Dodaj do ulubionych

Pedagog terapeuta,specjalista terapii pedagogiczne

26.12.13, 11:44
Witam :-) Chciałabym poznać nauczycieli, którzy w szkole zajmują się prowadzeniem zajęć specjalistycznych z uczniami (terapia pedagogiczna, zajęcia kompensacyjno - korekcyjne).
Zgodnie z Rozporządzeniem MEN dotyczącym pomocy psychologiczno - pedagogicznej w szkole takie stanowiska pracy są, więc nie powinnam tu pozostać sama ...
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • iguloo Re: Pedagog terapeuta,specjalista terapii pedagog 07.02.14, 18:49
      Witam.
      Również zajmuję się terapią pedagogiczną i rewalidacją.
      • maquin Re: Pedagog terapeuta,specjalista terapii pedagog 08.02.14, 08:20
        Witam :-) Możesz napisać coś więcej? Z jakiej jesteś miejscowości, województwa? Ile lat pracujesz? Może moglabyś podać @ do siebie? Ja prowadzę tylko zajęcia z terapii pedagogicznej ale oligofrenopedagogikę także mam ukończoną.
        • iguloo Re: Pedagog terapeuta,specjalista terapii pedagog 18.03.14, 10:45
          iguloo@gazeta.pl
          • mia80 Re: Pedagog terapeuta,specjalista terapii pedagog 10.04.14, 21:43
            Witam, ja również prowadzę zajęcia z terapii pedagogicznej i rewalidacji.
            • maquin Re: Pedagog terapeuta,specjalista terapii pedagog 26.08.14, 10:20
              Iguloo napisłam na @ :-)
              Mia80 możesz napisać coś więcej o swojej pracy? W jakim wieku są Twoi uczniowie? Jeśli podasz @ to się odezwę też prywatnie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka