Dodaj do ulubionych

Dzierżoniów jest najlepszy....

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 02:14
to fajowe miasto, mieszkam w nim od urodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... IP: *.btinternet.com 08.06.01, 19:54
      a ja tam sie urodzilam..
      • Gość: the_foe Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 00:06
        cool ;)
      • Gość: daag Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... IP: *.*.*.* 11.06.01, 10:56
        a gdzie teraz mieszkasz? czyżby na wyspach?
        • Gość: Joghurt Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... IP: 195.205.212.* 13.07.01, 10:17
          każde miasto ma swoje dobre i złe strony, ja z Dzierżoniowa zapamiętałem więcej
          dobrych...
          • Gość: Karol Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... IP: 195.205.252.* 16.03.03, 00:04
            Gość portalu: Joghurt napisał(a):

> każde miasto ma swoje dobre i złe strony, ja z Dzierżoniowa zapamiętałem
            więcej
            >
            > dobrych...
    • Gość: the_foe Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 01:32
      No i mam spore wątpliwości, od dwoch tygodni nikt sie nie wpisuje. Co jest?
      • Gość: marino Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 23:34
        do rodzenia się w nim i wybywania w świat

marino pozdrawia
    • dominikag Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... 26.05.02, 08:26
      kocham dz-ów, a najlepsze w dz-wie jest II LO pozdrowienia dla wszystkich
      absolwentów i profesorów
      a tak prawdę mówiąc nie amieniłabym tego miejsca na żadne inne, pomimo
      wszystkiego podoba mi się tu :))
    • cypisek44 Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... 22.08.02, 19:04
      rzeczywiście.. tylko w dzierżoniowie mogą wydarzyć sie takie rzeczy: (to
      zdarzyło się naprawdę)
      Na dworcu kolejowym znaleziono zwłoki 40 letniego Edwarda G. Jak wykazała
      sekcja zwłok, przyczyną śmierci była sekcja zwłok...
    • loosia Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... 20.09.02, 21:57
      Miasto fajowe, moje rodzinne, OK - góry blisko, mury obronne, parki (co wbrem
      pozorom w innych miastach nie jest takie oczywiste).To wszystko docenia sie
      dopiero po wyjeździe.
      Pozdrawienia dla absolwentów I LO matura '91!
      • Gość: Martin Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... IP: 24.102.44.* 28.09.02, 21:02
        loosia napisał(a):

> Miasto fajowe, moje rodzinne, OK - góry blisko, mury obronne, parki (co
        wbrem
        > pozorom w innych miastach nie jest takie oczywiste).To wszystko docenia sie
        > dopiero po wyjeździe.
        > Pozdrawienia dla absolwentów I LO matura '91!
        Czy rzeczywiscie?
        Miasto moze fajne, i bardzo je lubie tam chodzilem do szkoly, tam mam
        przyjaciol, ale............... gory blisko(zasmiecone przez ludzi z
        Dzierzoniowa), mury obronne - extra miasto z tradycjami, ale.....(zaszczane od
        I LO przez PKS az po Swidnicka, Pilsudzkiego, parki - pewnie spacerujac w nocy
        mozna dostac nozem pod zebro, a i w dzien niezbyt bezpiecznie. Fajnie sie
        wspomina,ale gdy wspominamy pamietamy tylko te pozytywne strony, a gdzie
        realia...................
        • Gość: jan Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... IP: *.ipt.aol.com 19.01.03, 03:20
          Oczywiscie ze jest najlepszy a to ze mamy jak mamy to wina systemu ostatnich
          60 lat.Teraz miasto pieknieje a dnia na dzien tak trzymajcie pozdrowienia NY
    • ben_k Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... 26.02.03, 18:19
      W nim się urodziłem. Mieszkam gdzie indziej, ale zawsze do niego chętnie
      wracam. Może kiedyś na stałe?
      • Gość: jan Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... IP: *.ipt.aol.com 10.03.03, 05:50
        Ben tak jak bys w mojch mmyslach szperal TRZYMAJ TAK

Ben Tak jak bys w mojch myslach szperal ! Trzymaj tak pozdrowienia z New Yorku
        Jan

• pvs Re: Dzierżoniów jest najlepszy.... 20.12.03, 11:27
      Tez tak uwazam, mimo ze mieszkam gdzie indziej. Urodzilem sie w Dzierzoniowie 24
      lata temu. Odwiedzam Dzierzoniow raz do roku, i zawsze jest zajebiscie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka