matri_caria 23.11.12, 08:24 Ktoś się skusi? www.dzierzoniow.pl/pl/news/pi-tkowe-wieczory-z-kinem-studyjnym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matri_caria Re: Idziemy do kina? 26.11.12, 08:29 :) To chyba się spotkamy, bo też się wybieram. Może sobie przypnę jakiegoś kwiatka do kurtki, albo do beretu, żebyś mnie poznała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Idziemy do kina? 26.11.12, 16:16 Już pobrałam dzisiaj kwity na zniżkę--sztuk dwa---idę z koleżanką---wrzaśnij w kuluarach moje forumowe imię to pokiwam ci rączką:) Pierwszy film------*Pulp fiction* Lubie kino i filmy-----idę na siłę, bo wieczorem nie chce mi się z domu wychodzić. Dość tego lenistwa. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Idziemy do kina? 27.11.12, 08:50 Też muszę kwity pobrać:) A teraz ma być w Zbyszku kino 3D, więc nie trzeba będzie jeździć do Świdnicy na różne bajki:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Idziemy do kina? 27.11.12, 13:30 A sobotę obejrzałem Atlas chmur - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Idziemy do kina? 28.11.12, 13:40 Słyszałam:) Też planuję sobie Atlas chmur. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Idziemy do kina? 07.12.12, 14:06 Kto idzie na Pulp Fiction? Bo nie wiem czy mi się chce, a tak to bym się może jakoś zebrała! Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Idziemy do kina? 07.12.12, 15:05 Ja idę,masz przyjść i już. Nie gnij w domu masz na to jeszcze czas. Mam nadzieje,`ze nikt nie będzie żarł niczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Idziemy do kina? 08.12.12, 03:42 Byłam i nie żałuję. Długi ten film coś z 2,5 godz. Morderstwa,narkotyki,gangi---krew się leje,przemoc szaleje. Szeroki ekran,dostałam zeza rozbieżnego i strasznie głośno. Wszystko przeplatane cytatami z Biblii. Travolta----mistrz. Nie było popkornu ale za to w czasie seansu ciemność rozświetlały ekrany telefonów komórkowych.Jak świetliki w czasie lata.Niech to szlag. Dawno nie byłam w kinie--momenty były,och były...... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Idziemy do kina? 08.12.12, 15:56 Tak mnie ciekawi - macie jakąś blokadę poznać się w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Idziemy do kina? 08.12.12, 16:26 Ja nie mam---kiedyś się spotkamy----ale teraz jest fajnie---jak przed pierwszą randką...:) Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Idziemy do kina? 08.12.12, 19:23 Zgadzam się z vox! Najlepsze jest to oczekiwanie;) Ale ja chyba vox widziałam z koleżanką, tylko mi głupio było zagadnąć:) Znaczy stydziłam się (i tu się czerwienię). A z innej beczki, to zadziwiła mnie frekwencja. Sporo osób było, tylko nie wiem, czy ich porwał Tarantino, czy niskie ceny biletów. Może jedno i drugie:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Idziemy do kina? 10.12.12, 15:49 Trzebabyło.......:) Znęciła mnie niska cena i porwał film--fajnie było. Idę na następne--już dzisiaj pobrałam kwity na wszystkie projekcje. Film powstał i był modny w latach od 1994 do 2001 gdzie nie chodziłam do kina bo uciekałam od biedy pracując we własnej firmie aby nie umrzeć z głodu. Wolny czas poświęcałam na sen. W następny piątek podejdź do mnie,nie cykaj. Ja nie byłam pewna która to ty. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Idziemy do kina? 12.12.12, 08:29 Ja Pulp Fiction już kiedyś widziałam, ale w kinie inaczej się ogląda. Zwłaszcza obłędny twist Travolty i Thurman Vox! Jeśli to Ty nakładałaś po seansie białą kudłatą czapeczkę, to siedziałam w rzędzie niżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Idziemy do kina? 12.12.12, 11:24 Tak to ja nakładałam klubową, moherową czapeczkę----a to mroziate, melanżowe to ty? A może to była moja koleżanka---ja siedziałam z brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Idziemy do kina? 13.12.12, 15:20 Dlaczego mroziate? Melanżowe - zgodzę się, ale mroziate? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Idziemy do kina? 13.12.12, 16:20 Kiedyś na melanż biało- czarny mówiono*mroziaty* tak jakby mróz zaatakował czarną powierzchnię. Ladna nazwa -----nieprawdaż? W najbliższy piątek idę do kina sama------koleżanka zachorowała. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Idziemy do kina? 14.12.12, 09:37 Ładny mroziaty:) Ja za to idę tym razem z obstawą! Będę Cię szukać, machaj tą kudłatą czapką do mnie, a ja będę mroziata, to najwyżej mnie łap za mroziaty szalik! Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Idziemy do kina? 14.12.12, 14:59 Nie wiem czy przyjdę w tej moherowej. Mam dużo czapek,jestem 100% kobieta---przyjdę w innej,ale pomacham :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Idziemy do kina? 15.12.12, 06:51 Fajnie było-----delikatny,francuski film,odwrócił moja uwagę od trudności codziennego dnia. Zimno w tym* kinu*muszę na przyszłość lepiej sie ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Idziemy do kina? 15.12.12, 21:49 Film nam się podobał, zimno nam się nie podobało, ale w naszym kinie grzeją tylko na prestiżowe imprezy, a nie na jakieś seanse, na które przychodzi kilka osób. No i w końcu zniosłyśmy blokadę;) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Idziemy do kina? 16.12.12, 02:26 Nie jest to łatwe, ale koty za płoty:) Odpowiedz Link Zgłoś