bryza102 10.05.06, 22:33 znad pięknego jeziora!Wypoczywam,opalam się ,pogoda super,cisza,spokój,żyć nie umieraćOdezwę się po powrocie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
del.wa.57 Re: Słoneczne pozdrowienia.. 10.05.06, 22:48 Odpoczywaj,baw się dobrze i ładuj akumulatory:))) Odpowiedz Link
bryza102 Re: Słoneczne pozdrowienia.. 16.05.06, 22:37 Czy ktoś z tu obecnych interesuje się zabytkami/zamki,dwory,pałace/?Może wiecie o miejscach trochę zapomnianych,nie na trasach turystycznych,ale ciekawych,może właśnie jest coś takiego w waszych okolicach? Odpowiedz Link
tadeuszx A opalanie się niszczy cerę... 10.05.06, 22:57 ... Hę! I będziesz brzydka i pomarszczona i nie będziesz się Tadziowi podobać!? Widzisz jak na tym wyjdziesz kiepsko? Wpadnij do Wroclawia, jakoś tak po drodze, to ocenimy tę opaleniznę:(. W kontraście z miejscami dla słoneczka niedostępnymi;). Odpowiedz Link
grenka1 Bryzo 11.05.06, 05:47 nie przejmuj się tym co pisze Tadzio. Prawdziwy mężczyzna - gentleman docenia wnętrze, a nie powierzchowność. Odpowiedz Link
tadeuszx Grenka... a jak myślisz, czy tak z 11.05.06, 08:38 podtekstów tadziowych postów nie wynika myśl taka, że właśnie jemu chodzi o to "wnętrze";))))) Noooooo, ale żeby się jakoś dobrać do tego "wnętrza" to najpierw trza odkryć ciało! To jest tak jak np. z cukierkiem. Żeby zasmakować, zjeść, skonsumować, najpierw trza rozwinąć. Z papierka, złotka, czy jakiego tam innego, ładnego czy nie bardzo, ale opakowania! Albo inny przykład. Z natury wzięty. Weź np. taki kokos. Wiekie toto, skorupa nieciekawa i twarda jak diabli... no a patrz Grenuś, jak się wreszcie przez to przebijesz i dobierzesz do wnętrza... Cuuuuudowności zasmakujesz;))))))) Odpowiedz Link
grenka1 Oj Tadziu, Tadziu ... 11.05.06, 10:03 tadeusz napisał: opalanie niszczy cerę ... > ... Hę! I będziesz brzydka i pomarszczona i nie będziesz się Tadziowi podobać!? > Widzisz jak na tym wyjdziesz kiepsko? Wpadnij do Wroclawia, jakoś tak po drodze > , > to ocenimy tę opaleniznę:(. W kontraście z miejscami dla słoneczka niedostępnym > i;). sam sobie przeczysz. Raz piszesz, że bardziej doceniasz opakowanie, a drugi raz, że zawartość. Zdecyduj się wreszcie co Ci bardziej odpowiada. "Bele co" w pięknym opakowaniu, czy też coś wartościowego w "bele jakim". Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Oj Tadziu, Tadziu ... 11.05.06, 15:23 Tadziu ,Tadziu zakochaj się........... Odpowiedz Link
tadeuszx Próbuję, probuję i nic z tego.. 11.05.06, 15:29 ...to niechże wreszcie która da mi tę szansę!!? Na to zakochanie.;)))) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Próbuję, probuję i nic z tego.. 11.05.06, 15:35 och widocznie mało się przykładasz, więcej staranności i samozaparcia ,a napewno się uda życzę powodzenia Odpowiedz Link
tadeuszx Jak to? Słabo jeszcze? Nieprawda! 11.05.06, 15:52 To z Was są takie nieużyte kobitki, że nawet szansy Tadziowi odmawiacie:(( Ciekawe, skąd pobierały takie moralne nauki?? Pewnie z tych przyklasztornych gimnazjów:((( Brrrrrr... same mniszki!? Odpowiedz Link
grenka1 Re: Jak to? Słabo jeszcze? Nieprawda! 11.05.06, 17:13 I mniszkę można namówić na "ten, tego i owego" tylko trzeba się do tego odpowiednio przyłożyć. Nam białogłowom nie przystoi narzucać się mężczyźnie. Tadzio szansę ma, ale mu chyba chęci brakuje. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Jak to? Słabo jeszcze? Nieprawda! 11.05.06, 22:03 I co? milczy nasz przystojniak? to jak z tą krową co dużo ryczy,co? Tadziu nie krowa,ale....no właśnie,chęci mu brakuję cy-cóś:))) A za Jowitkę to sie nie bierz Tadziu,nie widzisz,że to małolata?? :))) :))) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Jak to? Słabo jeszcze? Nieprawda! 13.05.06, 12:16 del-wo jak mało lata?,dużo lata ta wiosna tak dodała mi skrzydeł,że lata i lata hahahaha Odpowiedz Link
tadeuszx Tak, tak, przyznała się, że lata 13.05.06, 14:00 za jakimsi milionerem, heheheee. Jak dostanie zadyszki, to może wtedy, rozejrzy się za partnerem:)))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Tak, tak, przyznała się, że lata 13.05.06, 15:10 I to dużo!!! co tez ta wiosna z ludzmi porobiła?? Lataj,lataj Jowitko tyle twego co se polatasz:)))) Tadziu! jaka zadyszka? toż to młode dziewcze a milionerem tez bym nie pogardziła,Jowitka rozejrzyj sie dobrze,może pomocy potrzebujesz?? Jam pierwsza do wszelkich głupot:))))))))))))))) Odpowiedz Link
grenka1 Re: Tak, tak, przyznała się, że lata 13.05.06, 15:26 A CO MILIONERA MACIE ??? MOŻE JESZCZE BEZDZIETNEGO I ZE SŁABYM SERCEM ??? Odpowiedz Link
tadeuszx O,o,o już dwie następne łase 13.05.06, 16:12 na kasiorę chcą milionerów oskubywać!! Materialistki jedne... ale tak elegancko potrafią nawijać o wnętrzu:))))))))))))))) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Tak, tak, przyznała się, że lata 13.05.06, 16:20 no słabe serce i latka odpowiednie mogły by być Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Tak, tak, przyznała się, że lata 13.05.06, 16:23 del.wo szkoda że nie możemy we dwie polatać razem byłoby rażniej Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Tak, tak, przyznała się, że lata 13.05.06, 16:43 Szkoda Jowitko,szkoda wzielibyśmy jeszcze Grenke do pomocy a wdowiec,chory na serce z willą,samochodem,pełne konto i taki około 90-tki,czemu nie,opiekowałybyśmy sie staruszkiem:)))) Czemu zaraz materialistki? Tadziu,jakis taki nie życowy jesteś:)))o wnukach trza pomyśleć no nie? :))))) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Tak, tak, przyznała się, że lata 13.05.06, 16:46 no i samemu na starość dobrze pożyć,bez stresów Odpowiedz Link
grenka1 I staruszkowi 13.05.06, 18:01 byłoby weselej na tym świecie, gdybyśmy tak we trzy się koło niego krzątały w skąpych strojach. A wcale byśmy nie musiały go na nic naciągać, sam by się naciągnął. Odpowiedz Link
tadeuszx Uprasza się obecne tu Panie, 13.05.06, 18:53 o nieinsynuowanie, że mają do czynienia z jakimś to staruszkiem!!! Bo jak wpadnę i dorwę, to po kolei każdą tak .... zadowolę, heheheeee, że popamięta!!!.... do następnego razu;)))))))))) Odpowiedz Link
grenka1 Re: Tadziu !!! 13.05.06, 19:13 Znów mi się paluszek zymsknął. Oj Tadziu, Tadziu !!! Obiecanki, cacanki, a później skrobanki. Będziesz się skrobał po głowie gdy tak wszystkie na raz Cie dorwiemy. Biedny będziesz. Odpowiedz Link
tadeuszx Greniuuuuuuuuuu!!!! 13.05.06, 19:15 Też tak potrafię... ino jak by się tu do Ciebie tak poważnie dobrać!????:)))))))))) Odpowiedz Link
grenka1 Re: Greniuuuuuuuuuu!!!! 13.05.06, 19:23 Jak ??? To zależy od Twoich ukrytych zalet. Jak już pisałam szukam bezdzietnego milionera ze słabym sercem. Jeśli spełniasz te trzy skromne warunki, tom już cała Twoja. Odpowiedz Link
tadeuszx Te "chęci", to mnie dość często uwierają 11.05.06, 22:19 między nogawkami spodni... O-o znów... jak przeczytałem tę podpuchę grenusi... :)))))) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Te "chęci", to mnie dość często uwierają 13.05.06, 16:52 Tadziu za ciasne spodnie nosisz ,że Cię uwierają Odpowiedz Link
tadeuszx To nie jest kwestia 13.05.06, 16:59 spodni, tylko tych podrywnych postów, które do Tadzia wypisowujecie. Bo cos tak wrażliwy jestem na "dobre słowo" od dziewczyny... ino jakos nie widac szansy na te czyny:((( Odpowiedz Link
jowitta17 Re: To nie jest kwestia 13.05.06, 17:04 ach i my jesteśmy łase na "dobre słowa" Odpowiedz Link
grenka1 Re: Te "chęci", to mnie dość często uwierają 13.05.06, 17:59 Jak Cię spodnie uwierają między nogawkami, to zdejmij je. Ileż to pracy. Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Słoneczne pozdrowienia.. 11.05.06, 15:44 bryzo wypoczywaj ,ale nie opalaj się bo nie będziesz się podobala tadeuszowix ze zmarszczkami pozdrowienia Odpowiedz Link
tadeuszx Jowitko, przecież juz ustaliliśmy wspólnie, 11.05.06, 15:47 że chodzi o "wnętrze" Hihihihi, a opalenizna bryzy jest tu tylko pretekstem w dotarciu do celu;)))) Odpowiedz Link
bryza102 Re: Słoneczne pozdrowienia.. 12.05.06, 23:23 Odwiedzam Was znowu na moment,padam ze zmęczenia.Dzisiaj był pyszny grill/sama przyrządzałam/i taki cudny zachód słońca!!!!!!!!!Jutro wybieram się w plener,porobię trochę zdjęć,oczywiście powklejam,Wracam w poniedziałek,więc to już nie długo! A co do opalania,no cóż,nie siedzę specjalnie na słońcu,ale tak jakoś samoczynnie łapię tą opaleniznę...A zmarszczki?Któż by się tym umartwiał w tak pięknych okolicznościach przyrody ? :)))) Pozdrowionka!!!!!!!! ps.do Tediego No więc jak,opakowanie czy to co w środku? :))))) Odpowiedz Link
tadeuszx No ile razy jeszcze 12.05.06, 23:38 Będę musiał tłumaczyć, że aby skonsumować ... cukiereczka;) to trzeba go rozwinąc z tego papiereczka. W przypadku Pań zaś... trzeba jakis powód...wstępny. Ot chociażby porównanie miejsc opalonych z tymi nie opalonymi:)))) A jak już się tak zacznie porównywać... hooooohooooo, to dopiero dochodzi się do tego no... "wnętrza":))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Bryzuniu, serdeńko... 13.05.06, 00:15 Ty klasztorna mniszko;))))))) Ale co mi tam, mniszka, czy nie mniszka... jak daje - to biorę:))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Proszę bardzo... 13.05.06, 20:23 oto dowód naukowy, zaznaczam, że moim zdaniem dotyczy to Pań w każdym wieku: dd.interia.pl/info/infid/742948/dzial/zycie/cat/3246 Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Proszę bardzo... 13.05.06, 21:34 a ja bidna samotna też jezdem zadowolona z życia na dowod tego oświadczam : ciśnienie niskie waga niska cholesterol nieznany ogólnie zdrowa i zadowolana,ale jak się trafi milioner to też nie pogardzę Odpowiedz Link
bryza102 Re:Do Tadziuszka-świntuszka :). 16.05.06, 00:21 Tedi,ja jestem "mniszka lekarska"! :))),czyli ziółko rodzaju żeńskiego.No bo skoro jest "mniszek lekarski"....? Odpowiedz Link
bryza102 Re: Słoneczne pozdrowienia.. 16.05.06, 00:28 img235.imageshack.us/my.php?image=dsc003301hp.jpg Czyż nie piękny widok zachodzącego słońca? Oj,jak tam jest ładnie!!!!!!!!! No cóż,musiałam wrócić do miasta,do szarej rzeczywistości :((((( więc jestem! Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Słoneczne pozdrowienia.. 17.05.06, 16:43 Kurcze a tak mi się spodobał tamten tytuł wątku "do Tadziuszka-świntuszka" super był... Ale szybciutko nowym postem go przykryła, a ja i tak zobaczyłem. I przeczytałem. I się ucieszyłem. I było mi milusio... i czekam na więcej :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Słoneczne pozdrowienia.. 17.05.06, 21:19 Tadziu "czekasz na więcej" czego świntuszenia? och :))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Słoneczne pozdrowienia.. 17.05.06, 21:48 Ooooooooooczywiście!!! jakżeby inaczej:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Słoneczne pozdrowienia.. 18.05.06, 09:24 niema nic piekniejszego nad zachodami slonca.... przy trelach ptasich/zapachu migdalowego od kwitnacych czeresni po prostu odlot:) bryzo,mozna prosic o wiecej fotek urlopowych:) romantycznie te lodeczki wygladaja. Odpowiedz Link
tadeuszx Nooo może być 18.05.06, 11:20 chociaż mnie tak osobiście, odlot kojarzy się z innymi czynnościami niż oglądanie zachodów i wąchanie kwiatków. Kiedys pewnie i na to przyjdzie pora, ale całe szczęście, że jeszcze nie teraz;)))))) Odpowiedz Link