pumping 29.01.09, 20:09 Możecie polecić mi jakiegoś dobrego i taniego instruktora, lub instruktorkę pływania w Bełchatowie?? Umiem pływać żabką, ale kiepsko. Znacie kogoś dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ines-af Re: Gdzie najlepiej nauczyć się pływać?? 01.03.09, 18:59 polecam szkółke pływacką "meduza"- uczą również dorosłych. Kuzyn u nch się uczył od tzw. "kamienia" po 3 miesiacach juz bardzo dobrze sobie radził. Wiem ze maja zajęcia we wtorki o 18 na basenie przy sport-hotelu. Trzebaby było iśc dopytać. telefonu nie mam. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mojestopy Re: Gdzie najlepiej nauczyć się pływać?? 21.04.09, 13:51 Dam Ci namiary na Wiktora D. Jest pływakiem SKRY, pięknie pływa i szybko, wielokrotny MP. Mnie nauczył wszystkich stylów. Fajny chłopak, ma dużo cierpliwości, przykłada się do pracy. Widzi wszystkie błędy, koryguje na bieżąco. Solidna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykaa Re: Gdzie najlepiej nauczyć się pływać?? 21.05.09, 23:41 Hej, moglbys mi rowniez podeslac namiary na tego chlopaka ze Skry.Mam ten sam problem co Pumping,dzieki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
mojestopy Re: Gdzie najlepiej nauczyć się pływać?? 21.10.09, 20:43 Dawno tu nie byłam, ale podaje numer do tego chłopaka 698853765 uczy szybko i fajnie. Ja polubiłam pływanie dzięki niemu, a rok temu bałam się wejść do wody. Odpowiedz Link Zgłoś