puma-mama 02.04.10, 18:12 poszukiwan ciag dalszy... specjalistki podpowiedzcie jakie modele spacerowek maja oparcia rozkladane calkowicie na plasko, tak zeby mozna bylo zapakowac maluszka w miekkiej gondoli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puma-mama Re: spacerówka rozkladana na plasko 02.04.10, 18:15 zapomnialam dodac ze nie ulkrywam by koszt byl powiedzmy do 500zl Odpowiedz Link Zgłoś
annulka79 Re: spacerówka rozkladana na plasko 02.04.10, 19:27 Wózeczek ma być nowy (ciężko będzie coś porządnego) czy używany? używane: Jedo Pati (przekładana rączka, rozkłada się na płasko w zestawie jest chyba nosidło), Pegperego Uno, Teutonia (w tej cenie trudno będzie kupić używany ale może?), PEG PEREGO PLIKO SWITCH (tylko cena wysoka), PEG PEREGO PLIKO P3 rozkłada się prawie na płasko Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: spacerówka rozkladana na plasko 02.04.10, 22:29 przychodzi mi do glowy tylko teutonia, ale jaj nawet uzywanej za 500zl nie kupisz.Dobre spacerowki, ktore rozkladaja sie na plasko dla miekkich gondolek sa drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina1209 Re: spacerówka rozkladana na plasko 05.04.10, 21:23 Hej podnosze temat:-? Mam 6 miesiecznego synka i chce kupic jakas pozadna spacerowke ktora bedzie sluzla juz do konca wozkowania. Tzn. mam caly zestaw bebetto vulcano ale ta spacerowka to totalny nie wypal:-0 Sklaniam sie przy zakupie pp uno lub plico p3. I nie wiem ktory bo nie chce znowu zalowac:-9 I pytanie jakie sa tespacerowki w uzytkowaniu ktory lepsz na te sezony??? I czy p3 nie ma za malych kolek na zime???? Dodam ze mieszkam w wiedniu wiec tu sa chodniki poodsniezane ale jednak i jak z zawieszeniem????? Prosze o szybka odp. bo jak najszybciej musze cos kupic bo moj synek powoli sie w gondoli nie miesci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
basienka27_2009 Re: spacerówka rozkladana na plasko 07.04.10, 15:22 malwina tez mam te bebetto i jestem zawiedziona nim,aktualnie tez szukam jakiejs dobrej spacerowki.po wtsepnych przymiarkach chyba zdecyduje sie na maclaren techno xt. mam synka 8 miesiecznego i mam nadzieje ze tym wozkiem pojezdze do konca. Odpowiedz Link Zgłoś