Dodaj do ulubionych

Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum?

02.09.05, 20:47
Czyżby ich nie interesowało czym żyją panie po 50-ce, a sami wiecznie młodzi
duchem, uganiają się za młodszymi?
Obserwuj wątek
    • terra-magica Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 02.09.05, 22:20
      Moze bardziej uganiaja sie w realu? Moi znajomi dostali wlasnie zaproszenie na
      wytworne weselisko(hotel sporogwiazdkowy, atrakcje, slub koscielny) -
      zaproszono 200 osob, pan 50 z duzym plusem i walorami, doroslymi i
      samodzielnymi dziecmi z pierwszego malzenstwa (wdowiec). Moje pytanie do
      znajomej - panna mloda to dawno po osiemnastce? I coz sie okazuje - panna mloda
      jest prawie rownolatka, panienka, nie chodzi o laczenie majatkow lub inne
      materialne przeslanki. Znajomosc od dwoch lat. Uczucie moje panie, jak w starym
      kinie.
      • jakte Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 03.09.05, 08:40
        Muszę przyznać,że to rzadkość w naszych czasach, a może to tylko wyjątek
        potwierdzający regułę?
    • cogito-44 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 04.09.05, 00:21
      jakte napisała:

> Czyżby ich nie interesowało czym żyją panie po 50-ce, a sami wiecznie młodzi
      > duchem, uganiają się za młodszymi?

Raczej nie chodzi o to.
      Nie zaglądają z tego samego pwodu, dla którego nie czytają pisma kobiece.
      Chodzi o poruszane tematy Dorogie Panie. O tematy.
      I jeżeli tu zajżałem, to czysty przypadek. Może także ciekawość o czym
      rozmawiają seniorzy. Stwierdziłem, że raczej seniorki.
      Pozdrawiam Wszystkie Panie - cogito-44
      • agula60 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 04.09.05, 00:45
        Nic nie rozumiem, w jakim wieku jest ta panna mloda? Wlasciwie, to nie ma
        znaczenia. Moje pytanie jest: czy wam Seniorki podobaja sie starzy, niedolezni
        panowie? Byle jaki, byle w spodnich( no bo jak bywac?).Podyskutujmy, czego
        oczekujemy.
      • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 04.09.05, 10:06
        Chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś zaproponował temat zgodny z Twoimi
        zainteresowaniami?
        A co do pism kobiecych, to wielu panów je jednak czyta :-)
        • cogito-44 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 04.09.05, 20:23
          samanta5 napisała:

> Chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś zaproponował temat zgodny z Twoimi
          > zainteresowaniami?

To raczej jest niemożliwe. Moje zainteresowania są związane bezpośrednio z tym,
          co wykonywałem, chociaż mam inny wyuczony zawód. I może to spowodowało, że
          nadal każdy dzień tygodnia mam wypełniony, a przed komputerem zasiadam, aby
          odebrać/wysłać pocztę lub w poszukiwaniu nowinek.
          Aby dyskutować na temat moich zainteresowań, wolę wybrać forum tematyczne.
          Jak wcześniej wyjaśniłem, zabłądziłem na Forum-Seniorum li tylko z ciekawości.
          Chciałem zobaczyć jakie problemy spotykają ludzi w trzeciej wiośnie życia.

Wszystkich Rówieśników i nie tylko serdecznie pozdrawiam - cogito-44

• samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 04.09.05, 20:39
            Trzecia wiosna życia? Przewrotne, poetyckie a może kokieteryjne? :)
            Tak więc wszystko masz w zasięgu ręki: zainteresowania, partnerów do dyskusji i
            tę ciekawość, która od czsu do czasu pozwala Ci błądzić i jeszcze
            jedno....przeświadczenie, że są dla Ciebie rzeczy niemożliwe.
            Czy znalazłes tu jakąś nowinkę? A może spodziewasz się znaleźć bo w jakim celu
            powtórnie tu zajrzałeś?
            • cogito-44 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 05.09.05, 20:26
              samanta5 napisała:

> Czy znalazłes tu jakąś nowinkę? A może spodziewasz się znaleźć bo w jakim celu
              > powtórnie tu zajrzałeś?

To zupełnie nie tak. Wpadłem na Forum-Seniorum przypadkiem i trafiłem na
              Bajeranta. Ponieważ temat jaki popruszył, w moim mniemaniu, był niezbyt
              subtelny i wskazywał, że Bajerant miał jakieś trudności w dzieciństwie,
              młodości i wczesnej starości, dodałem swoje trzy grosze. I był to ten pierwszy
              raz.
              Drugi, to ciekawość efektu, no i ten temat w formie pytania: "Dlaczego
              mężczyźni nie zaglądają na forum?"
              Odpowiedziałem na to pytanie. To kwestia grzeczności.
              Bo faktycznie na tym Forum królują Panie. Nowinki nie znalazłem, a cel
              szczegółowo określiłem.
              I to byłyby odpowiedzi na Twoje pytania.
              Serdecznie pozdrawiam - cogito-44

• samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 05.09.05, 20:59
                Dzięki za wyjaśnienie.

> Drugi, to ciekawość efektu, no i ten temat w formie pytania: "Dlaczego
                > mężczyźni nie zaglądają na forum?"
                > Odpowiedziałem na to pytanie. To kwestia grzeczności.

Wydaje mi się, że wykazałbyś się uprzejmością, gdybyś na to pytanie nie
                odpowiedział :)
                • cogito-44 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 05.09.05, 21:53
                  samanta5 napisała:

> Dzięki za wyjaśnienie.

>
                  > Wydaje mi się, że wykazałbyś się uprzejmością, gdybyś na to pytanie nie
                  > odpowiedział :)
                  Przeczytaj dokładnie jaką odpowiedź dałem. Nie uchybiłem nikomu i w niczym.
                  Pełen szacunku dla Pań napisałem jak uważam. Chyba nie zaprzeczysz, że Forum
                  jest zdominowane przez Panie.
                  Równie serdecznie - jak poprzednio - pozdrawiam - cogito-44
                  • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 05.09.05, 22:17
                    Przeczytałam dokładnie a żebyś sobie przypomniał, przytaczam poniżej:

Nie zaglądają z tego samego pwodu, dla którego nie czytają pisma kobiece.
                    Chodzi o poruszane tematy Dorogie Panie. O tematy.

Jest tu chyba jasno powiedziane, ze tematy poruszane przez panie, panów nie
                    interesują. Nie rozmawiasz z kobietami? To nie jest w dobrym tonie?
                    Oczywiście, możesz sądzić, że tematy poruszane przez kobiety, nie są
                    interesujące dla mężczyzn, ale nie musiałes o tym informować. W jakim celu to
                    zrobiłeś?
                    Wybacz, że tak Cię wypytuję, ale zdumiewają mnie ludzie, którzy uważają się za
                    dobrze wychowanych a tak do końca nimi nie są.
                    Wiem, że w zasadzie nie powinnam Cię oceniać, ale Ty uczyniłes to pierwszy i to
                    dwukrotnie.
                    • cogito-44 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 06.09.05, 19:29
                      samanta5 napisała:

W jakim celu to
                      > zrobiłeś?
                      > Wybacz, że tak Cię wypytuję, ale zdumiewają mnie ludzie, którzy uważają się za
                      > dobrze wychowanych a tak do końca nimi nie są.
                      > Wiem, że w zasadzie nie powinnam Cię oceniać, ale Ty uczyniłes to pierwszy i
                      to
                      > dwukrotnie.
                      Samanto5, zrobiłem to, aby odpowiedzieć na pytanie. Gdybym tego nie zrobił,
                      zapewne nie wiedziałabyś i obecne na Forum Panie co na ten temat myślę. A
                      właśnie tak myślę i nie ma to nic wspólnego jak jestem wychowany.
                      Wyjaśniłem także dlaczego zabrałem głos na temat wypowiedzi Bajeranta. I to też
                      było w zgodzie z tym co myślę, gdyż będąc mężczyzną nie pisałbym odkrywczo o
                      seksie. Tak myślę.
                      Nie zależy mi, abym był odbierany pozytywnie i nie mam Tobie za złe, że
                      poddajesz pod wątpliwość moje poprawne wychowanie. Jestem naturalny i to może
                      nie pasuje do ogólnie przyjętej fromuły.
                      Aż boję się dalej pisać, abyś nie policzyła mi, iż po raz trzeci dokonuję oceny.
                      Zważ, że każdą swoją wypowiedź kończyłem serdecznymi pozdrowieniami.
                      Tę również tak zakończę.
                      I nie boję się, że Panie mogą mnie na tym Forum żywcem pogrzebać. Przecież
                      wystarczy nie klikać. Prawda?
                      Serdzcznie pozdrawiam Wszystkie Panie - cogito-44

• maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 06.09.05, 20:05
                        Cogito-44 -
                        kibicuję Twoim polemikom z Samantą....
                        Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
                      • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 06.09.05, 21:27
                        > Samanto5, zrobiłem to, aby odpowiedzieć na pytanie. Gdybym tego nie zrobił,
                        > zapewne nie wiedziałabyś i obecne na Forum Panie co na ten temat myślę. A
                        > właśnie tak myślę i nie ma to nic wspólnego jak jestem wychowany.

Zdumiewasz mnie tym, ze sądzisz iż kogos interesuje to, co Ty myślisz :)))
                        Gdybym ja pisała, czy mówiła, co myślę...Boże!!! Aż strach pomyśleć co by sie
                        stało :) Dlatego też, jeżeli podejrzewam, ze moje myślenie odbiega od ogólnie
                        przyjętego, zakładam, ze to ja nie myślę :)
                        > Wyjaśniłem także dlaczego zabrałem głos na temat wypowiedzi Bajeranta. I to też
                        >
                        > było w zgodzie z tym co myślę, gdyż będąc mężczyzną nie pisałbym odkrywczo o
                        > seksie. Tak myślę.

Spostrzegłam, ze sporo myślimy, ale to tak na marginesie. Przyznaję Ci rację, że
                        męzczyzna nie może pisać odkrywczo o seksie, to nie jest naturalne. Natomiast
                        kobieta, tak. Ona seks odkrywa tylko z tym mężczyzną z którym aktualnie jest.
                        Inaczej byc nie może, to też jest naturalne.

> Nie zależy mi, abym był odbierany pozytywnie i nie mam Tobie za złe, że
                        > poddajesz pod wątpliwość moje poprawne wychowanie. Jestem naturalny i to może
                        > nie pasuje do ogólnie przyjętej fromuły.

Mnie tez nie zależy, żeby Cię odbierac pozytywnie, ponieważ Cię nie znam, tak
                        więc tu jesteśmy zgodni. Bardzo lubię naturalnych mężczyzn. Np. dzisiaj pewien,
                        naturalnie zachowujący się pan, wymieniając u mnie w domu okno, opowiedział mi
                        pouczającą historyjkę o tym, jak inna klientka zrobiła mu awanturę bo nie miał
                        wydac reszty z pobranej należności. Był oburzony, ze nie miała przygotowanych
                        pieniędzy a jeżeli ich nie przygotowała, to przecież mogła tę resztę przeznaczyć
                        na piwo dla wspomnianego, bardzo naturalnego pana. Też mu pewnie nie zależało,
                        żeby go polubiła.

> Aż boję się dalej pisać, abyś nie policzyła mi, iż po raz trzeci dokonuję oceny
                        > .

Niestety, potrafię liczyć tylko do dwóch.

> Zważ, że każdą swoją wypowiedź kończyłem serdecznymi pozdrowieniami.
                        > Tę również tak zakończę.

Czy ta aluzja, jest oczekiwaniem na równie serdeczne pozdrowienia z mojej
                        strony? Jeżeli tak, to przykro mi, ale to z kolei u mnie, nie jest naturalne.

> I nie boję się, że Panie mogą mnie na tym Forum żywcem pogrzebać. Przecież
                        > wystarczy nie klikać. Prawda?

Nie, to nie jest prawdą. Jeżeli się boisz, to ucieczka nie rozwieje lęku....to
                        tak ogólnie na temat strachu.
                        • cogito-44 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 17:30
                          samanta5 napisała:

> Zdumiewasz mnie tym, ze sądzisz iż kogos interesuje to, co Ty myślisz :)))

No właśnie, byłoby dla Ciebie bardziej zrozumiałe, gdybym napisał np., że
                          mężczyźni wolą iść na piwo. Oczywiście, w/g Ciebie, do napisania tego nie
                          trzeba myśleć, bo czyni tak większość mężczyzn. Ci myślący są w mniejszości i
                          może dlatego zwróciłaś uwagę na tak sformułowane stwierdzenie. No i rozbierasz
                          to jak sałatkę, zamiast delektować się smakiem całości, czyli sensem mojej
                          wypowiedzi.
                          Dla przykładu podam, że tak samo Twoi gości nie dojedli by się smaku
                          wybierając, z tej przykładowej sałatki, poszczególne składniki. Do oceny musi
                          być całoć w dodatku dobrze wymieszana i przeleżakowana.

> męzczyzna nie może pisać odkrywczo o seksie, to nie jest naturalne. Natomiast
                          > kobieta, tak. Ona seks odkrywa tylko z tym mężczyzną z którym aktualnie jest.
                          > Inaczej byc nie może, to też jest naturalne.

Napiszę tak. Na skrzypcach może zagrać każdy, ale nie każdy wydobędzie z nich
                          ten jeden,jedyny wspaniały dźwięk. Tak samo nie każde skrzypce zabrzmią
                          przecudnie.
                          Do tego potrzeba zarówno wspaniałego muzyka i odpowiedniego instrumentu.
                          Inny przykład to sławny łuk Odysa. Tylko Odys mógł naciągnąć cięciwę i wypuścić
                          strzałę.
                          Oczywiśćie można przez całe życie grać na różnych instrumentach, ale to nie
                          będzie prawdziwa muzyka.

> Nie, to nie jest prawdą. Jeżeli się boisz, to ucieczka nie rozwieje lęku....to
                          > tak ogólnie na temat strachu.

To była taka przenośnia. Kliknięcie i znikam. I zapewne tak by się stało, ale
                          nie mogłem zawieść kibicującej nam Marii, co niniejszym czynię.
                          Oczywiśćie jak zwykle serdecznie pozdrawiam Wszystkie Panie - cogito-44
                          • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 18:08
                            Pozostaję nadal wiernym kibicem !
                            Polemika się rozwija i to w pouczajacy sposób
                            /jezeli ktoś tu pamięta wcześniejszą /.
                            Pozdrawiam .

- jednak co wersal to wersal !
                          • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 19:07

No właśnie, byłoby dla Ciebie bardziej zrozumiałe, gdybym napisał np., że
                            mężczyźni wolą iść na piwo.Oczywiście, w/g Ciebie, do napisania tego nie
                            trzeba myśleć, bo czyni tak większość mężczyzn.

Jeżeli wiesz, co byłoby dla mnie bardziej zrozumiałe i znasz moje zdanie o
                            mężczyznach, to w jakim celu ze mną rozmawiasz? Po to by wykazać, że Ty myślisz,
                            a ja jestem człowiekiem niemyślącym? Na to wygląda.
                            Nie zgadzam się także z Twoją oceną, że większość mężczyzn nie myśli. Może nie
                            potrafią w ładne słowa ująć swoich myśli, ale na pewno zdrowego rozsądku im nie
                            brakuje.
                            Co do sałatek, to lubię wiedzieć co jem, szczególnie gdy składniki mogą być
                            podejrzanej jakośći. Sama reklama mi nie wystarczy.

A teraz o muzyce, jeżeli już taką konwencję przyjąłeś. Nie trzeba być muzykiem,
                            ani też znawcą tejże, żeby ona wzruszała. Profesjonalizm wręcz przeszkadza w jej
                            odbiorze i sprawia, że zamiast chłonąć całość, koncentrujemy się na warsztacie
                            wykonawcy. Natmiast z instrumentu, który raz dostanie się w niepowołane ręce,
                            możesz już nigdy nie wydobyć poprzedniego brzmienia. Poza tym, różni są muzycy.
                            Jedni graja z głębi duszy, drudzy dla poklasku.
                            • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 19:29
                              hmmm..............
                            • cogito-44 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 19:56
                              samanta5 napisała:
                              > Jeżeli wiesz, co byłoby dla mnie bardziej zrozumiałe i znasz moje zdanie o
                              > mężczyznach, to w jakim celu ze mną rozmawiasz? Po to by wykazać, że Ty
                              myślisz

Samanto, to znowu nie tak. Dałem tylko przykład jednej z możliwych odpowiedzi
                              na pytanie związujące ten wątek.

> a ja jestem człowiekiem niemyślącym? Na to wygląda.

To również nie tak. Aby cokolwiek zrobić świadomie, najpierw trzeba pomyśleć.
                              Zatem przyczyna zawsze idzie za skutkiem. Jedyny wyjątek to odruch bezwarunkowy
                              np. gdy ktoś wyleje na nas gorącą herbatę.

> Co do sałatek, to lubię wiedzieć co jem, szczególnie gdy składniki mogą być
                              > podejrzanej jakośći. Sama reklama mi nie wystarczy.

Współczuję gospodarzom, którzy zechcą Ciebie poczęstować własnoręcznie zrobioną
                              sałatką.
                              >
                              > A teraz o muzyce, jeżeli już taką konwencję przyjąłeś. Nie trzeba być
                              muzykiem,
                              > ani też znawcą tejże, żeby ona wzruszała. Profesjonalizm wręcz przeszkadza w
                              je
                              > j
                              > odbiorze i sprawia, że zamiast chłonąć całość, koncentrujemy się na warsztacie
                              > wykonawcy.
                              > Jedni graja z głębi duszy, drudzy dla poklasku.

Tu byłbym ostrożny. Muzyka jest odbiciem duszy. Tak uważam i tak to odbieram.
                              Szczególnie skrzypce. Czy wyobrażasz sobie orkiestrę symfoniczną bez skrzypiec?
                              Dlatego uczyniłem to porównanie ze szczególnym zwróceniem uwagi na czystość
                              dźwięku. Z tego co znam, jedynie dobrana para: skrzypce i muzyk, mogą wydać
                              dźwięk najczystrzy i najpiękniejszy.

Serdeczne pozdrowienie, szczególnie dla Kibica. cogito-44
                              • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 20:14
                                !!!!!!!!!!!!!!!
                              • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 20:35
                                Przypisałeś mi pewne sądy, których nawet nie zasugerowałam, dlatego zapytałam o
                                cel rozmowy. Jeżeli Ty wiesz, co ja sądzę, nie znając mnie ani też nie
                                odczytując tego z kontekstu moich wypowiedzi, to chyba jasne jest, że jestem
                                tłem dla Ciebie. Piszesz nie o tym, o czym rozmawiamy a o tym, co Ty chcesz
                                powiedzieć.
                                Z jedzeniem poza domem, w moim przypadku, może być pewien kłopot, jednak staram
                                się zrobić wszystko, by gospodarze nie poczuli się urażeni. Nie wydaje mi się
                                więc byś musiał im współczuć.

Muzyka jest odbiciem duszy. Tak uważam i tak to odbieram.

Ta myśl ładnie brzmi. Niestety, nie posiadam słuchu muzycznego i nie potrafię
                                ocenić zespolenia muzyka i skrzypiec, chociaż....kto to wie.
                                • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 21:02
                                  aż chce się zacytować wypowiedż z wątku "Hasanet.......????" z dnia 02.09.05
                                  godz.19.10
                                  Pozdrawiam wszystkich !!
                                  Myślę że osiągniecie consensus !!
                                  Powodzenia.
                                  • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 21:13
                                    Mario, powiedz mi, czy nie lubisz bawić się słowami, czy nigdy nie odczuwałaś
                                    przyjemności z samej rozmowy.
                                    Sposób rozmowy Cogito jednak bardziej mi odpowiada niż Hasanet.
                                    • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 21:15
                                      doskonale Cię rozumiem,bo mnie też i dlatego
                                      życzliwie Wam kibicuję !
                                      Powodzenia !! ;))
                                      • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 21:38
                                        Włącz się do rozmowy :)
                                        • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 23:50
                                          Czasami trzy osoby to już tłok
                                          i brak tej polemice "tego czegos".
                                          Szczególnie kiedy pozostawia ona slad na papierze.
                                          Doprawdy ciekawsza jest kiedy toczycie ją między
                                          sobą!
                                          Inna sprawa - zastanawiałam się czy to Wasza pierwsza
                                          szermierka słowna?
                                          Wydajecie się być zaprawionymi zawodnikami ,którzy znają sie na dodatek.
                                          Ale pewnie sie mylę.
                                          • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 08.09.05, 08:44
                                            Czasami trzy osoby to już tłok
                                            > i brak tej polemice "tego czegos".
                                            > Szczególnie kiedy pozostawia ona slad na papierze

Nie lubisz chyba podejmować ryzyka rozmowy? Odpowiedziałaś asekuracyjnie a
                                            przecież już się w tę rozmowę włączyłaś.

> Wydajecie się być zaprawionymi zawodnikami ,którzy znają sie na dodatek.
                                            > Ale pewnie sie mylę.

Nie pomnę, byśmy się sobie przedstawiali :)
                                            • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 08.09.05, 08:51
                                              Nie boję się ryzyka podejmowania decyzji,
                                              Natomiast nie ma powodu abym włączała się do polemiki
                                              w sytuacji kiedy nie miałam wpływu na jej temat.

Ojej!!! ale sie robi "akademicka dyskusja" !
                                              Pozdrawiam i udanego dnia zyczę ;))
                                              • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 08.09.05, 09:12
                                                > Nie boję się ryzyka podejmowania decyzji,
                                                > Natomiast nie ma powodu abym włączała się do polemiki
                                                > w sytuacji kiedy nie miałam wpływu na jej temat.

Jeżeli Cię zainteresowała, to dlaczego nie?

Miłego dnia, Mario :-)
                                                • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 08.09.05, 12:23
                                                  dzięki i wzajemnie!
                                • cogito-44 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 08.09.05, 19:16
                                  samanta5 napisała:

> Przypisałeś mi pewne sądy, których nawet nie zasugerowałam, dlatego zapytałam
                                  o
                                  > cel rozmowy.

Ponownie witam Samanto i oczywiście nie zapominam o naszym Kibicu - moje ukłony
                                  dla Marii. No właśnie, cel rozmowy. Bardzo daleko odeszliśmy od głównego
                                  tematu.
                                  Nadal Panie nie otrzymały odpowiedzi, która wyjaśniłaby dlaczego meżczyźni nie
                                  zaglądają na Forum. Nasz przypadek może potwierdzić regułę, że lepiej się nie
                                  wychylać. Zrobiłem wyjątek, napisałem co myślę i ... dlatego na Forum nie ma
                                  mężczyzn. Widocznie brakuje im zacięcia do klepania w klawisze lub może odwagi.
                                  Ale do rzeczy. Otóż, Samanto, nie miałem i nie mam zamiaru oceniać Ciebie i
                                  jeżeli tak to odebrałaś, bardzo przepraszam. Od samego początku traktuję tę
                                  naszą "potyczkę słowną" jako formę zabawy. Jak długo tu będę - nie wiem.
                                  Przeważnie, jak pisałem, każdy dzień mam wypełniony różnymi sprawami ze
                                  spotkaniami towarzyskimi włącznie. Jednak zanajduję chwilkę dla tego Forum. Nie
                                  potrafiłbym pozostawić rozmowę niedokończoną bez uprzedzenia, że odchodzę. O
                                  tym napewno wcześniej powiadomię.

> Ta myśl ładnie brzmi. Niestety, nie posiadam słuchu muzycznego i nie potrafię
                                  > ocenić zespolenia muzyka i skrzypiec, chociaż....kto to wie.

Oj Samanto, tym stwierdzeniem zrobiłaś mi wielki zawód. Od dziecka kocham
                                  muzykę. Wprawdzie w domu miałem pianino, ale dla mnie zawsze liczyły się
                                  skrzypce, a szczególnie ich brzmienie jakie może wydobyć z nich tylko dobry
                                  grajek. Wszak nie każdy muzyk potrafi palcami odnaleść to miejsce, aby wydały
                                  poprawny dźwięk. A co do słuchu, to nie wiem, czy dla odbiorcy jest on
                                  potrzebny. Słuchać można bez tego daru, choćby dla samej tylko przyjemności. To
                                  może jednak masz słuch? Bardzo na to liczę.

Serdecznie Panie pozdrawiam - cogito-44

• samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 08.09.05, 20:09
                                    Bardzo mi miło, ze Twoje wychowanie nie pozwala Ci się wycofać z rozmowy bez
                                    uprzedzenia :-). Dzięki temu i na przekór pytaniu rozpoczynającemu wątek, mamy
                                    jednak na forum, chociaż jednego pana.
                                    Nie przykładam specjalnego znaczenia do odpowiedzi na pytanie rozpoczynające
                                    wątek. Ja też piszę na różnych forach, niektóre lubię, na inne zaglądam
                                    kontrolnie, sprawdzić czy się coś ciekawego nie wydarzyło a do jednego jestem
                                    chyba dość mocno przywiązana :)
                                    Nie musisz za nic przepraszać, podziwiam Twoją cierpliwość do mojego "czepiania
                                    się", ale lubię szukać dziury w całym.
                                    Z przykrością, ponieważ liczyłeś na inną odpowiedź, muszę Cię rozczarować i
                                    stwierdzić z całą otwartością, że nie tylko nie posiadam talentu muzycznego, ale
                                    w ogóle jakichkolwiek talentów u mnie ani widu ani słychu. Takie życie, westchnę
                                    sobie cichutko, jedni mają nadmiar a inni wcale.
                                    • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 09:40
                                      "Przestańcie nazywać błędem to,
                                      co jest przeciwieństwem waszej prawdy,
                                      a prawdą to,
                                      co jest przeciwieństwem błędu"
                                      Antoine De Saint-Exupery
                                      • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 15:47
                                        Możesz uzasadnić, Mario, dlaczego tutaj tę myśl przytoczyłaś? Czyżby czyjeś
                                        prawdy zostały tu podważane?
                                    • cogito-44 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 17:29
                                      samanta5 napisała:
                                      muszę Cię rozczarować i
                                      > stwierdzić z całą otwartością, że nie tylko nie posiadam talentu muzycznego,
                                      al
                                      > e
                                      > w ogóle jakichkolwiek talentów u mnie ani widu ani słychu. Takie życie,
                                      westchn
                                      > ę
                                      > sobie cichutko, jedni mają nadmiar a inni wcale.

Wpadłem tu na chwilę, aby odpowiedzieć.
                                      Twoja ostatnia wypowiedź, a szczególnie cytowany fragment spowodował ,ze
                                      zrobiło się smutno. Z jakich to powodów sama określasz się Samanto, że jesteś
                                      beztalencie. Jak znam życie i ludzi nie istnieje coś takiego jak brak talentu.
                                      Tak samo jak nie istnieje człowiek, który byłby wszechstronnie utelentowany. Co
                                      najwyżej może mieć talent w kilu dziedzinach, ale wszechstronnie?
                                      Zapewniam Cię, że w Twoim przypadku jest taka samo. Masz talent, tylko o tym
                                      nie wiesz.
                                      Ogólnie się przyjęło za talent uważać umiejętniści pisarskie, artystyczne jak
                                      malowanie, śpiewanie i granie na instrumantach itp. Zupełnie zapominamy, że
                                      talentem też jest sztuka gotowania, uprawiania ogródka, znajomość
                                      języków,obcych itp. Prawie każda specjalność wymaga pewnych predyspozycji. I
                                      to właśnie jest talent, gdyż nie każdy może robić to samo i tak samo.
                                      Nie wysilam się na jakieś pseudonaukowe rozważania, ale to wynika ze zwykłej
                                      znajomości życia. Chociażby własnego. Pomimo że jestem wielozawodowcem, przez
                                      ostatnie dwadzieścia kilka lat robiłem to, co od dzieciństwa za mną "chodziło".
                                      Zgodnie ze swoimi zainteresowaniami, zamiłowaniem i wiedzą, czyli talentem.
                                      I Ty Samanto napewno też to masz, ale sama musisz to odnaleść. To coś, co
                                      zawsze Cię fascynowało, było w Twoich marzenaich i co napewno potrafisz
                                      najlepiej.
                                      A wracając do muzyki, to napewno - i jestem o tym przekonany - słuchasz radia
                                      i wychwytujesz uchem tę, która Ci najbardziej odpowiada i wprowadza w dobry
                                      nastrój. Nie powiedziałem, że trzeba samemy grać na jakimś instrunmencie.
                                      Serdecznie pozdrawiam i życzę wiary w Siebie.
                                      • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 19:12
                                        Dzięki Cogito za miły post, który, tak sądzę, ma natchnąć mnie optymizmem i
                                        wiarą w siebie. Problem jednak nie w tym, że nie potrafię nic robić, ale że nie
                                        jestem wybitna w żadnej dziedzinie. Wiem, że potrafię wiele, może nawet więcej
                                        niż przeciętny śmiertelnik, ale wszystko co robię, czynię tylko poprawnie i nic
                                        poza tym. Nie chciałam wprowadzać smutków, nie martwi mnie moja osoba, odczuwam
                                        raczej tęsknote za czymś, co pochłonęłoby mnie bez reszty. Wiem, jak się czuję
                                        wchodząc w nową dziedzinę, to ekscytujące, trwa jednak krótko, szybko się nudzi.
                                        Wniosek z tego, ze jestem powierzchowna a to chyba z tej przyczyny, ze z jedną
                                        dziedziną łączy się inna, do której mi spieszno. Przyznam, ze zawsze z podziwem
                                        patrzyłam na pasjonatów, dla których poza ich zainteresowaniami, nie istniał
                                        swiat. Jestem pewna, ze Ty, poza muzyką, masz jeszcze inne pasje. Zdradzisz
                                        jakie? O to pytałam zresztą na poczatku naszej rozmowy, wtedy nie chciałeś
                                        odpowiedzieć.
                                      • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 19:15
                                        Każde z was ma swoją prawdę,wystarczy to dostrzec.
                                        Nie było moją intencją podwazanie którejś z nich!

"Człowiek stworzony jest na to,
                                        by szukać prawdy,
                                        a nie by ją posiadac"
                                        Blaise Pascal

To tyle w kwestii wyjaśnienia.
                                        Proszę mi wierzyć że powstrzymam się w przyszłosci
                                        od uwag ktore mogą wydać się niestosowne /choć było to niezamierzone/.

Zyczę owocnej , i sympatycznej dla kibiców , polemiki.
                                        Pozdrawiam serdecznie obie strony. ;))
                                        • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 20:09
                                          Mario, zgadzam się, że każde z nas ma swoją prawdę. Tak to już jest, że człowiek
                                          patrzy przez pryzmat swojej osoby, każda opinia jest więc subiektywna, ale ja
                                          właśnie lubię podważac i gdy by nie Twoje kibicowanie, dalej drazniłabym sie z
                                          Cogito, do czasu az by sie obraził lub zniecierpliwił. Tak więc podziałałas tu
                                          jak balsam i nie powstrzymuj się ...:)
                                          • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 21:05
                                            upss!!! czyżbyś powiedziała mi komplement ??
                                            nie przywykłam do tego! moja wrodzona skromność...... /bla,bla,bla/

ale wiesz że zauważyłam zmianę tonu twoich wypowiedzi!
                                            Myślę ze wyprowadzenie Cogito-44 z równowagi nie jest sprawą prostą!
                                            Ta jego chłodna uprzejmość,momentami lekko protekcjonalny ton....
                                            Z pewnością utarczki słowne z nim mogą być przyjemnością ,rozumiem to.
                                            Jest godnym partnerem,tylko -nie gniewaj sie za szczerość- gdybyś nie zmieniła
                                            tonu to - obawiam się - on wyprowadziłby z równowagi Ciebie.

No i widzisz - jednak nie potrafilam się powstrzymać od uwag.
                                            Cóż za brak konsekwencji z mojej strony!!!
                                            Zyczę spokojnej nocy i kolorowych snów ;))
                                            • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 21:26
                                              Tego, kto kogo, juz nie sprawdzimy, nawet w nastepnej rozmowie. Wiedząc, czego
                                              mam nie robić, po prostu bym tego nie robiła. Miałas jednak możliwość się
                                              przekonać :))
                                              Dzięki i Ty takze spij dobrze.
                                              P,S.Ja jestem padnięta, ale zadowolona. Własnie skończyłam malowanie u córki w
                                              pokoju (sufit i ściany) i wyszło fantastycznie, czuję się jak w ogrodzie pełnym
                                              fiołków. Prozaiczne czynności a efekt...poezja :)))...wybacz brak skromności :)
                                              • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 21:33
                                                fiołki??- wybacz ale jestem na wpół daltonistką - taka mi sie marzy
                                                sypialnia /ale bardzo pastelowa/
                                                milej nocy w fiołkowym kolorze
                                              • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 21:39
                                                mi8łych snów w fiołkowym kolorze !!
                                                • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 21:40
                                                  oj wybacz - ten nasz serwer cuda wyprawia !!
                                                • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 21:41
                                                  Dzieki, ale tej nocy zdecydowałam się śnić w kolorze nadziei :)
                                                  Dobranoc, Mario
                                                  • mytany.m Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 21:46
                                                    >zdecydowalam sie snic w kolorze nadziei< K_O_M_P_L_E_T_N_A S_Z_A_J_B_A !!!
                                                  • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 21:55
                                                    Nie każdego stać na szjbę a do tego jeszcze kompletną, to juz wyższa szkoła jazdy.
                                                    Kolorowych snów!
                                                  • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 22:01
                                                    mytany.m -" Krytyka to zemsta umysłów jałowych nad twórczymi !"
                                                    Maryla Wolska

"Jeśli nie starczy nam sił aby milczeć,
                                                    możemy mowić tylko o sobie"
                                                    A.France
                                                  • mytany.m Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 22:08
                                                    "umysly tworcze", zal mi was Starsze ciocie, rozumiem dlaczego was chlopy
                                                    rzucily.Cnota Wam na mozg padla. Co to sie z ludzmi na starosc robi.
                                                  • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 22:10
                                                    zmieniłaś nick ale nie zmieniłaś stylu!!
                                                  • mytany.m Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 22:14
                                                    "zmienilas nick" co chcesz przez to powiedziec.
                                                  • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 22:14
                                                    Myślisz, że to Hasanet?
                                                    Zemsta jest słodka!
                                                  • mytany.m Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 22:25
                                                    Pochlebiasz mi, hasanet, jest znacznie blyskotliwsza(pewnie mlodsza).Zareczam
                                                    wam, ze nienadetych jest tu wiecej.
                                                  • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 22:34
                                                    No to bądź sobie nienadeta a mnie pozwól byc nadętą.
                                                  • mytany.m Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 22:42
                                                    Odgryzla sie i pewnie zadowolona. Fiolkowych snow zycze. Bu ha ha ha ha
                                                  • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 09.09.05, 23:00
                                                    Z reguły jestem zadowolona, a Tobie co...konceptu na zręczną odpowiedź brak?
                                                  • cogito-44 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 10.09.05, 15:44
                                                    mytany.m napisała:

> "umysly tworcze", zal mi was Starsze ciocie, rozumiem dlaczego was chlopy
                                                    > rzucily.Cnota Wam na mozg padla. Co to sie z ludzmi na starosc robi.

Oczywiśćie aby tak stwierdzić, najpierw trzeba samemu tego doświadczyć. W
                                                    książkach tego nie opisują.
                                                    Oj, bardzo współczuję Twojemu umysłowi. Co to z człowiekiem wyrabia. Każe
                                                    bzdury wypisywać.
                                                  • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 10.09.05, 16:22
                                                    Cóż - każdy ratuje się jak umie !!
                                                    A że to wygląda jak wygląda ....
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 10.09.05, 16:44
                                                    Mario, Cogito, chciałam się pożegnać i podziękować za rozmowę.
                                                    Pozdrawiam serdecznie.
                                                  • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 10.09.05, 17:22
                                                    No to powodzenia na nowym forum bo sądzę
                                                    że od tego nie uciekniesz !
                                                  • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 10.09.05, 17:53
                                                    Życzenia powodzenia chyba nie będa mi potrzebne. Coraz rzadziej zaglądam na fora
                                                    i chyba umrze to śmiercią naturalną. Byc może kiedyś tu czy tam zerknę zobaczyć
                                                    co napisali inni, ale sama nie bardzo mam juz ochote właczać się do rozmowy.
                                                    Chyba doszłam do kresu moich możliwości, prowadzenia rozmów na odległość.
                                                  • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 10.09.05, 18:07
                                                    Wiesz - odpocznij sobie i potem podejmij decyzję.
                                                    Niemiłych sytuacji nikt nie lubi ale czasem nie
                                                    da się ich uniknąć.
                                                    Pewnie wszystkim bedzie Ciebie brakować.
                                                    Ale decyzję podejmiesz ty.
                                                    Pozdrawiam i mimo wszystko - do miłego........
                                                  • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 10.09.05, 18:13
                                                    Dzięki jeszcze raz Mario za miłe słowa, ale na forach jest tak, ze jedni
                                                    odchodzą a drudzy przychodzą i zastępują tych nieobecnych...zupełnie jak w życiu.
                                                  • mytany.m Re: o,O,ouh jak trudno 10.09.05, 18:29
                                                    sie rozstac, ale po co? Czy Wy jestescie tymi damulkami, ktore za mojej pamieci
                                                    paradowaly na plazach bieliznie? A moze to Wy zawsze zaczynalyscie zdanie od
                                                    >ta dzisiejsza mlodziez<? A moze sprobowac byc bardziej tolerancyjnm, zgodzic
                                                    sie, ze mozna inaczej myslec i,to byloby cudowne forum.
                                                  • cogito-44 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 10.09.05, 20:02
                                                    samanta5 napisała:

> Mario, Cogito, chciałam się pożegnać i podziękować za rozmowę.
                                                    > Pozdrawiam serdecznie.

Niezręcznie pytać o przyczyny odejścia z tego Forum. Jednak taka nagła decyzja
                                                    wskazuje na bardzo poważny powód.
                                                    Szkoda Samanto, że tak postanowiłaś. Ponieważ tylko Ty podjęłaś ze mną rozmowę
                                                    i dla Ciebie poświęcałem te kilka chwil, również znikam z tego Forum.
                                                    Zapanował tu niemiły klimat i wprawdzie szanuję czyjąś indywidualność, swobodę
                                                    wypowiedzi, jednak są reguły których się nie przekracza. To tak, jakby w
                                                    kościele zacząć tańczyć. Niewypada - prawda?
                                                  • samanta5 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 10.09.05, 20:14
                                                    > Niezręcznie pytać o przyczyny odejścia z tego Forum. Jednak taka nagła decyzja
                                                    > wskazuje na bardzo poważny powód.

Ani nagła, ani decyzja, ja ich chyba nie podejmuję, po prostu coś się kończy,
                                                    wypala, to wszystko.

> Szkoda Samanto, że tak postanowiłaś. Ponieważ tylko Ty podjęłaś ze mną rozmowę
                                                    > i dla Ciebie poświęcałem te kilka chwil, również znikam z tego Forum.
                                                    > Zapanował tu niemiły klimat i wprawdzie szanuję czyjąś indywidualność, swobodę
                                                    > wypowiedzi, jednak są reguły których się nie przekracza.

Łamać można każdą regułę, pytanie, czy znajdziemy kogoś, kto będzie chciał to
                                                    robić z nami?

To tak, jakby w
                                                    > kościele zacząć tańczyć. Niewypada - prawda?

Ależ wypada i w kościołach się tańczy :)
                                                    Dzięki
                                                  • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 10.09.05, 20:47
                                                    no i komu ja teraz bedę kibicować??
                                                    nic tu po mnie zatem !!
                                                    Pozdrawiam was serdecznie i,kto wie,moze kiedys skrzyzuja sie nasze drogi.
                                                    powodzenia.
                                                  • mytany.m Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 10.09.05, 21:06
                                                    No, i kto placze po stacie :maria73 i samanta5, ja nie, ostateczne zmienie
                                                    nick.W zyiu nie ma prozni!!! Podpisano:Tez STARA, niestety.
                  • hasanet Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 05.09.05, 23:21
                    cogito-44 napisał:

> Nie uchybiłem nikomu i w niczym.
                    > Chyba nie zaprzeczysz, że Forum
                    > jest zdominowane przez Panie.
                    I to określonego pokroju. Zmataj facet, zanim Cię Sz.P. wyrzucą, rozniósłszy
                    uprzednio na strzęp. Twoje posty wydają mi się być całkiem w porządku.
                    asa
          • jakte Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 05.09.05, 00:36
            44 to Twój rocznik czy tylko latka?
            • cogito-44 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 05.09.05, 20:36
              jakte napisała:

> 44 to Twój rocznik czy tylko latka?

Nie widzę problemu, aby rozszyfrować tę liczbę 44. Chciałem, aby było
              samo "cogito". Niestety, już było zajęte. No to musiałem coś dodać. Wypadło na
              rocznik.
              Czy jesteś usatysfakcjonowana?
              Serdecznie pozdrawiam - cogito-44
              • jakte Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 06.09.05, 01:05
                > Czy jesteś usatysfakcjonowana?
                Znam trochę łacinę, więc myślę, że jestem.Pozdrowienia.
      • wrobelka2005 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 11.09.05, 09:28
        Czytajac wypowiedzi w tym watku zastanawialam sie nad tytulowym pytaniem i
        doszlam do wniosku, ze to forum jest zbyt lagodne ( w koncu dominuja kobiety) a
        tym samym nie dostarcza mezczyznom adrenaliny. Rzeczywiscie po co tu maja
        wchodzic skoro bede sie nudzic :). "Babskich" tematow nasi potencjalni
        forumowicze rodzaju meskiego maja wystarczajaco we wlasnych rodzinach.
        • hasanet Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 11.09.05, 12:01
          A na przykład ja? Koniecznie uparłyście się mnie stąd przepędzić. A mogłabym
          wchłonąć sporo nadmiernej słodyczy. Adrenaliny mam ostatnio w nadmiarze.
          Cieknie mi z pyska wraz ze śliną, gdy warczę na panów.
          asa
          • wrobelka2005 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 11.09.05, 13:00
            Hej, jedna Hasanet wiosny nie czyni :).I nie daj sie przepedzic, ok?
    • hasanet Aktywnie, drogie panie!!! 04.09.05, 13:06
      Na czacie można skołować gościa, robiąc za małolatę. Która bardziej oblatana w
      młodzieżowym slangu ma szansę polizać tapetę w stare winogrona. Na umalowanym
      truposzu net się nie kończy. Czasem nniej zramolały też wpadnie.
      asa
      • terra-magica Re: Aktywnie, drogie panie!!! 04.09.05, 14:52
        Wolny wybor.
        • hasanet Re: Aktywnie, drogie panie!!! 04.09.05, 17:30
          Nie w tym wieku...
          asa
      • grenka1 HASANET 06.09.05, 00:16
        dlaczego ty jesteś taka sfrustrowana?
        Czyżby ciężkie dzieciństwo?
        Pod górkę do szkoły?
        Molestowana w wieku przedszkolnym?
        Chroniczny brak sexu?

Moja rada: zasięgnij porady dobrego specjalisty, najlepiej psychologa.

-------
        Co komu Pan Bóg przeznaczy, to mu się na środku drogi rozkraczy.
        • agula60 Re: HASANET 06.09.05, 01:03
          Nie rozumiem, dlaczego tak atakujecie hasanet? Ma inne zdanie i wyraza je w
          stylu bez zadecia. Czy na forum seniorow trzeba byc takim poprawnym? Czy hasanet
          narusza regulamin? Kobitki nie badzcie takie"starsze paniusie". Pozdrawiam.
          • hasanet Re: HASANET 06.09.05, 08:36
            Nie wychylaj się, bo łby wystające się ścina. Już lepiej: <chłodna obojętność>
            lub <niewzruszona wyniosłość>.
            asa
          • hasanet Re: HASANET 06.09.05, 15:37
            _Pinda_ to zjawisko uniwersalne. Rozprzestrzenia się równomiernie we wszystkich
            grupach wiekowych. Występowania nie ogranicza wykształcenie, wykonywany zawód i
            stan posiadania ruchomości jak i ich braku. Powszechny charakter pindziarstwa
            skłania zakażone osobniki do zwalczania jednostek podejrzanych o plugawienie
            uświęconego od wieków kanonu bycia/obycia i co tam jeszcze narzucają tryndy.
            asa
        • jakte Re: HASANET 06.09.05, 01:10
          Przez Hasanet forum się rozwija.Proponuję aby zaczęła swój wątek, może nas
          zaskoczy?
          • hasanet Re: HASANET 06.09.05, 15:40
            Nie chce mi się liczyć, ile postów Wam nastukałam, ale wydaje mi się, że
            skutecznie wsparłam to zdychające forum. No cóż.. Ja w Was chlebem, Wy we mnie
            kamieniem. Niech i tak będzie.
            asa
        • hasanet Re: HASANET 06.09.05, 08:33
          grenka1 napisała:

> dlaczego ty jesteś taka sfrustrowana?
          > Czyżby ciężkie dzieciństwo?
          > Pod górkę do szkoły?
          > Molestowana w wieku przedszkolnym?
          > Chroniczny brak sexu?
          Wszystko razem, nawet dużo więcej.
          > Moja rada: zasięgnij porady dobrego specjalisty, najlepiej psychologa.
          Najlepsi bezradnie rozkładali ręce.
          asa
      • porcja Re: Aktywnie, drogie panie!!! 06.09.05, 07:49
        hasanet napisała:

> Która bardziej oblatana w
        > młodzieżowym slangu ma szansę polizać tapetę w stare winogrona.

Co to znaczy "polizać tapetę w stare winogrona" ? :-)))

Hasanet, bardzo zabawne są Twoje posty :-)
        p.
        • hasanet Re: Aktywnie, drogie panie!!! 06.09.05, 15:24
          porcja napisała:

> Co to znaczy "polizać tapetę w stare winogrona" ? :-)))
          Wiesz..ten..tego.. trochę bezmyślnie powtarzam za pewnym facetem rezydentem DW.
          Weźmy takie kamerki..tapety różne..na ekranie..i nie tylko... Zaatakujmy
          twórczo problem. Gdyby się nie poddał, to i tak ubaw będzie po pachy.
          Jakby Ci jeszcze nie błysnęła żarówa, możesz skoczyć ze mną wieczorkiem na
          czacik.
          > Hasanet, bardzo zabawne są Twoje posty :-)
          Planuję mądrze, a nie śmiesznie. Całe życie tak mam.
          asa
          • porcja Re: Aktywnie, drogie panie!!! 06.09.05, 18:05
            hasanet napisała:

> porcja napisała:
            >
            > > Co to znaczy "polizać tapetę w stare winogrona" ? :-)))
            > Wiesz..ten..tego.. trochę bezmyślnie powtarzam za pewnym facetem rezydentem
            DW.

No, Ty to lubisz zadawać intelektualne zagadki!
            Nie wiem co to jest DW. Może ... Damy Wyklikane.
            Zaś kto to rezydent wiem. Rezydent - dawniej pieczeniarz.

> > Hasanet, bardzo zabawne są Twoje posty :-)
            > Planuję mądrze, a nie śmiesznie. Całe życie tak mam.

Sukces nieplanowany zatem :-) Rozbawić to Sztuka. A nie jakieś tam
            mądrości :-)
            Pozdrawiam :-)
            p.
    • userid Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 00:27
      veni, vidi, w nogi ;))))
      • maria73 Re: Dlaczego mężczyżni nie zaglądają na forum? 07.09.05, 06:54
        ależ to klasyczny / ??? / sposób uwodzenia !!! ;))
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka