ona123 06.02.06, 01:18 tak sobie sprawdzam czy ktokolwiek sie wpisze:P pozdrawiam cieplutko..papap Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fauve Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 13.02.06, 15:18 Na forum tak samo nic się nie dzieje jak w tym mieście :( Odpowiedz Link Zgłoś
belq Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 13.02.06, 23:34 Niom niestety coraz bardziej to da się zauważyć, ale jest zima i Bełchatów śpi, miejmy nadzieje, że z nadejściem wiosny będzie o niebo lepiej:) <lol> pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_z_sasiedztwa Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 14.02.06, 16:22 wpisuję się:) Odpowiedz Link Zgłoś
pseudotropheus Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 14.02.06, 17:52 Też zajrzałem z ciekawości. Smutne wnioski... Odpowiedz Link Zgłoś
ona123 Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 15.02.06, 00:18 ojj..dzieki z wpisy..:) czyli jednak ktos tu jeszcze zagląda!! może troszke rozruszamy to nasze miasto?? co Wy na to??/ zachęcam do współpracy..pa Odpowiedz Link Zgłoś
pseudotropheus Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 16.02.06, 00:20 Oj, cieniutko widzę chętnych do tej współpracy, droga Ona123. Nawet na korepetycje z chemii nikt się nie zapisał... Odpowiedz Link Zgłoś
ona123 Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 17.02.06, 23:50 oj..widzę ze mnie sledzisz troszku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
belq Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 16.02.06, 19:33 Nie no tak na serio to tego forum nie uda nam się nigdy rozruszać...:/ Ciekawe dlaczego jest tak drętwo przecież w Bełku bardzo dużo osób ma neta, a w porównaniu do podobnych wielkością miast wypadamy bardzo blado:( Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: pozdrowienia z Sieradza 17.02.06, 18:56 pozdrowionka z forum sieradzkiego. Tak sobie raptem z ciekawosci zajrzalem tutaj do Was do Belchatowa. No i faktycznie, coś cienko u Was z aktywnoscią. A miasto wcale nie mniejsze niż Sieradz. W naszym Sieradzewie też nie za wiele się dzieje. Ale ktoś tam zawsze coś skrobnie na forum i te 13000 postow dziś nabiliśmy. A czasem na naszym sieradzkim forum to dzieje się aż za dużo;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sered internet 23.02.06, 08:46 rzeczywiście jesteśmy jednym z nielicznych miast w którym przelicznik internetu na jednego mieszkańca jest naprawdę wysoki. ale ludzie chyba nie lubią wypowiadać się na forum tylko "szusować" po stronkach albo grać w gierki :( smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
atena1972 Re: internet 14.03.06, 13:50 A może uważają że "gazeta" to żydostwo, znam takich co to w niedziele do kościoła a potem tylko jad się sączy przez cały tydzień myślę że może coś w tym być. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
iloiza Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 04.04.06, 22:02 pozdrawiam swoją byłą mieścinkę (od 3 lat kaliszanka) Odpowiedz Link Zgłoś
ona123 Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 05.04.06, 18:55 a dzieki za pozdrowienia... p.s. Iloizo??jaka miescinke?? wiesz jak nasze miasto rozrosło sie w ciagu oststnich trzech lat??toż to dzis prawie stollyca!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iloiza Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 05.04.06, 23:28 wiem wiem, dziś nawet nawet byłam w tej "stolicy" u mojej siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
dreszczu Re: dzis na bełchatowskie forum zajrzało osób... 20.04.06, 04:28 Ostatnio przegladajac rachunek za internet od jednego z belchatowskich providerow, zauwazylem tam notke o tym ze Belchatow ma najwiekszy % mieszkancow posiadajacych dostep do stalego internetu w Polsce, tylko cholera nijak sie to przejewia na aktywnosc na tym i innych forach. Czyzby wszyscy siedzieli tylko na czatach i grali w karty na kurniku? Odpowiedz Link Zgłoś