Dodaj do ulubionych

Czego brakuje Wam w Dzierzoniowie???

23.07.12, 08:40
Kiedy idę na zakupy lub załatwić jakieś sprawy w rynku często mam ochotę na kawę taką w biegu może nawet kubek do reki i w drogę :-).Miejsce gdzie można zjeść ciacho i wypić dobre capucino z pianką.
A Wy jak myslicie??? a może brakuje Wam czegoś innego? czego????
Obserwuj wątek
    • voxave Re: Czego brakuje Wam w Dzierzoniowie??? 23.07.12, 15:14
      Najbardziej w Dzierżoniowie brakuje miejsc pracy---nie ma kasy na kawę.:)
      • sly38 Re: Czego brakuje Wam w Dzierzoniowie??? 24.07.12, 06:45
        to prawda aby można było wydać 10 zł na kawe trzeba je mieć a z tym bez pracy ciezko
        • sly38 Re: Czego brakuje Wam w Dzierzoniowie??? 24.07.12, 06:50
          ale mi brakuje parkingu w rynku dla skuterów motorów czy rowerów nie ma gdzie go przypiąć a te pojazdy zajmują zdecydowanie mniej miejsca niż auto a ddz rowerem przejedziesz w 25 min
          • voxave Re: Czego brakuje Wam w Dzierzoniowie??? 24.07.12, 09:47

sly38 napisał:

> ale mi brakuje parkingu w rynku dla skuterów motorów czy rowerów nie ma gdzie g
            > o przypiąć a te pojazdy zajmują zdecydowanie mniej miejsca niż auto a ddz rower
            > em przejedziesz w 25 min

Parkuj na moim podwórku--pięć minut do rynku--i jeszcze ci przypilnuję--taki piekny motocykl :)
            • matri_caria Re: Czego brakuje Wam w Dzierzoniowie??? 24.07.12, 15:33
              Najlepiej nie parkować, tylko na piechotę, wtedy nie ma się problemów z parkowaniem.
      • ddzmamddz Re: Czego brakuje Wam w Dzierzoniowie??? 04.09.19, 23:49
        Witam (zapytanie do kobiet ) co myślicie o o tworzeniu siłowni wyłącznie dla pań na terenie dzierzoniowa ? Parę miejsc pracy też by się znalazło :)
    • sylwialew Re: Czego brakuje Wam w Dzierzoniowie??? 24.07.12, 08:30
      Voxave a może jak się otworzy to znajdziesz tam pracę ;-) Żartuję prawda jest taka że jak człowiek nie ma pracy to nie mysli o kawie :-( ale czy jest aż tak źle??????
      • voxave Re: Czego brakuje Wam w Dzierzoniowie??? 24.07.12, 09:48
        Ja nie mam problemu bo jestem na emeryturze---mowie o innych....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka