Dodaj do ulubionych

dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób...

06.02.06, 01:18
tak sobie sprawdzam czy ktokolwiek sie wpisze:P

pozdrawiam cieplutko..papap
Obserwuj wątek
    • fauve Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 13.02.06, 15:18
      Na forum tak samo nic się nie dzieje jak w tym mieście :(
    • belq Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 13.02.06, 23:34
      Niom niestety coraz bardziej to da się zauważyć, ale jest zima i Bełchatów śpi, miejmy nadzieje, że z nadejściem wiosny będzie o niebo lepiej:) <lol> pozdro
      • dziewczyna_z_sasiedztwa Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 14.02.06, 16:22
        wpisuję się:)
    • pseudotropheus Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 14.02.06, 17:52
      Też zajrzałem z ciekawości. Smutne wnioski...
    • ona123 Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 15.02.06, 00:18
      ojj..dzieki z wpisy..:)
      czyli jednak ktos tu jeszcze zagląda!!
      może troszke rozruszamy to nasze miasto?? co Wy na to??/
      zachęcam do współpracy..pa
      • pseudotropheus Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 16.02.06, 00:20
        Oj, cieniutko widzę chętnych do tej współpracy, droga Ona123.
        Nawet na korepetycje z chemii nikt się nie zapisał...
        • ona123 Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 17.02.06, 23:50
          oj..widzę ze mnie sledzisz troszku...:)
    • belq Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 16.02.06, 19:33
      Nie no tak na serio to tego forum nie uda nam się nigdy rozruszać...:/
      Ciekawe dlaczego jest tak drętwo przecież w Bełku bardzo dużo osób ma neta, a w porównaniu do podobnych wielkością miast wypadamy bardzo blado:(
    • zodiak72 Re: pozdrowienia z Sieradza 17.02.06, 18:56
      pozdrowionka z forum sieradzkiego. Tak sobie raptem z ciekawosci zajrzalem tutaj do Was do Belchatowa. No i faktycznie, coś cienko u Was z aktywnoscią. A miasto wcale nie mniejsze niż Sieradz. W naszym Sieradzewie też nie za wiele się dzieje. Ale ktoś tam zawsze coś skrobnie na forum i te 13000 postow dziś nabiliśmy. A czasem na naszym sieradzkim forum to dzieje się aż za dużo;-)))
      • ebusia_fam_fatal pozdrowienia z Sieradza 18.02.06, 00:50
        nie narzekaj ;)
        • sered internet 23.02.06, 08:46
          rzeczywiście jesteśmy jednym z nielicznych miast w którym przelicznik internetu na jednego mieszkańca jest naprawdę wysoki. ale ludzie chyba nie lubią wypowiadać się na forum tylko "szusować" po stronkach albo grać w gierki :( smutne...
          • atena1972 Re: internet 14.03.06, 13:50
            A może uważają że "gazeta" to żydostwo, znam takich co to w niedziele do
            kościoła a potem tylko jad się sączy przez cały tydzień
            myślę że może coś w tym być.
            pozdro
    • iloiza Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 04.04.06, 22:02
      pozdrawiam swoją byłą mieścinkę (od 3 lat kaliszanka)
      • ona123 Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 05.04.06, 18:55
        a dzieki za pozdrowienia...
        p.s. Iloizo??jaka miescinke?? wiesz jak nasze miasto rozrosło sie w ciagu
        oststnich trzech lat??toż to dzis prawie stollyca!:)
        • iloiza Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 05.04.06, 23:28
          wiem wiem, dziś nawet nawet byłam w tej "stolicy" u mojej siostry.
          • dreszczu Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 20.04.06, 04:28
            Ostatnio przegladajac rachunek za internet od jednego z belchatowskich
            providerow, zauwazylem tam notke o tym ze Belchatow ma najwiekszy % mieszkancow
            posiadajacych dostep do stalego internetu w Polsce, tylko cholera nijak sie to
            przejewia na aktywnosc na tym i innych forach. Czyzby wszyscy siedzieli tylko na
            czatach i grali w karty na kurniku?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka