Dodaj do ulubionych

Smieciowa choinka

26.12.11, 06:51
na rynku w Dzierżoniowie.Kolejny rok wladze oszczędzaja i choinke ubieraja dzieci wlasnymi wyrobami.Okropnie to wyglada jak śmietnik do tego te piłki w tym roku.
Najbrzydsza choinka na świecie--co z tego że dzieci ,jest paskudna i już.
Obserwuj wątek
    • mattos Re: Smieciowa choinka 26.12.11, 20:46
      Zrób foto choinki i tu umieść to obejrzymy.
      • voxave Re: Smieciowa choinka 27.12.11, 03:51
        Matt----może i zrobie foto, ale to za duzy wstyd na caLa Polske.Taki smietnik i to już drugi rok.
        Na choince tylko malutkie lampki oświetleniowe a caLy dostępny dól choinki to nieudane ozdoby z gazet i papieru zrobione przez dzieci z przedszoli.
        III świat, bieda jak w fawelach w Argentynie.
        Tylko zaplakać.
        Tfu.
        • matri_caria Re: Smieciowa choinka 28.12.11, 09:51
          Zdjęcia nie trzeba robić, najlepiej przyjść i samemu zobaczyć. Drzewko, jak drzewko, nawet ładne, ja się tam nie czepiam dziecięcych ozdób, przynajmniej dzieci mają radochę, ale te piłki to już gorzej. Ja wiem, że Euro będzie, że Dzierżoniów ma to hasło "Miasto sportu", ale jakoś te piłki mi nie leżą. Najbardziej mnie co roku powala na łopatki, że ta choinka nie może mieć światełek na dole, nie wiem kto to tak wymyśla, ale to wygląda kijowo.
          • mattos Re: Smieciowa choinka 28.12.11, 13:49
            Jak to żeby zdjęcia nie robić zakazane są? A może to tajemnica jak wygląda choinka? Nie każdy może przyjść żeby zobaczyć samemu.
            • matri_caria Re: Smieciowa choinka 28.12.11, 15:18
              Ja tam nie mówię, że zakazane, ale kto wie, co władze wymyślą;) A dlaczego nie każdy może przyjść zobaczyć. Każdy może, chyba, że się nie chce, albo przeszkody, ale nawet jak nie chce, to dużo nie traci.
              • mattos Re: Smieciowa choinka 28.12.11, 20:22
                matri_caria napisała: Dlaczego nie każdy może przyjśći zobaczyć? Każdy może chyba że nie chce.
                443 km mam pokonać żeby zobaczyć?
                • voxave Re: Smieciowa choinka 28.12.11, 21:09
                  Matt--niech cie gorączka nie rozpala---jutro 29 pójde na rynek i zdięcie zrobię i ci przeslę.
                  Uważaj bo przezyjesz szok.:)
    • sibeliuss Re: Smieciowa choinka 01.02.12, 08:09
      Biedne miasto to i biedna choinka.
      • voxave Re: Smieciowa choinka 02.02.12, 09:49
        Raczej burmistrz z wężem w kieszeni.:)
        • sibeliuss Re: Smieciowa choinka 02.02.12, 16:28
          Z jakiej jest opcji?
          • voxave Re: Smieciowa choinka 02.02.12, 18:37
            PO ale pięknie współpracuje z Kościolem który go bardzo szanuje.Zadnej imprezy w miescie nie ma bez kropidla i uczestnictwa kleru.
            • sibeliuss Re: Smieciowa choinka 03.02.12, 08:01
              No tak, wiadro wazeliny nie zaszkodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka