Dodaj do ulubionych

organizacja wesela-zbieram porady :))

06.10.06, 15:57
Proszę Was abyście napisali mi kogo polecacie na wesele, chodzi mi o
fotografa, kamerzyste, przewoźnika autobusowego, kucharzy, kelnerki oraz
wszystkie inne sprawy związane z weselemi np. gdzie mozna kupić lub
wypożyczyć suknie ślubne. Proszę o podanie kontaktów jeżeli posiadacie.
Z góry wielkie dzięki :)
Obserwuj wątek
    • zboczek Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 22.10.06, 13:43
      Udaj sie do DAMY PIK na Kilińskiego (przed przejazdem kolejowym) tam wszystko
      Ci doradzą i zorganizują I wbrew pozorom nie wyniesie Cie drogo jak mogło by
      się wydawać Znaja sie na tym Co tydzień mają wesele więc wiedzą co robić
      • tusia_minia Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 22.10.06, 20:32
        slub mialam w lipcu i polecam:
        sala-Dama Pik
        zespol-AZ z Bielawy(dwoch Panow,ktorzy swietnie grali)
        fotografa i kamerzysty swojego niestety nie polece.
        • lolxxx Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 23.10.06, 08:27
          A czy słyszeliście moze o sali w Piławie Dolnej "Harcuś" ponoć tam też są
          niezłe imprezy i wszystko organizują sami. Akurat w tym terminie kiedy ja chcę
          wziąść ślub Dama Pik jest juz zarezerwowana:( A i jeszcze jeżeli ktoś wie coś o
          zespole DUO z Ząbkowic Śląskich to proszę się wypowiedzieć.
          • tusia_minia Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 23.10.06, 15:46
            W Damie Pik niestety ciezko zarezerwowac sale juz na rok przed,sama
            przerabialam to musialam wziasc date jaka zostala a nie taka jaka chcialam.
            Co do Harcusia nigdy sie tam nie bawialam,ale moja znajoma miala okazje w tym
            roku bawic sie tam na weselu i stwerdzila,ze na tak beznadziejnie
            zorganizowanym weselu jeszcze nie byla.
            Jedyne co moge ja polecic z zaslyszenia,sama bylam juz mocno zdecydowana na
            Czarnego Rycerza w Kamionkach,nawetjuz zaliczke wplacilam,ale niestety za
            daleko.Druga opcja to ponoc dobre miejsce-moja kuzynka ma tam miec w przyszlym
            roku,to jest kolo szkoly radiotechniczej ich stary pensjonat,tylko,ze teraz
            odremontowany,widzialam menu i podobalo mi sie i do tego o 10zlo taniej za
            osobe niz w Damie Pik.
            Dla tych co maja wiecej gotowki polecam w Bielawie hotel Debowy,bardzo piekne
            sa tam wesela.
            Jak mi sie jeszcze cos przypomni to napisze.
          • tytusja1 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 06.11.06, 20:14
            witam mialem weselicho 2 wrzesie w plwie w harcusiu na 130 typa wyszło super obsługa i żarcie totalnie mnie powaliło wszystko niby jak na weselu a podane i przygotowane jak na balu w pałacu,ceny w okolicy lepszej nie znajdziesz i w dodatku dekorują z adarmoche kosciół i tort za darmo zespół polecam krab z dzierża kamerzysta Bachiński a fotograf na kościelnej koło św Jerzego naprawde ten zestaw weselny polecam sam sprawdziłem powodzonka
            • lolxxx Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 07.11.06, 08:20
              wielkie dzięki za słowa pocieszenia bo własnie zarezerwowałem sale w Harcusiu
              ale miałem pewne obawy co do tej sali, których dzięki Tobie pozbyłem się:) a
              zagra mi orkiestra DUO z Ząbkowic Śl. poleciła mi właścicielka Harcusia. Dzięki
              jeszcze raz i pozdrawiam:)))
    • didith.b Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 27.12.06, 15:31
      Polecam Hotel Dębowy- wcale nie tak drogo jak sie wydaje- kwestia ustalenia
      menu i negocjacji. Kamerzysta- bachiński, Fotograf Kotasek sebek z ul.
      Kościelnej.
    • tzkx Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 07.01.07, 18:17
      Witam,
      ponawiam wątek i prosze o opinie innych.
      • lupati Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 11.01.07, 21:20
        czy był ktoś na weselu w Pensjonacie MAGDA w lasocinie? mam tam wesele w
        czerwcu i zbieram opinie. Z góry dziękuję.
        • superimpreza.pl Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 25.01.07, 15:00
          W zeszłym roku nasza firma zapewniała w tym miejscu: oprawę muzyczną i foto.

Miejsce ładne, sala dla gości przedzielona portalem od tzw. pakietu.

Możliwość zrobienia szybkiej jednak efektownej sesji w otaczającym plenerze.

pozdrawiamy i życzymy udanej zabawy, bo nie miejsce jest najważniejsze, a goście
          www.superimpreza.pl
        • eppl Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 05.03.07, 19:17
          Ja mam wesele tam w przyszlym roku.Slyszalam bardzo dobre opinie na temat wesel
          tam.Teraz sala jest odnowiona,bardzo ładna,taka stylowa.Pozdrawiam.
    • didith.b Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 12.01.07, 22:31
      Ja nie robiłam w lasocinie bo nie podobało mi się to, że sala do jedzenia na
      jednym piętrze, a do tańczenia na drugim, no chyba, że masz mniej gości i
      zmieścicie się na jednej.
    • eppl Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 20.02.07, 16:41
      ponawiam wątek,bo to ważne dla Wielu osób, choć rozumie,że dla wielu nudne...
    • kwiatulineska Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 26.02.07, 16:36
      a jakie sa wesela w Ziemowicie?
      • eppl Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 23.03.07, 20:21
        Nie wiem,ale to takie dziwne miejsce.Pytalam tam kiedys,wiem ze maja tez rozne
        cenniki,jesli chodzi o osobę.Ja mam w przyszlym roku w Lasocinie :)
        • sibeliuss Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 12.04.07, 21:56
          Co jest w Lasocinie?
        • sisterofnight79 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 14.04.07, 23:52
          a czy ktos wie cos na temat sali w spoldzielni mieszkaniowej na os. Jasnym??
          • eppl Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 17.04.07, 17:08
            W Lasocinie jest Pensjonat Magda,bardzo chwalą tam jedzenie i organizacje.W
            Spółdzielni też byłam.Facet,który organizuje tam wesela jest bardzo
            przekonywujący i słyszałam,że naprawdę bardzo się stara.Mnie zraziło okropne
            wejsćie i klatka schodowa,która prowadzi do tej sali.Nie pasuje wystroju
            sali,który jest dość ładny.
            • sisterofnight79 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 19.04.07, 14:34
              no fakt - wejscie jest okropne!!!!! ale z drugiej strony - ciesze sie ze ni ema
              zadnego ogrodka ---> goscie nie beda sie rozchodzic po calje okolicy ;p
              jeszcze tylko 3 tygodnie:))))
              • sisterofnight79 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 19.04.07, 14:36
                sorry za literowki- oczywiscie mialo byc "po calej okolicy" ;p
                • eppl Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 26.04.07, 17:19
                  Trzy tygodnie?Ale Ci zazdroszcze,to ja zycze dużo szczęscia i tak wielkiej
                  miłości jak teraz :)
                  • sisterofnight79 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 26.04.07, 22:59
                    juz prawie dwa tygodnie :-))) dzieki za mile zyczenia:) a milosc- mam nadzieje
                    bedzie jeszcze wieksza i WIEKSZA i WIEKSZA:)
    • ania.nurk Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 08.05.07, 19:11
      Witam
      Organizowaliśmy wesele na Mickiewicza w Dzierżoniowe w stołówce Zespołu Szkół nr
      2. Polecam z czystym sumieniem, wszystko było pięknie podane, na czas, ciepłe i
      baaardzo smaczne. Jedzenia było tak dużo, że goście wszystkiego nie dali rady
      zjeść, dzięki czemu zorganizowaliśmy jeszcze poprawiny (chociaż nie
      planowaliśmy). Pani, która się tym zajmuje doradzała i podpowiadała co i jak.
      Osobno trzeba zamówić torta, napoje procentowe, bezprocentowe :) i orkiestrę. W
      cenie mieliśmy przepiękny chlebek na powitanie, upieczony przez uczniów szkoły,
      istne dzieło sztuki, a nie zwykły okrągły chlebek.
      Mogę również polecić orkiestrę z Bielawy "Kakofonia", nie sugerujcie się nazwą,
      grali niesamowicie, wszystko co chcieliśmy. Można z nimi uzgodnić jakie i ile
      zabaw chcecie. My nie chcieliśmy dotykania nosów, kolan, torsów i innych tego
      typu, dlatego przeprowadzili kilka zabaw integracyjnych i oczepiny, na których
      wszyscy popłakali się ze śmiechu.
      Jeśli ktoś ma pytania, zapraszam.
      • sisterofnight79 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 16.05.07, 10:24
        jako że ja już "po" zdecydowanie moge polecic sale Spółdzielni Mieszkaniowej na
        os. Jasnym. wszystko było wspaniale, tak jak sobie wymarzyliśmy. no i zespol
        P.C.J. ---> sa rewelacyjni:)
        • marlena.k1 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 16.05.07, 13:04
          najlepsze zyczenia z tej okazji:)
          • sisterofnight79 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 17.05.07, 06:51
            dzięki:)))
            • bitek85 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 18.06.07, 17:48
              Witam,mamy razem z Nażeczoną chcemy wybrać zespół na Nasze weseele.Mamy
              propozycje od zespołów Piast Band,Areks Band i AZ.Chcielibyśmy usłyszeć wasze
              opinie na ich temat...
              • bitek85 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 18.06.07, 18:28
                bitek85 napisał:

> Witam,mamy razem z Nażeczoną chcemy wybrać zespół na Nasze weseele.Mamy
                > propozycje od zespołów Piast Band,Areks Band i AZ.Chcielibyśmy usłyszeć wasze
                > opinie na ich temat...
                Przepraszam za bałagan gramatyczny i ortografa,chodziło mi oczywiście o
                narzeczoną:-)Czekamy na Wasze Opinie...
                • marlena.k1 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 18.06.07, 20:03
                  u mnie na weselu grali AZ i bylam bardzo zadowolona
                  • eppl Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 03.07.07, 17:14
                    A jak wyglądają wesela w Lasocinie?
    • lenka-24 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 03.07.07, 17:43
      Hej:-)
      Ja zrobiłam rezerwację w Czarnym Rycerzu w Kamionkach i jak na razie jestem
      zachwycona zarówno kontaktem z właścicielką jak i jedzeniem i wystrojem.Pokoje
      są naprawde super.Pani policzyła nam 100 zł za pokój-pokoje złożone z
      malutkiego saloniku i sypialni.Odezwę się po fakcie i powiem jak było:-)
      • eppl Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 03.07.07, 21:13
        Babka fajna,ale ta sala weselna nie pasuje do calego klimatu hotelu.Kiedys
        robili wesela tam w restauracyjnej czesci to bylo pieknie.Z tego co widzialam
        jak sama chcialam rezerwowac sale.
        • lenka-24 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 04.07.07, 16:58
          No wlasnie ja bede robić w tej restauracyjnej części.Jak wesele małe to robią
          właśnie tam.Sala jest naprawdę ładna ale tak jak już wcześniej wspomniałam
          najbardziej zachwyciły mnie pokoje:-)No niewiem zobaczę ale wydaje mi się że
          będzie ok.
    • fotograf12390 Re: organizacja wesela-zbieram porady :)) 12.08.19, 23:00
      Polecam, profesjonalna ekipa wraz z dronem. www.golden-studio.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka