prywatne5 10.04.10, 20:23 witam mysle ze mi pomozecie dokonac wyboru wozka mysle nad v-max polak a kaps3 irys2 luxczy ktos pomogl by mi ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prywatne5 Re: doradzcie 15.04.10, 10:04 a wiec v max to totalna poraszka jeden plus wyglont poza tym same wady dandeta jakich malo maksymalne obcionzenie to 8 kilo w gondoli czyli dziecko do pul roku na golasa i w suchym pampersia poza tym spaceruwka z niago jest od 1 roku rzycia wiec pul roku trzeba nosici na renkach w gondoli nie mozna nosici dziecka czyli gondola i dziecko pod pachom szkoda gadaci Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: doradzcie 15.04.10, 12:28 przepraszam, ze tak nie na temat, ze to mowie, ale okropne byki robisz oczy bolą no chyba ze z Polski nie jestes i po polsku kiepsko Tobie pisanie idzie Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: doradzcie 15.04.10, 12:51 zgadzam się, łatwiej mi zrozumieć tekst po angielsku pisany niż powyżsża wypowiedź,gdzie chyba tylko kilka słów było bez błędu... każdy ma prawo do literówek ale hm....to już przesada niestety............. Odpowiedz Link Zgłoś
polly_11 Re: doradzcie 15.04.10, 12:43 Radze kupić Hauck Traxx Cruiser (podobny z wyglądu, tech. dużo lepszy dla mnie chyba najlepszy z 4-kolowców nieskretnych) www.allegro.pl/search.php?string=hauck+cruiser&description=1&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0&sourceid=Mozilla-search Odpowiedz Link Zgłoś