GoĹÄ: the_foe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.06.02, 00:38 Dzierżoniów dla kupujacego sprzet komputerowy to koszmar: wysokie ceny, klopoty z gwarancja a sprzedajacy to cwaniaczki. Ile w tym prawdy? Wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: michu Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opinie IP: *.dialog.net.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 15.06.02, 16:35 jak kupowałes w arno to sie nie dziwie ale jest taki jeden godny pleceni sklepi "apollo" na ul świdnickiej jest ok kupiłem tam kilka rzeczy i nie mam z nimi problemów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: the_foe Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.07.02, 00:58 mowiac prawde to kupowalem dotychczas w Age i Proline.... we Wroclawiu. Glupi nie jestem. Apollo, rzeczywiscie jest godny polecenia. Ostatnio dosc mocno zredukowal ceny i jest juz konkurencyjny, nawet z Wrockiem, kupuje tam plyty (TDK za 2 zł i EMTEC za 1,90, obie w w zwyklych pudelkach, nie slim!). Radze sie wystrzegac sklepu z Odry (nie sposob zglosic problemu, dla nich zawsze to bedzie normalne dzialanie) i ReCordu (za ceny i niefachowego personelu, to znaczy oni sie znaja, ale powiedza ci kazda glupote by Ci wcisnac jakis ch*** sprzet) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bukiet Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 17:16 ten ktoś kto to pisał chyba coś dostał od "Apollo" że tak cukruje , ja i moi znajomi od lat zaopatrujemy się w firmie "Record" i jak do tej pory bez powodów do narzekań.Znajomy z wrocka kupił komputer w Recordzie bo miał lepszą ofertę niż we Wrocławiu. A ten "ktoś" sugeruje się cenami płyt amator kopii zapasowych Odpowiedz Link Zgłoś
the_foe Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi 08.08.02, 00:08 to dziwne jak kupowalem sprzet (w lutym) to record byl na ostatnim miejscu jesli chodzi o ceny. Wszedzie mieli taniej (no, procz Eltusa, ale tam tylko chory kupuje cokolwiek ;) Zreszta i tak kupilem we Wrocku, bo to bylo taniej biz gdziekolwiek w Dzierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kiwri Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.02, 15:41 Zgadzam się z osobą, która napisała, żeby nie robić zakupów w sklepie komputerowym (a właściwie stoisku) mieszczącym się w Odrze. Po paru wizytach tam i próbie kupna części do komp. stwierdziłem, że sprzedający są po prostu chamscy i nieuprzejmie nastawieni do klienta. Najlepiej by dla nich było, żeby klient o nic nie pytając wybólił ciężkie pieniądze na sprzęt, na który potem nie ma żadnej gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
the_foe Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi 01.09.02, 23:52 co do Apollo, to moja opinie wyrazilem tylko co do cen, bo sa one jawne i dostepne. Co do Recordu, to nigdy nie maja cennikow. Ostatnio pytalem o to, to gosciu, zajadajac sie bulka z makiem, odpowiedzial mi ze juz nie robia cennikow bo... euro tak skacze z dnia na dzien (sic!). Jak chcialem kupic nagrywarke z pol roku temu, to powiedzial mi.... ze zabraklo im paieru do drukarki. Jak sie wypytuje o ceny to klika cos w komputerze, a i tak to co bym chcial, to moga miec, ale jeszcze nie wiedza za ile! To pranoja. W odrze to samo: jestem ciekaw czy kiedykolwiek ktos dostal od nich cennik, bo mi zawsze odpowiadaja ze sie rozeszly! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ManianA Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 08:49 co do COM NET'U w ODRZE ( nazywajmy firmy po imieniu - odra to nie firma sprzedająca kompy - oni tylko dzierżawią firmie com net powierzchnię użutkową - po co przez tych dupków odra ma być oczerniana !!!) Ostatnio udało mi się zdobyć kawałek cennika( po chyba tysięcznej wizycie w tej naciągarni - głównie w sprawach reklamacyjnych, których i tak nie udało mi się wyegzekwować - bo u nich wszystkie wady są naturalnym działaniem sprzętu) - ale i tak powiedzieli mi że ten cennik to tylko tak sobie druknęli, żeby był - zmienia się kilka razy dziennie !!! - zajebiście, co ?! - wg. mnie to zmienia się on w zależności kto do nich przyjdzie - pytasz o cenę a jeden z niech miesza coś w swoim kompie - potem spojrzenie na kolegę ( typu: " ile z niego zedrzeć ???? ) potem mówi Ci 150 zł ze znakiem "?" - a drugi " mieliśmy to ostatnio po 200zł. - no to odpowiedż ostateczna dociera do ciebie - 210 zł. A jakie obietnice dają zanim dasz im w łapę swoją ciężko zarobioną kasę - to się w pale nie mieści !!!! szkoda gadać !!! Co do Apollo - to jeszcze się tak nie wycwanili - i mam nadzieję że tak pozostanie - bo jak narazie to się jeszcze na Nich nie zawiodłem - a przede wszystkim obługa jest tam miła !!! O Recordzie - sie nie będę wypowiadał - bo nie chcę nabawić się wrzodów !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jedrzej Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.09.03, 11:20 Recordu szczerze nie polecam, nie dosc, ze probuja z czlowieka zrobic idiote, wciskajac kit (gdy powiedzialem mu co o tym mysle, facet uparcie stal przy swoim), to ceny sa wziete chyba z kosmosu. Z Apollo nie mialem do czynienia, ok. pieciu lat temu kupowalem w Comnecie - gdy spalila sie karta dzwiekowa, nie bylo problemow z wymiana, byc moze teraz sie to zmienilo, ostatnio swoj komputer kupilem w komputerlandzie - ceny w miare ok, jak na razie sie nic nie zepsulo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: HoSt Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 23:57 Ja sie wypowiem dosyc krotko. Pierwszy komp w Recordzie cena wysoka jak chooj, ale mysle dobra dwa sklepy w miescie wybiore drozszy pewnie lepszy (to bylo b.dawno), a tu nie dosyc ze drogo no to non stop sie cos sypalo i to nie z mojej winy, trzeba bylo placic za przyjazdy pana S.:)Ale jakie walki traskal to masakra, dzisia stoodiuje informe to znam te wszystkie sztuczki sprzetowe. Ale dobra koniec teg odobrego.Firma generalnie do doopy i droga, myslalem ze nie ma gorszej, a tu zonk. Arno b-wa sie klania nawe nie chce mi sie o nich pisac tam same tumany pracuja, chyba rolnicy a nie informatycy, tylko szef serwisu sie obnoosi dumny jak paw a goowno umie, typ takiego pajaca, wogole jak wszyscy tam. Kolejny komp tym razem dz-ow i SBS i tu mile zaskoczenie ceny troszke duze ale ta obsluga:)))spalila sie plyta jutro nowa:)ogolnie firma sympatyczna. Co do Apollo i Com-netu to sie za wiele wypowoedziec m=nie moge, ale jeszce zdanie wrzuce.Chcialem kupic drularke w apollo. Goste ''ok jutro bedzie na bank"mowie poczeka a palilo mi sie jak nie wiem. Jade na nasteny dzionek a tu zonk drukarki nie ma, godz 17.30 a tu trzeba referat wydrukowac do szkoly:(, chcial mi jeszcze wcisnac jakas gorsz ale go odpalilem. I....Poszedlem do Com-netu i znowu mile zaskoczenie, drukarka byla na miejscu 20 zl taniej i jeszcze 1zl rabatu:) na kabelek, obsluga mila wszystko szybko sympatycznie i bez bolu.oooo a mialo byc krotko --sorki:)A nastepnego kompa sam sobie zloze z czesci z gieldy. ALOHA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RENEGATE Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.04.03, 16:06 Znam bardzo dobrze ten rynek Komputerowy i powiem krótko: Nie spotkalem sie jeszcze z osobą która była by zadowolona z zakupu psprzętu w mARNO Komputer, starocie sprzedają używane z podkręconymi prockami. Apollo nie powiem, tylko ze tam nigdy nic nie ma a jak zamówisz i zapłacisz zaliczkę to i tak czekasz po 2 tygodnie. Prubowałem coś kiedyś kupic w Duxe, ale tam nawet płyt cd-r nie mają :( w COM NET w odrze nie powiem, sklep zaopatrzony wyśmienicie, większośc towaru mają chłopaki od ręki i cenowo czasami taniej niż we Wrocławiu a płyty CD taniej niż na giełdzie, co do serwisu to raz mnie przytrzymali 14 dni ale towar dostałem nowiutki i zamiast dysku 20 dali 40 z nową gwarancją. byłem też w FARCIE i powiem, że miałem farta, że tam nic nie kupiłem, drogo i do d... Naprawde z tego rynku polecam COMNET / Renegate Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marno Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.05.03, 21:53 Autoreklamkę siem mahneło, co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qwerty Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 00:17 zjebany rynek!!! Arno same buraki tam pracuja, nic nie kumaja z informatyki,a chodza w strojach jakby pracowali w intelu,glupie wsiury!!! Sbs to samo jakies muflony tam pracuja, nic nigdy nie wiedza, klopoty z gwarancja. Dux, apollo, com net wszystko wziac i pierdolnac o sciane :))) Odpowiedz Link Zgłoś
macieg Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi 18.06.03, 20:28 ja kupilem swoj komp w apollo....sprzedal mi go ustawionego jak mlockarnie wszystko musialem sam poustawiac,nie wspomne juz o tym ze zdziwiony byl ze domagam sie sterownikow do monitora.co do cennikow to rzeczywiscie mozna im to zaliczyc na plus Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anna Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 20:33 Najgorszym sklepem z kompami jest Odra. Odradzam nawet wrogom. Obsługa miła aż do bulu dokąd nie wcisną ci towaru. Jeżeli trafisz na rzecz dobrą to masz szczęście ale niech ci się trafi bubel to nie ma sposobu wymienić, chyba że ktoś lubi ciągać się po sądach. Ja tam najwyrażniej nie miałam szczęscia, kupiłam sobie drogą mysz polecaną strasznie jako niezawodną jednak okazała się bublem /miałam nawet na to poświadczenie programisty na piśmie/ przy próbie zwrócenia jej do sklepu jednak mi jej nie przyjęto i bardzo nieprzyjemny już pan stwierdził że mysz jest dobra tylko z moim komputerem jest coś nie tak. Od tej pory moja noga tam nie staneła i przestrzegam przed tym sklepem wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.taeb.bostream.se 09.10.03, 16:05 naucz sie lepiej ortografii,zamiast zawracac glowe! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamil Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 10:14 OOOOOOOOO, i po co ta szpileczka ? Nie zachowuj się jak zakompleksiona stara panna. Czy ty nigdy nie popełniesz błędów /chyba nie a może jednak/. Zastanów sie !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi IP: *.taeb.bostream.se 10.10.03, 20:00 Po co sie wpierdalasz pojebie, najpierw od starych panien...- a potem do....kurw zapewne dalej bys wyzywal...,normalka -tyb niedowartosciowanego jelopa.Wiesz w ogole o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
cafetytus Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi 23.03.04, 19:43 Chyba tylko Fart jest przyzwoitym sklepem !!! Apollo Record Com-net Dux Next o Komputerlandzie się nie wypowiadam Sklepy z pierwszej łapanki !!! Kazdy obsmarowuje każdego. Na każdym się zawiodłem brak profesjonalizmu. Przydał by się sklep z porawdziwego zdażenia !!! sklep.age.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk1982 Re: Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie: Wasze opi 27.11.04, 10:46 Od sierpnia jest wyjebisty sklep w dzierzoniowie! Teraz juz tylko tam chodze hehe :P Na wroclawskiej 30, obok stadionu sklep iCOMP.pl - fajna sprawa, zawsze mozna pogadac, poradzic sie, chcialem kupic dorba grafike kilka razy przychodzilem irozmawialem, skonczylo sie na tym ze z ich pomoca dostalem Radeona 9800SE@Pro w cenie niewiele wyzszej niz SE, pomogli mi zamontowac, sprawdzic, odblokowac potoki - za free. Poprostu fachowcy :> No i dodatkowo w koncu mamy dobry sklep, z dobrym kontaktem online i swietna strona www - www.icomp.pl - w dzierzoniowie nie bylo takiego czegos, co mamy np. we wroclawiu (jak www.sklep.age.pl) i w koncu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk1982 To sprawdz www.icomp.pl - to jest w dzierzoniowie 27.11.04, 10:50 Chodze tam od niedawna, zaczelo sie ze przyszedlem zobaczyc, skonczylo ze kupilem grafike za 769zl :P, ogolnie poprostu sa swietni, pogadac ,poradzic, kolega kupil pamiec druga kosc aby miec DUAL, ale nie wiedzial ze to trzeba 2 "takie same" (nie wiem dokladnie); przyszedl, oddal bez problemu :). no i w koncu jakis sklep z wyjebista strona www, cenki na bierzaco, podobne do tyhc z skle.age.pl - a najczesciej nizsze :P aha - i cenniki drukuja na bierzaco, pewnie nie wstydza sie cen ;). Ogolnie sorry ze tak spamuje, ale mnie tez zawsze denerwowalo, wchodzilo sie do apollo - grob, do recordu - ceny z kosmosu; a teraz bardzo pozytywnie sie zaskoczylem i chodze tylko tam:). Odpowiedz Link Zgłoś
pinokiobmx Re: To sprawdz www.icomp.pl - to jest w dzierzoni 26.11.05, 12:45 ta... bardzo fajny sklep... normalnie super... kupiłem tam kiedyś karte graficzną wartości 350zł za 499zł. zwykły bubel! everest udowodnil mi że karta przedstawiająca się jako ultra (geforce 5600) w rzeczewisytści była zwykłą xt (dla nie znajacych rynku - "xt" w geforce to najnizsza karta - to jest to sdamo co "se"). najzwyklej na świecie sprzedali mi kartę slaba z upgradem biosu. zupelny bezsens. juz wole przeplacic nawet w recordzie i miec pewnosc jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pinokiobmx Sklepy komputerowe w Dzierżoniowie 26.11.05, 13:07 ReCord otworzył niedawno sklep internetowy i muszę przyznać że jestem BARDZO zadowolony z jakości ich usług. Ponadto ceny lepsze niż i alternatywnym sklepie internetowym z dzierzoniowa. ba, nawet wroclawskich. nie chce pisac nazwy ale kazdy uzytkownik tego forum moze sie domyslec o co mi chodzi. ogolnie jakosc firmy record ostatnio znacznie wzrosla. zatrudniaja profesionalnych serwisantow, kazdy poradzi fachowa opinia, oddajac swoj sprzet do nich do serwisu wiem ze zrobia mi go profesionalnie i przynajmniej nie szwabia na sprzecie - towar sprzedaja taki jaki sie zamawia a nie jakis dziwnie sfleszowany. totalny profesional!!! polecam. Odpowiedz Link Zgłoś