Dodaj do ulubionych

Kółko do wózka Jane Slalom Reverse

18.09.12, 15:34
Witam.
Potrzebuję kółka tylnego do wózka Jane Slalom Reverse. Może ktoś wie gdzie można kupić używane lub jakiś zamiennik, może od innych tańszych wózków, bo cena w serwisie (165 zl) mnie przeraża. Właściwie nawet nie całe koło mi potrzebne, a tylko dętka i opona. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • kaja2-012 Re: Kółko do wózka Jane Slalom Reverse 24.11.12, 23:00
      I co znalazłaś jakiś zamiennik, bo ja też jestem w potrzebie- poszła mi tylna opona i dętka. Napisz proszę jak sobie poradziłaś i jakie koszty. Pozdrawiam
      • ajakaga Re: Kółko do wózka Jane Slalom Reverse 26.11.12, 16:18
        My tez potrzebujemy tylnej opony i dętki i nigdzie nie można znaleźć :(
    • dankeananke1 Re: Kółko do wózka Jane Slalom Reverse 28.12.12, 15:20
      Witam, ja rowniez szukam opon to wozka Jane slamom reverse! W serwisie w krakowie 170 zl, razem z przesylka - za 1 kolo, ja nie chce kupowac calego kola tylko potrzebna mi opona. Znalazlam na www.samueljohnston.com/Models.aspx?ModelID=742 i na emayu, koszt opony to ok. 25 £. ale przesylka to drugie tyle. Prosze napiszczcie czy znalazlyscie jakies zamienniki??
      PILE!!
    • annulka79 Re: Kółko do wózka Jane Slalom Reverse 28.12.12, 15:36
      A nie możecie kupić zwyczajnej dętki i opony (pewnie będzie inny bieżnik), nie musi być firmy Jane wystarczy by miała odpowiedni rozmiar (rozmiar powinien być wytłoczony na oponie jaką macie w wózku)
      allegro.pl/listing.php/search?category=11763&sg=0&string=d%C4%99tka+do+w%C3%B3zka
    • majkusia08 Re: Kółko do wózka Jane Slalom Reverse 29.12.12, 21:06
      W sklepie z rowerami kupicie i dętkę i oponę i po sprawie :)
    • efelinka4 Re: Kółko do wózka Jane Slalom Reverse 01.10.13, 15:16
      Witam, ja też poszukuję opon do wózka i niestety nie mogę znaleźć zamiennika :( opona powinna mieć rozmiar 270x47-203; te które pasują do 47-203 są 12" albo 12,5" i są za wysokie, bo powinno być 10,5". Czy ktoś znalazł gdzieś zamiennik? Gdzie można kupić takie opony?
      • pokotka Re: Kółko do wózka Jane Slalom Reverse 08.12.13, 15:06
        Ja do Slalom pro zakupiłam opony 12'' 280x65, są trochę większe,ale na koło pasują i jeździ sie dobrze.
        • Gość: monia Re: Kółko do wózka Jane Slalom Reverse IP: *.emea.corpinter.net 07.01.14, 15:16
          Ja tez kupilam w sierpniu zwykla dentke i opone. Dzisiaj zamowilam oryginalne kola bo felga sie wygiela. Dobrze bylo przez jakies 2 miesiace teraz jest dramat.
          • art.ant Re: Kółko do wózka Jane Slalom Reverse 04.11.14, 19:48
            Czy znalazł ktoś odpowiednią dętkę w sklepie rowerowym? Bo ja mam z tym problem...na dętce odpowiednie wymiary są już nieco zamazane ale jest mniej więcej tak: 10.1/2 albo 101/2 X 17/8 (270 X 47-203)
            Pan w sklepie był zdziwiony nietypowym rozmiarem dętki i nawet gdzieś wydzwaniał czy mają, w efekcie końcowym nie kupiłam. Ktoś dopasował coś z allegro? Bo takowej niestety nie znalazłam na allegro :( a w serwisie sama dętka to koszt 59zł średnio mi się to podoba....ale jak nic nie znajdę to będzie trzeba...
            • Gość: piter Re: Kółko do wózka Jane Slalom Reverse IP: *.179.229.156.static.3s.pl 11.04.17, 10:14
              No wózków Jane 270x47-203 pasują dętki i ponoy firmy Nutrak, do Graco Symbio niestety tylko dętki z tym oznaczeniem: oponki mają za wielką średnicę pomimo takiego samego oznaczenia
    • Gość: Tedii Re: Kółko do wózka Jane Slalom Reverse IP: *.static.ip.netia.com.pl 15.04.23, 09:18
      Dętki są w sklep-jane.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka