jowitta17 02.09.05, 15:04 Witajcie mi dzisiaj dokucza migrena !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowitta17 Re: jak się dziś czujecie? 02.09.05, 15:58 hasanet napisała: > A mnie łeb napierdała. > tak to widać słychać i czuć > wystarczy kilka twoich postów poczytać >pozdrawiam! Odpowiedz Link
hasanet Re: jak się dziś czujecie? 02.09.05, 16:18 Kochanie, cierpimy na tę samą dolegliwość. Wysławiamy się jeno inaczej. asa Odpowiedz Link
basia553 Re: jak się dziś czujecie? 02.09.05, 15:46 moze zmiana pogody sie kroi? Zycze aby niezbyt dlugo trwalo. Odpowiedz Link
jakte Re: jak się dziś czujecie? 14.09.05, 22:49 Dzisiaj miałam piękny dzień, same dobre wiadomości więc czuję się świetnie.A Wy? Odpowiedz Link
maria73 Re: jak się dziś czujecie? 16.09.05, 15:56 hmmmm..... nawet zjadłam pączka i wypilam kawę /nie lubię robić tego bez towarzystwa/ no i miałam iść na spacer. A tu..... oszyby deszcz dzwoni deszcz dzwoni jesienny......... to sobie chyba posiedzę,poczytam... Odpowiedz Link
basia553 Re: jak się dziś czujecie? 16.09.05, 17:13 ciagle jestem na urlopie i po dwu dniach upalöw jakich najstarsi görale nie pamietaja, cierpie na...letnia grype. Jutro juz wracam, wiec niby nic strasznego, ale niefajnie sie w takim podgoraczkowym stanie jedzie 710 km... trzymajcie wiec jutro prosze kciuki za mnie. Dziekuje. Odpowiedz Link
bajerant Re: jak się dziś czujecie? 16.09.05, 20:38 basia553.....zyjesz w innym kraju niz my. Czy na to forum wchodzisz tylko po to by napisac ile przejedziesz km i jakie to zakatki zwiedzasz? Wybacz ze tak pisze ale sadze ze wiekszosci osob zagladajacych tu na forum niestac na takei rozrywki. Czy lubisz czuc sie wyzsza? Bo na mnie robisz takie wrazenie. Mysle ze lepiej bedzie jak swoimi wojazami podzielisz sie ludzmi ze swego otoczenia. No chyba ze lubisz draznic ludzi ktorzy maja problem z przezyciem od 1 szego do 1 szego. Odpowiedz Link
maria73 Re: jak się dziś czujecie? 16.09.05, 20:57 oj bajerant !! ... myślę że przegiąłeś !!! przeczytałeś kilka postów basi553 i wyciagnałeś mylne wnioski.Nie zgadzam sie z twoimi twierdzeniami : -ze basia sie wywyzsza, -że opowiadaniem o swoich wojazach drazni ludzi na tym forum -że większosć ludzi na tym forum ma problemy z przeżyciem od 1-szego do 1-szego. Po pierwsze ludzie którzy maja problem z przeżyciem miesiaca nie maja jak sądzę internetu w domu, po drugie - basia jeżdzi za swoje i dlaczego ma robić to ukradkliem i się tego wstydzic?? Ja z przyjemnościa posłuchałabym wrażeń z takich podróży ,a gdybym jeszcze mogła obejrzeć film czy zdjęcia to byłabym szczęśliwa. I jeszcze jedno - basia jest u siebie .Była na tym forum wcześniej niż ty czy ja i jest tu - jak zauważyłam akceptowana. Gdybyś uważniej przeczytał posty też doszedłbyś do takiego wniosku. Czy przemawia przez ciebie gorycz czy zwykla polska zawiść. Ktoś kiedys powiedział ,że Polaka w piekle nie trzeba pilnować bo jak który się wychyli,to nastepny go pograży. I jeszcze jedno - w Polsce coraz więcej ludzi podróżuje - seniorow także- a więc wszystko przed toba! Jezeli zaś podrózy nie lubisz i inaczej spędzasz czas to proszę,pozwól to robić innym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bajerant Re: jak się dziś czujecie? 16.09.05, 21:21 Madrze to napisałas. Po pierwsze jestem ciekaw gdzie mieszkasz. Nikomu niczego niezadroszcze . Myslałem ze forum jest po to by wyrazac swoje mysli i odczucia ale uswiadomiłas mie ze tak nie jest. Przepraszam ........ bo niewiedziałem ze niemozna krytykowac osob ktore sa na forum wczesniej niz ja. Chyba masz racje ze przegiąłem:( Nienadaje sie do tego forum. Pozdrawiam i zycze miłej nocy. Odpowiedz Link
grenka1 Bajerant !!! 16.09.05, 22:51 Basia to super babka, wejdź w takie coś co się nazywa Wyszukiwarka i poczytaj sobie jej posty, a zobaczysz, że zmienisz zdanie. Odpowiedz Link
maria73 Re: do bajeranta... 17.09.05, 05:45 dobrze myślałeś - to forum jest po to aby wyrazić swoje mysli! ale tak jak ty to zrobiles ,zrobilam i ja i nie masz się o co obrazać , ja nie sugerowalam ze nie nadajesz się do tego forum,ty w stosunku do basi zrobiles to niestety! Doprawdy - chcesz być akceptowany,akceptuj innych.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tiki_tabu Re: jak się dziś czujecie? 17.09.05, 11:36 Czegos tu nie rozumiem, bajerant. Tylko dlatego, ze zyje w innym kraju nie mam prawa do podzielenia sie tym co mysle, jak sie czuje i jak mi uplyna dzien? Mam sie czuc jako obywatelka drugiej kategorii tylko dlatego, ze nie mieszkam w kraju ktorego klasa (jesli mozna uzyc tego slowa w odniesieniu do tej mieszaniny) polityczna kpi sobie w zywe oczy z wlasnych obywateli? Nie mam na to wplywu, bo niby mam polski paszport ale w drugiej turze wyborow nie mam prawa glosowac! Mam zle sie czuc, bo uczciwie zapracowalam sobie na to co mam? W koncu to nie ja glosuje na ta bande nieudacznikow tylko wy, tam w kraju. Ja, jako obywatelka drugiej kategorii nie mam prawa. Mam sobie w leb strzelic i zakopac ze ze wstydu, ze mieszkam na Tahiti? Merde !!! A wlasnie, ze nie a zreszta, co tu pisac......... Odpowiedz Link
jednapani jak się dziś czujecie? Bajerant 17.09.05, 12:39 A wiesz co mnie bardziej szokuje? Ludzie ktorym "nie starcza od pierwszego" urzadzaja komunie na 50 osob lub wesele na 100 osob!!! Pomysl ile za te pieniadze mogli podrozowac po swiecie. A tak z reka na sercu, bajerant, ile rocznie przepalasz i przepijasz? Wez te pieniadze i wyjedz sobie gdzies... Niestety, cos za cos - zakupy w tanszym sklepie, zaoszczedzenie na malych, slodkich jogurcikach, a kupowanie zamiast tego duzego opakowania naturalnego jogurtu, jedzenie sezonowych owocow kiedy jest sezon (zamiast egzotycznych), skromniejsze urodziny czy imieniny ... i zanim sie obejrzysz juz bedziesz mial pieniadze na wycieczke zagraniczna! Odpowiedz Link
margo.pf Re: jak się dziś czujecie? 17.09.05, 15:12 tuki_tabu to ja, margo.pf, tak dla sprostowania Odpowiedz Link
waldka_zmora Re: jak się dziś czujecie? 17.09.05, 16:37 • Czy z wiekiem wargi sromowe zmnieniaja wyglad? waldek1610 17.09.05, Moja zona ma 26 lat, wiec jest mlodsza odemnie o 6 lat, i jej wargi sromowe sa "zgrabne" raczej male, jasne i lekko asymetryczne. Przyznaje ze wolalbym gdyby miala wieksze i ciemniejsze dlatego ze nasze wspolzycie glownie opiera sie na seksie oralnym, a ja niesamowicie uwielbiam zapach, smak i wyglad cipki. Troche zaluje ze Ona nie ma sniadej cipki, choc jej pupa jest calkiem duza i wlasnie to reompensuje braki. Chcialbym wiedziec czy kobiecie zmienia sie wyglad jej prywatnych czesci po urodzeniu dziecka czy z wiekiem nie staja sie wieksze i bardziej wydatne? Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: jak się dziś czujecie? 17.09.05, 18:32 A jak u Ciebie Waldusiu? Ale nie zapominaj, ze to nobliwe forum-seniorow. Wiec nie dokazuj mila/y......nie dokazuj. A oprocz tego samopoczucie ok? Odpowiedz Link
jakte Re: jak się dziś czujecie? 17.09.05, 21:17 dama-kanaliowa napisała: > A jak u Ciebie Waldusiu? Ale nie zapominaj, ze to nobliwe forum-seniorow. Wiec > nie dokazuj mila/y......nie dokazuj. No nie jeszcze truchłem nie jestem, a nawet całkiem, całkiem fajną kobitką /lubie się chwalić/ więc nie zalewaj o tej nobliwości bo mi się żle kojarzy. Odpowiedz Link
grenka1 Jakte 17.09.05, 21:24 Szła babcia przez park i w pewnej chwili zaczyna krzyczeć: "Gwałcą, gwałcą !!!" Podbiega policjant i pyta; "Gdzie, kto???". A babcia: "No co pomarzyć sobie nie wolno !!!". A my popisać sobie nie możemy? Odpowiedz Link
jakte Re: Jakte 17.09.05, 21:36 Możemy nie tylko popisać jeszcze ale dać do wiwatu.Nawiasem mówiąc , nie jestem jeszcze babcią prawdziwą, dzieci się nie spieszą. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Jakte 17.09.05, 22:19 No wiesz ja znam babcię w wieku 35 lat. Ona urodziła mając 18, a córka mając 17. Mnie chłopak zrobił babcią w wieku 53 i uważam, że to za wczesnie, mógł jeszcze trochę poczekać, ale żona mu się coś za szybko starzała. Odpowiedz Link
grenka1 Waldek_zmora 17.09.05, 18:51 idź do sklepu z kosmetykami, kup szampon koloryzujący i ufarbuj swojej żonie cipkę na np. burgund. Tylko pamiętaj, że przy sexie oralnym twoje wąsy mogą nabrać identycznego odcieniu. ---------- A co nie mogę sobie poświntuszyć na stare lata, no kto mi zabroni??? Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: Waldek_zmora 17.09.05, 19:09 No nareszcie normalne, bez chichotow i pruderii Polakow i Polek rozmowy. Jak nazywaly sie takie francuskie karesy w waszej/naszej mlodosci? Minetka? Kabelek? Odpowiedz Link
grenka1 Re: Waldek_zmora 17.09.05, 20:15 W moich stronach toto zwaną "minetą", lub "lizaniem patelni". A jak w waszych stronach? ------------ A co nie mogę sobie poświntuszyć? A kto mi zabroni? Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: do jakte 17.09.05, 21:27 I wlasnie o to chodzi, zeby sie kojarzylo. Fajnej babce naleza sie fajne i czeste skojarzenia. Odpowiedz Link
jakte Re: do jakte 17.09.05, 21:38 Moje skojarzenia są całkiem wypaczone i powiedziałabym nie jesienne. Odpowiedz Link
grenka1 Oj Damo 17.09.05, 22:22 dziś Ciebie wszędzie pełno, a to szukasz odblokowania, a to namawiasz do zakładania berecików, a teraz zberezieństwa Ci w głowie. Dam Ci dobrą radę: "patrz na to z czego jest chleb, a nie na to z czego są dzieci". Odpowiedz Link
grenka1 Re: Oj Damo 17.09.05, 22:24 A gdzie ten Walduś, czyżby szukał szamponu koloryzującego ? Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: Oj Damo 17.09.05, 22:27 A co, jak szalec to szalec. Wiesz na szczescie temat dzieci mnie jus nie tycy wiec zostaja li tylko przyjemnosci. Carpe Diem Carpe Nocte (mysle, ze poprawnie) Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: Oj Damo 17.09.05, 22:29 Waldi pewnie grzecznie w lozeczku lezy z rasiami na kolderce. Odpowiedz Link
maria73 Re: Oj Damo 18.09.05, 07:52 z tego co się zdążyłam zorientować to Waldi już dawno przekroczył "smugę cienia" a waldka -zmora właśnie dlatego na cmentarzu lubi spedzać czas!! Odpowiedz Link
grenka1 Re: Oj Damo 18.09.05, 15:43 A to oto biega !!! Czyżby szukała teraz miejsca dla siebie ? Nie za wcześnie ??? Odpowiedz Link
grenka1 Mario 73 18.09.05, 19:01 Ptrzeczytaj ten post: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22243&w=28530153&wv.x=1&a=29177544 czyżby zmartwychwstał ??? Odpowiedz Link
maria73 Re: Mario 73 18.09.05, 20:08 coś tu nie tak bo to adres naszej strony!! Sprawdż prosze ;) Odpowiedz Link
grenka1 Re: Mario 73 18.09.05, 20:19 Link w porządku, przeczytaj treść postu. Sprawdzałam !!! Odpowiedz Link
maria73 Re: Mario 73 18.09.05, 20:56 no i jestem tu gdzie byłam - a może ja czegoś nie rozumiem ?? Odpowiedz Link
basia553 Re: jak się dziś czujecie? 18.09.05, 16:27 dopiero dzis przeczytalam post bajeranta i zrobilo mi sie glupio. chyba jednak sie nie chwale, ale mieszkajac gdzie mieszkam pisze o moich realiach i dla mnie przejechanie 710 km to nie chwalenie sie, hoho! ale ja dalekie podröze robie! tylko ciagly strach (bo jezdze tam co roku, a jakze), ze ze skal wprawdzie nie spadlam przy wspinaczce, alew po drodze niejedno mi sie moze zdarzyc. A jezdze sama. I w piatek wieczorem nie moglam zasnac i jak o trzeciej lezalam ciagle jeszcze bez sladu snu, to wstalam i po proistu pojechalam do domu., To byl raczej sredni horror, deszcz lal jak z cebra, czasami blyskawice, zakret za zakretem, ciemno - jak tylko w görach w czasie deszczu moze byc ciemno. Na szczescie tylko 70 km tak mialam, potem zaczela sie autostrada. I jak pare minut po piatej wjechalam na Brenner, to wpadlam w tlumy ciezaröwek! Bo nie wiedzialam, ze im do 5 rano nie wolno jezdzic i wszystkie naraz ruszyly aby nadgonic czas stracony na parkingu. Czy to tez powöd do chwalenia sie? Nie, to MOJE realia. I wszystkim Dziewczynom ktöre tyle milych slöw tutaj na möj temat napisaly, dziekuje rumieniac sie skromnie:)))))) Odpowiedz Link
jednapani Re: jak się dziś czujecie? 18.09.05, 17:04 Basiu, to nie byl najlepszy pomysl udania sie w 700-kilometrowa droge bez wyspania sie! Ja takie trasy kiedys robilam, ale z jednym noclegiem po drodze. Nie lubie wywolywac wilka z lasu... Odpowiedz Link
basia553 Re: jak się dziś czujecie? 18.09.05, 17:17 masz racje. ale jaka byla alternatywa? kilka godzin jeszcze przewracac sie w lözku, co jest meczace, goraczka rosla. tak wiec wybralam mniejsze zlo. kurcze, a teraz zmykam do lözka, zyczac wszystkim milego wieczoru. a mojej partii wygranej, choc nie poszlam dzis ich wesprzec swoim glosem w wyborach:(((((( Odpowiedz Link
maria73 Re: jak się dziś czujecie? 18.09.05, 18:49 wityaj cała i zdrowa !! a mowią że z wiekiem przybywa rozsądku :)))))) ale rozumiem co to znaczy ciąg do domu - wszędzie dobrze ale w domu najlepiej!! Jak ja marzę o podróżach, a potem cieszę się "jak głupia" Że wracam!! I w mojej ulubionej knajpce po drodze obowiązkowo;golonka,tatar i flaki a na deser herbata i piwo. Trzeba widzieć minę barmanki bo z reguły bywało to po północy :) Tym co napisał bajerant sie nie przejmuj - lepiej opisz jak tam było. A bajerant pewnie drugi raz z kolei sie obraził bo zniknął.Cóż........... Odpowiedz Link
bajerant Re: jak się dziś czujecie? 19.09.05, 12:00 Witam Bajerant to nie typ człowieka co sie obraza i znika. Wyjezdzałem na weekend i to jedna z przyczyn mojej nieobecnosci tu. Znajdujac to forum pomyslałem ze bede mogł tutaj porozmawiac ,podyskutowac ale widze ze chyba niedorosłem do tego. Zostane wiec jesli pozwolicie i skupie sie na czytaniu. Pozdrawiam wszystkich a szgolnie Basie. Odpowiedz Link
maria73 Re: jak się dziś czujecie? 19.09.05, 12:08 lepiej się nie dąsaj i nie kokietuj tym "..widzę że chyba nie dorosłem.." czekamy na twoje posty... a że nie wszyscy i nie zawsze będą się z tobą zgadzać to nie znaczy że "nie dorosłeś" !!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
basia553 Re: jak się dziś czujecie? 19.09.05, 12:11 nie wyglupiaj sie, Bajerant! pisz, pisz, a jak sie czasem nie zrozumiemy - to jak do tej pory wszystko mozna wyjasnic. I ja sie na tym forum dobrze czuje tyle tu milych ludzi sie zebralo. Gdzie byles na weekend? Pogode sucha miales? U mnie slonce za oknem, ale wiatr zimny jak licho, tak wiec schowalam sie predko z przeziebieniem do domu, kwiaty na balkonach poczekaja az wieczorem przyjdzie psipsiöla i je podleje. Odpowiedz Link
kendo Re:jak sie dzis czujecie.... 19.09.05, 17:55 witam sie w tym watku, mile forum.... samopoczucie calkiem OK, pozdrawiam wszystkich cieplutko:-)) Odpowiedz Link
grenka1 Kendo !!!.... 19.09.05, 18:21 kendo napisała: > witam sie w tym watku, > mile forum.... > samopoczucie calkiem OK, > pozdrawiam wszystkich cieplutko:-)) Ty "się" (czyli siebie) nie witaj, ty lepiej nas powitaj. A tak ogólnie to "my nie kaszlemy, nie plujemy i dobrze się czujemy". I Ciebie witamy, co napicasz ciekawego? Odpowiedz Link
kendo Re: Kendo !!!.... 19.09.05, 18:51 grenka1 napisała: > kendo napisała: > > > witam sie w tym watku, > > mile forum.... > > samopoczucie calkiem OK, > > pozdrawiam wszystkich cieplutko:-)) > > Ty "się" (czyli siebie) nie witaj, ty lepiej nas powitaj. > A tak ogólnie to "my nie kaszlemy, nie plujemy i dobrze się czujemy". > I Ciebie witamy, co napicasz ciekawego? to siem poprawiam;)) "witam sie w tym watku Z WAMI" moze byc teraz tak grenko?;)) echhh,zawsze cos pokicikam z polskimi wyrazami:)) Odpowiedz Link
grenka1 Re: Kendo !!!.... 19.09.05, 19:10 Teraz wszystko OK, nie wiedziałam, że jesteś ze Skandynawii i masz trochę trudności w naszym podobno najbardziej pod słońcem skomplikowanym językiem. Przyrzekam solennie, "pod hajrem", że od tej chwili nie będę zwracac uwagi na Twoje "kićkanie". Możesz sobie "kićkać" do woli. Cieplutkie pozdrówka z ziiiimnej Polski. Odpowiedz Link
kendo Re: Grenko !!!.... 20.09.05, 18:14 dziekuje za taryfe ulgowa;)) staram sie jak moge,czasami nawet w slownik zajze by sprawdzic,czy dobrze wystukalam;)) tez ochlodzilo sie tu,ale na razie nie pada, bo jak zacznie to konca niema:)) miej sobie mile pozne popoludnie:-) Odpowiedz Link
grenka1 Re: Grenko !!!.... 20.09.05, 18:56 Dzięki i wzajemnie życzę Ci miłego wieczoru i wesołych snów !!! Odpowiedz Link
kendo Re: Grenko !!!.... 20.09.05, 19:29 grenka1 napisała: > Dzięki i wzajemnie życzę Ci miłego wieczoru i wesołych snów !!! dzieki....za wieczor... z wesolymi snami bedzie gorzej, jakos nigdy nie pamietam o czym snie:( niewiem czy to dobrze czy zle.... Odpowiedz Link
grenka1 Kendo 20.09.05, 21:29 Podobno jak się rano po przebudzeniu spojrzy w okno, to później nie pamięta się snów. Spróbuj nie patrzeć w okno po przebudzeniu. Odpowiedz Link
hatroha Re: Kendo 21.09.05, 07:38 to jest nieprawda...najwazniejsze jest to by uchwycić się myśli która gdzieś się zakręciła po przebudzeniu...potem jak po sznurku przypomnają się wszystkie (chyba)- każdej nocy mam ze 20-30 "filmów" w których rozpoznaję barwy , nawet zapachy, numery samochodów... Odpowiedz Link
basia553 Re: Kendo 21.09.05, 08:43 a mnie sie czasami w ciagu dnia przypomina jakas scena i musze wtedy intensywnie myslec czy to byl sen czy jawa:)))) Kiedys zle sie czulam w pracy, pojechalam do domu w poludnie i poszlam spac. Nastepnego dnia przypomina mi sie sen, ze rozmawialam z moim optykiem, ktöry niby möwil, ze moje okulary gotowe. Usmialam sie. Po dwu dniach bedac w miescie wstapilam do optyka, smiejac sie opowiadam mu sen i pytam, czy w takim razie moze te okulary..... na co on: ale mysmy naprawde dwa dni temu rozmawiali, dzwonilem do pani, ale byla pani jakas taka nawpölobecna... Opowiadam to wydarzenie po to, abyscie DOKLADNIE Wasze sny sprawdzaly:))))) Odpowiedz Link
kendo Re: sny........... 21.09.05, 10:11 dobrze jest zapisywac sny, kiedy budzimy sie rano,nie otwierajac oczu ,dobrze przeprowadzic sobie lustracje nocnych snow i w miare ich zapamietania zapisac. Odpowiedz Link
hatroha Re: sny........... 21.09.05, 10:20 to ciekawe ale z młodości te sprzed 20 lat pam,iętam do dziś i sa to sny które własnie zapisałem - pozostałe poszły w niepoamięc. Nie moge swoich snów zapisywać bo trwało by to ze 2 godziny... Odpowiedz Link
basia553 Ty Kendo pusc farbe, 19.09.05, 18:36 czyli powiedz cos o sobie. Moze mam szczescie i jestes z Niemiec? Troche tu jestem jak na bezludnej wyspie:))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Ty Kendo pusc farbe, 19.09.05, 18:54 basia553 napisała: > czyli powiedz cos o sobie. Moze mam szczescie i jestes z Niemiec? Troche tu > jestem jak na bezludnej wyspie:))))) niemasz szczescia basiu:(( mieszkam w skandynawi:-)) ale dolacze do Twej samotnosci....chyba nie macie nikogo ze skandynawi co?? nie zdazylam sie rozczytac w wszystkich watkach. Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: madrosc z kalendarza 22.09.05, 16:57 Wlasnie wertowalam w ksiegarni kalendarze na 2006 i w jednym z madrosciami na kazdy dzien taki oto tekst: Mezczyzni chetnie zamieniaja zony, ktore boli glowa na takie przez ktore boli glowa. A propo´s tytulu watku, czyli "jak sie dzisiaj czujecie". Uklony Odpowiedz Link
jowitta17 Re: jak się dziś czujecie? 22.09.05, 20:31 ponieważ ciśnienie stabilne ,pogoda piękna to nie dokuczają mi migreny i oby tak było jak najdłużej.Pozdrówka! Odpowiedz Link
pia.ed Basia553 02.10.05, 19:17 E... tam, na bezludnej wyspie??? A ilu Polakow mieszka w Niemczech? Slyszalam ze w samym Berlinie kilkadziesiat tysiecy. A tam gdzie mieszkasz, nie ma wcale Polakow? Odpowiedz Link
evwi Re: jak się dziś czujecie? 23.09.05, 21:47 kiepskawo, mimo pięknej prawie letniej pogody i ciepłego wieczoru . Moja wredna deprecha pikuje w dół. A już myślałam, ze ją ujażmiłam! Odpowiedz Link