eppl 31.03.07, 21:29 Może podzielicie się Waszymi kulinarnymi zdolnościami? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Dobry przepis na sałatkę? 01.04.07, 14:16 Dziś mam fazę na sałatę lodową z oliwkami, fetą i pomidorami. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Czas nowalijek 01.04.07, 22:43 kobieta.interia.pl/kuchnia/news/czas-nowalijek,889650,1644 I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dobry przepis na sałatkę? 03.04.07, 22:52 eppl napisała: > Może podzielicie się Waszymi kulinarnymi zdolnościami? :) Zatrułaś się jakąś sałatką? Odpowiedz Link Zgłoś
eppl Re: Dobry przepis na sałatkę? 10.04.07, 14:18 Nie zatrułam się jeszcze,a chłonne wszystko co sie nazywa sałatka :). Robiłam teraz w świeta sałatke z zupkami chinskimi,z piersia z kurczaka,selerem ze sloika,porem,kukurydza i majonezem.Bardzo dobra,tylko nie tak zdrowa jak z nowalijek :(. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla801 Re: Dobry przepis na sałatkę? 10.04.07, 15:57 sałatka z zupkami chińskimi, a co to jest??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dobry przepis na sałatkę? 10.04.07, 22:43 kamilla801 napisała: > sałatka z zupkami chińskimi, a co to jest??????????? Też mnie to zaciekawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
eppl Re: Dobry przepis na sałatkę? 10.04.07, 23:52 Nie wiecie co to są zupki chińskie?To studenckie jedzenie,chemia-ale w salatce dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dobry przepis na sałatkę? 10.04.07, 23:57 eppl napisała: > Nie wiecie co to są zupki chińskie?To studenckie jedzenie,chemia-ale w salatce > dobre ;) Ale co TY dodajesz, opisz po kolei :) Obiecuję przećwiczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
eppl Re: Dobry przepis na sałatkę? 11.04.07, 01:25 Najpierw podsmazam piers z kurczaka pokrojona na kawałki (wraz z przyprawami do kurczaka,wedle uznania,jakie lubisz),2 zupki chinskie zalewam wrzątkiem,tak,zeby tylko zmiękł makaron (wsypujesz tylko przyprawy,ktore masz w opakowaniu,ale bez tłuszczu,ktory tam jest),do tego kroisz kapustę pekińska,jajka,sloiczek selera marynowanego,kukurydza i por.Mieszkasz wszystko z majonezem,pieprzem i solą.I smacznego.Polecam,bo jadlam,chociaz tez nie bylam przkonana,bo to wynalazek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla801 Re: Dobry przepis na sałatkę? 11.04.07, 10:39 Ja jednak się nie skusze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dobry przepis na sałatkę? 11.04.07, 21:57 Jesteś osobą jadającą tylko domowe dania? Musisz dużo czasu spędzać w kuchni. A ja przećwiczę tą sałatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
eppl Re: Dobry przepis na sałatkę? 11.04.07, 23:35 Lubię jesc w domu,szczegolnie obiady mojej Mamy :).A sama dopiero zaczynam przesiadywac w kuchni,bo niedlugo wychodze za mąż i chce Mężusiowi dogadzac :). Sprobuj tą sałatkę,bo naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dobry przepis na sałatkę? 11.04.07, 23:56 A ja jestem z tych, którzy przebywają w kuchni tyle ile muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
eppl Re: Dobry przepis na sałatkę? 12.04.07, 10:59 Hehe,ja tez nie siedzę tam całymi dniami,uwierz mi :) Odpowiedz Link Zgłoś