dominikag 25.02.04, 18:23 Strasznie tu nudno ... :( dlaczego ?? przecież Dz-ów nie jest aż takim tragicznie nudnym miastem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violetta40 Re: Wieje nudą ... 26.02.04, 21:23 Bardzo ladny aforyzm. Podoba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikag Re: Wieje nudą ... 27.02.04, 08:43 tzn aforyzm :) ------------------ Gdyby zima powiedziała: pod mym sercem noszę wiosnę - któż uwierzyłby zimie? KHALIL GIBRAN Odpowiedz Link Zgłoś
cafetytus Re: Wieje nudą ... 27.02.04, 00:21 Wieje nudą tylko w umysłach ubogich !!! a Dzierżoniów ma wiele umysłów ubogich takich jak ty Dominiko Odpowiedz Link Zgłoś
dominikag Re: Wieje nudą ... 27.02.04, 08:41 Tytus przeginasz kompletnie. I czytaj dokładnie - nie napisałam, że wieje nudą w Dzieżoniowie tylko na forum. Jeżeli tak bardzo Ci się Dzierżoniów nie podoba to co cię tu trzyma? Interes wszędzie ruszy, a Dz-ów bez twojej kafejki sobie poradzi. Uwierz mi - nie zapadanie się pod ziemię. **** Coraz bardziej wkurzona Dominika ------------------ Gdyby zima powiedziała: pod mym sercem noszę wiosnę - któż uwierzyłby zimie? KHALIL GIBRAN Odpowiedz Link Zgłoś
cafetytus Re: Wieje nudą ... 13.03.04, 18:07 Powtarzam jeszcze raz !!! Tylko w umysłach ubogich wieje nudą !!! W Dzierżoniowie nie brakuje ubogich umysłów !!! ps Trzyma mnie Bielawa rodzinne miasto, na Dzierżoniów leje szerokim łukiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tkuriata Re: Wieje nudą ... 21.03.04, 08:31 A masz czym lać?? :-) Tytus, tytus, tytu, tyt, ty, t, .... ty puchu marny... Lejesz szerokim łukiem, a takiś aktywny na forum Dzierżoniow... tutus ty puchu marny :-) cafetytus napisał: > Powtarzam jeszcze raz !!! > Tylko w umysłach ubogich wieje nudą !!! > W Dzierżoniowie nie brakuje ubogich umysłów !!! > > ps Trzyma mnie Bielawa rodzinne miasto, na Dzierżoniów leje szerokim łukiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cafetytus Re: Wieje nudą ... 23.03.04, 17:43 Panie Kuriata odp... się odemnie, bo jak narazie to pokazujesz swoją klase wyższości ale po śmierci nie będzie mgr dr inz tylko zwykła śmierdząca kupa cielska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dominikag Re: Wieje nudą ... 27.03.04, 22:23 > W Dzierżoniowie nie brakuje ubogich umysłów !!! "Uderz w stół..." > ps Trzyma mnie Bielawa rodzinne miasto, na Dzierżoniów leje szerokim łukiem !!! To spadaj z Dz-wa i zakładaj swoje posrane cafe w Bielawie p.s. na chamskie wypowiedzi należy odpowiadać tym samym, długo byłam spokojna i cierpliwa ale wszystko kiedyś się kończy jesteś wrednym, głupim,ograniczonym dupkiem zainteresowałam się twoją "radosną twórczością" na forum i nie po raz pierwszy zdarzają ci się wredne posty, to tyle głupi Tytusiku i żebyś mi nie wypominał mi że nazywam cię tak jak cię nazywam - ty pierwszy zacząłeś acha! a ja powtarzam raz jeszcze nie napisałam że w dz-wie wieje nudą tylko na forum dz-ów ale już zmieniłam zdanie - zaczęło robić się ciekawie :) cieszę się i nie odpuszczę ci i jeszcze jedno jeżeli piszesz coś na forum to nie pisz do mnie później @ mija się to z celem jesteś nerwowy i nie da się tego ukryć czekam z niecierpliwością na twój kolejny poroniony post :) fajnie jest poczytać twoje chore wypociny :) oj fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafetytus Re: Wieje nudą ... 29.03.04, 12:02 Ty Pierdolnięta Szmaciaro Kurwo zajebana !!! Odpierdol się Dziwko osrana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
antyqona Re: Wieje nudą ... 29.03.04, 12:27 Ostro !!! cafetytus napisał: > Ty Pierdolnięta Szmaciaro Kurwo zajebana !!! Odpierdol się Dziwko osrana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dominikag Re: Wieje nudą ... 29.03.04, 18:42 Głupi jesteś i tyle.Twoje słowa świadczą tylko i wyłącznie o tobie. A pisz sobie co chcesz już mnie to nie obchodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
antyqona Re: Wieje nudą ... 29.03.04, 20:09 dominikag napisała: > Głupi jesteś i tyle.Twoje słowa świadczą tylko i wyłącznie o tobie. A pisz > sobie co chcesz już mnie to nie obchodzi :) Dominika analizując rozmowy to Ty go sprowokowałaś do rozmowy. Ciekawe dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
dominikag Re: Wieje nudą ... 31.03.04, 20:13 Do rozmowy ewentualnie a nie do wyzywania a to jest mala różnica, nie wiem czy to zauważyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
bornagainanarchist Re: z deka to jestescie pojebani 09.01.05, 20:48 ..Wy DWAJ! wypierdalac mi stad z tego forum i idzie sie klucic gdzie indziej...a ty TYtus inwalido umyslowy dzialas fiutku ludziom na nerwy..ale nie,czakej! powiem cos-ddz to dziura jakich malo i nic tu robic sie nie da...chyba ze jesli chodzi wam o to zeby sie najebac i isc w miasto .to wtedy tak...lepiej to wyglada...--dobra teraz mozecie wypierdalac! RAUS!! Odpowiedz Link Zgłoś