alicja_wk
03.12.11, 20:29
Czuję się wywołana do tablicy przez kilka osób, których, wybaczcie, ale nicków nie pamiętam. Pomimo braku bezpośrednich zarzutów pod moim adresem, co nawet zauważyła jedna z piszących dziewczyn, utożsamiam się z nimi, gdyż de facto, to ja zapoczątkowałam wątek Bebecarowy, nie spodziewając się de facto tego, że wsadzam kij w mrowisko i wywoła to burzę w szklance wody.
Tylko proszę, nie kojarzcie mojej wypowiedzi w myśl bzdrunej dla mnie zasady, że "tłumaczą się winni", bo jeśli ktoś pisze coś w temacie moich wypowiedzi, to czuję się zobowiązana przyjąć stanowisko w tej sprawie.
To tyle tytułem wstępu i wprowadzenia.
Co zaś się tyczy zarzucanego spamowania, gorliwej nachalnej reklamy, wypowiedzi szytych grubymi nićmi, wątpliwie praktycznych porad i jeszcze kilku innych nieetykietowych działań, to szkoda, że część z Was własnie w ten sposób postrzega wypowiedzi osób, które nie są tutaj stałymi bywalcami, tylko i wyłącznie dlatego, że nie mają manii wózkowej.
Fakt, nałozyły się moje wypowiedzi w czasie z postami chyba 2 innych forumek, ale to chyba jeszcze nie powód aby rozpatrywać je w kategorii inwazji.
Ja pisałam o swoich doświadczeniach z jednym konkretnym modelem tej marki, bo tylko takowy posiadam i tylko one jeden przypadł mi do gustu (z wielokrotnie juz wspomnianych przeze mnie powodów).
Jak równiez w któryms poście juz wspomniałam, zaglądam tutaj niezwykle rzadko, tylko w sytuacji wymiany wózka na kolejny (zatem najpierw Stylo na spacerówke PP, a teraz PP na parasolke), ale tym razem dałam się wciągnać, bo nie znalazłam jeszcze odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie odnośnie szukanego wózka, natomiast zaintrygowało mnie kilka tematów odnośnie zakupu wózka dla noworodka i po prostu uderzyło we mnie, iz własnie wspomniane Bebecary są tak bardzo niepopularne, gdyż w ani jednej wypowiedzi nie było nawet wzmianki o nich.
Nie wypowiadam się o innych modelach, których nie użytkowałam, ale uważam, iz Stylo AT jest wysokiej klasy wózkiem bardzo dobrym i komforotwym zarówno dla rodzica jak i dziecka, szczególnie małego dziecka, bo moze posądzicie mnie o brak gustu, gdyż moze urodziwe nie są i nie robią takiego wrazenia, jak inne modernistyczne wynalazki, ale dla mnie to sprawa drugorzędna.
W związku z powyższym postanowiłam "rozreklamować" ten wózek jako alternatywę jedną z wielu dostępnych na rynku, do obejrzenia i poddania konstruktywnej ocenie.