeprowadzamy sie z drugiego konca Polski cała rodzina do Kleszczowa, nigdy tam nie bylismy:) Napiszcie mi czy tam sa jakies wieksze sklepy typu Biedronka, Lidli itp:) Jakas przychodnia lekarska- chodzi mi głownie o pediatrow?Przedszkole-czy jest problem z przyjeciem dziecka do przedszkola? Bedziemy mieszkac w mieszkaniu w bloku ponoc jakis kilkuletni blok, czy to jest jakies wieksze osiedle?czy w samym kleszczowie? i ogolnie jak tam sie mieszka? Dodam, ze przeraza mnie perspektyw tej przeprowadzki z duzego miasta (300tys.mieszkancow) na wies:)
Dzieki wszystkim za odp,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • schab Re: kleszcow- co tam jest? 15.10.13, 19:54
      będziesz mieszkal w najbogatszej gminie w kraju.
    • mieszkanka43 Re: kleszcow- co tam jest? 25.10.13, 10:49
      Witam, mieszkam w Kleszczowie od 2 lat, no więc jeśli chodzi o sklep to w pobliżu bloków jest POLO MARKET(o ile będziecie mieszkać w blokach o których myślę,tj w Łuszczanowicach-ale innych kilkuletnich nie ma), w niedalekiej odległości znajduje się kompleks sportowy z basenem, siłownią, aerobikiem - dla mieszkańców po wyrobieniu karnetu usługi te są nieodpłatne. Jeśli chodzi o opiekę zdrowotną to jest owszem poradnia, osobiście z niej nie korzystam - opieka pediatryczna dosyć kiepska- z dzieciakami jeżdżę do oddalonego o 20 km Bełchatowa. Natomiast 4 razy w miesiącu w tym w dwie soboty przyjeżdżają pediatrzy z Łodzi-polecam. Przedszkola w niedalekiej okolicy są 3 - osobiście polecam przedszkole w Kleszczowie fajna kadra, choć lokalowo może trochę kiepsko, myślę że problemu z przyjęciem nie będzie.
      Pozdrawiam
    • nowicjusz4 Re: kleszcow- co tam jest? 09.08.15, 20:18
      i jak już po przeprowadzce ?? jak podoba się wieśśśś???

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka