kw23 11.07.06, 10:05 Dziewczyny! Gdzie w Krakowie lub ew. w Katowicach można kupić ten wózek? Podobno jest to fajna spacerówka typu parasolka :) Z góry dzięki za wskazówki! Pozdrowienia - Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w-ella Re: Inglesina Max-gdzie kupić-Kraków lub Katowice 11.07.06, 15:41 widziałam w Krakowie w Entliczek Pentliczek na ul. Wyki 5 - tylko w wersji by miko Odpowiedz Link Zgłoś
kw23 Czym się róznią Inglesina Max i Inglesina by Miko? 12.07.06, 12:12 No właśnie - jak w temacie :) pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
baranek77 Re: Czym się róznią Inglesina Max i Inglesina by 17.07.06, 11:05 Inglesina Max to był oryginalny włoski wózek, w tej chwili Włosi zaprzestali jego produkcji, w sklepach oryginalna jest już chyba nie do dostania. Miko by inglesina to włoska konstrukacja ale polska tapicerka, nie tak miła w dotyku, ale dziecko mi się nie poci specjalnie, ja nie narzekam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
flora77 Re: Czym się róznią Inglesina Max i Inglesina by 07.08.06, 09:33 Ciekawa jestem czy w Inglesinie Max budkę da się zaciągnąć daleko do przodu (aż do pałąka) - tak jak np. w Zippy. Jest to fajne jeśli np słońce świeci z przodu alebo jeśli nagle złapie nas deszcz :) Proszę użytkowników o informację Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama