10.04.10, 20:23
witam mysle ze mi pomozecie dokonac wyboru wozka mysle nad v-max polak a kaps3 irys2 luxczy ktos pomogl by mi ??
Obserwuj wątek
    • prywatne5 Re: doradzcie 15.04.10, 10:04
      a wiec v max to totalna poraszka jeden plus wyglont poza tym same wady dandeta jakich malo maksymalne obcionzenie to 8 kilo w gondoli czyli dziecko do pul roku na golasa i w suchym pampersia poza tym spaceruwka z niago jest od 1 roku rzycia wiec pul roku trzeba nosici na renkach w gondoli nie mozna nosici dziecka czyli gondola i dziecko pod pachom szkoda gadaci
    • prywatne5 Re: doradzcie 15.04.10, 10:08
      kaps3 niezawodny
      • izzyy6 Re: doradzcie 15.04.10, 12:28
        przepraszam, ze tak nie na temat, ze to mowie, ale okropne byki robisz oczy bolą
        no chyba ze z Polski nie jestes i po polsku kiepsko Tobie pisanie idzie
        • epreis Re: doradzcie 15.04.10, 12:51
          zgadzam się, łatwiej mi zrozumieć tekst po angielsku pisany niż powyżsża wypowiedź,gdzie chyba tylko kilka słów było bez błędu...

każdy ma prawo do literówek ale hm....to już przesada niestety.............
          • prywatne5 Re: doradzcie 15.04.10, 18:17
            zgadza sie nie jestem z polski
    • polly_11 Re: doradzcie 15.04.10, 12:43
      Radze kupić Hauck Traxx Cruiser (podobny z wyglądu, tech. dużo lepszy dla mnie
      chyba najlepszy z 4-kolowców nieskretnych)

www.allegro.pl/search.php?string=hauck+cruiser&description=1&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0&sourceid=Mozilla-search

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka