blondziaa 05.10.07, 08:01 Jak wyżej, stare dzieje, a ja o nim zapomnieć nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iska-26 Re: Szukam Pawła Hryniewickiego zna kto?? 12.10.07, 18:40 Hej ja go znam, a w jakim celu go poszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
blondziaa Re: Szukam Pawła Hryniewickiego zna kto?? 20.10.07, 08:59 Hejka!! W sumie cel żaden, całkiem zwyczajnie kiedyś dawno go miłowałam, nasze drogi się rozeszły no i tak mi się o nim przypomniało... Odpowiedz Link Zgłoś
iska-26 Re: Szukam Pawła Hryniewickiego zna kto?? 20.10.07, 12:39 z tego co wiem, to on za granicą siedzi już jakiś dłuższy czas i na razie to nie zamierza wracać Odpowiedz Link Zgłoś
blondziaa Re: Szukam Pawła Hryniewickiego zna kto?? 20.10.07, 13:25 Ech z moim szczęściem to było do przewidzenie. A taka fajna dupa z niego była. Niee?? Odpowiedz Link Zgłoś
iska-26 Re: Szukam Pawła Hryniewickiego zna kto?? 25.10.07, 18:35 No, ale teraz to już zajęty jest:( Odpowiedz Link Zgłoś
blondziaa Re: Szukam Pawła Hryniewickiego zna kto?? 26.10.07, 07:57 Ale dziewczyny są po to, żeby je zmieniać. Nie takie wagony się odczepiało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iska-26 Re: Szukam Pawła Hryniewickiego zna kto?? 26.10.07, 18:50 Z tego co wiem to poważna sprawa i zareczyny:/ Odpowiedz Link Zgłoś
blondziaa Re: Szukam Pawła Hryniewickiego zna kto?? 26.10.07, 20:19 Ja nie jestem zazdrosna ;-) Ja za nim na koniec świata, gdyby ino chcioł... Odpowiedz Link Zgłoś
mixer_2004 Re: Szukam Pawła Hryniewickiego zna kto?? 26.02.08, 12:47 Może pomoże Ci www.nasza-klasa.pl Tyle się mówi na ten temat. Ja w ten sposób odświezyłem bardzo dobre znajomości, a potem utrata dokumentów sprawiła, że na długie lata nie mogłem skontaktować się w żaden sposob ze swoją znajomą, a matka podejrzewając mnie własnie o zakusy miłosne ( nie zdawała sobie sprawy,że kobieta z mężczyzną mogą być również przyajciółmi w pelni tego słowa znaczeniu) uniemożliwiała mi z Nią kontakt. A takportal nasza-klasa mi pomogła. Co prawda nie korzystam z niego nagminnie jak inni(inne) nie gromadzę tam dziesiątków tysięcy i nie zapraszam nawet nieznajomych do swego grona, ale wykorzystuję ten portal na posukiwania utracinych znajomości. Wszakże tam jest ponad 6 lmn osób zarejestrowanych. Odliczając bardzo starych ludzi oraz noworodków to prawie każdego polaka znajdziesz nawet tego przebywającego za granicą. Życzę powodzenia.Napisz jak znajdziesz i nawiążesz kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
mixer_2004 Re: Szukam Pawła Hryniewickiego zna kto?? 26.02.08, 12:49 "blondziaa" spodobało mi się Twoje okreslenie na odbicie dziewczyny "Nie takie wagony się odczepiało" ha ha ha bardzo fajne określenie. Pozdrowienia. A może masz w zanadrzu jakieś inne odzywki? daj znać. Buśka Odpowiedz Link Zgłoś
blondziaa Re: Szukam Pawła Hryniewickiego zna kto?? 22.05.08, 16:09 Ech dawno mnie tu nie było bom i nadzieję straciła... Na naszej klasie nie figuruje tenże chłop z moich marzeń. A co do odzywek to mam ich trochę, ale wszystko w swoim czasie :-) Odpowiedz Link Zgłoś