adrafka 31.08.07, 21:34 Dostałam właśnie link : nasza-klasa.pl/ ,na którym znalazłam kilkoro znajomych z "dawnych czasów"...Trzeba tylko odnależć szkoły , do których się chodziło i zapisac. Świetny pomysł-polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrafka Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 01.09.07, 11:49 niesamowite jak sie ludzie pozmieniali od czasu podstawówki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 01.09.07, 11:53 ja nie pamiętam koleżanek i kolegów ze swojej podstawówki moja edukacja w Polsce skończyła się gdy miałam 9 lat Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 01.09.07, 11:59 wklej swoje zdjęcie dodaj do szkoły i klasy, do której chodziłaś i może to ktoś Ciebie rozpozna... Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 01.09.07, 12:02 spróbuję może??ktoś mnie rozpozna ja nie pamiętam dosłownie nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 01.09.07, 12:08 aż się zdziwisz jakie rzeczy ludzie potrfia pamietać...:)Do mnie napisały osoby, które kojarze wyłącznie po nazwisku i raczej bym ich na ulicy nie rozpoznała :) Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 01.09.07, 21:36 weszłam w ten link dopisałam swoją klasę mam nadzieję,że ktoś się do mnie odezwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 02.09.07, 20:38 na pewno ;), a patrzyłaś na sąsiednie klasy?...nikt Ci sie po nazwisku nie skojarzył? Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 03.09.07, 07:06 mój rocznik chyba już wyginął :)nie ma tam nikogo jest za to nauczycielka która uczyła (tak myślę)w tamtych latach może ona mnie rozpozna Odpowiedz Link Zgłoś
strotka Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 03.09.07, 13:52 tez uważam że ta stronka jest rewelacyjna, mnóstwo znajomych znalazłam nawet z przedszkola hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
eppl Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 07.09.07, 23:06 Zgadzam sie ze ta strona jest swietna! Odpowiedz Link Zgłoś
eppl Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 07.09.07, 23:06 Coraz wiecej tam ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 08.09.07, 12:54 dokładnie...dotąd wydawało mi się , że mam w miarę szybki komputer,ale jak wchodze na "klasę" to czas oczekiwania straszecznie się wydłuża...jest maksymalnie spowolniony...ale stronka super więc warto ;):) Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 04.09.07, 21:35 podoba mi sie z dnia na dzień bardziej ;)Brakuje mi w tym wszystkim nauczycieli...szkoda, że tak ich mało sie loguje... Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 05.09.07, 07:18 Do mojej klasy nikt się jeszcze nie dopisał :( Odpowiedz Link Zgłoś
strotka Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 06.09.07, 13:33 a u mni zalogowal sie nawet dyrektor szkoly heheh Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 06.09.07, 20:51 do klasy sie dopisać nie mogę, ale do Twoich wirtualnych znajomych jak najbardziej ;) Tylko nie bardzo jestem w stanie Cie odszukac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: Odśwież wspomnienia, znajdź znajomych 20.09.07, 20:13 hej 2 osoby dopisały się do mojej klasy poznały mnie fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś