Dodaj do ulubionych

Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+opinie

17.04.08, 13:47
Obserwuj wątek
    • pstrabiedronka Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 17.04.08, 14:17

jesli chodzi o opinie to byl jedne bardzo długi wątek o tym wózku,
      dosc cenne informacje tam byly.
      I linki do stron z filmami, opisami itp...
      • bea.b9 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 17.04.08, 14:50
        tak - czytałam to- ale może dziś pojawiły się nowe użytkowniczki...?
        • ibiza777 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 17.04.08, 15:44
          hejka. Właśnie czekam na ten wózeczek z niecierpliwością. W poniedziałek
          powinnam mieć już go w domciu ;-))
    • anna-bw1 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 17.04.08, 22:03
      Widziałam ostatnio w sklepie mamę z dzieckiem w Mura 4 . Niestety wózek duzo
      lepiej wygląda na zdjęciach , w tym wózku dziecku juz wystawała głowa ponad
      oparcie siedziska (!) , a miało moze 7-8 m-cy.
      • morcheeba77 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 18.04.08, 09:19
        Ja wczoraj odebrałam swoja murę4
        Radzę przetestować go przed zakupem, każda z nas ma inne wymagania i oczekiwania
        co do wózka.Nie polecam go osobom, które mieszkają wysoko w bloku i muszą go
        wnosić.Ma duże pompowane koła i jest dość ciężki. Kolejną wadą dla estetek jest
        kiepski wybór kolorów tapicerki ( i tutaj uwaga!!! w rzeczywistości kolory są
        nie co inne!!)ja zdecydowałam się na grafitową spacerówkę oraz "czerwoną"
        gondolę (ta czerwień to tak naprawde jakis taki bordowo- bakłażanowy- brąz:)
        Kupiliśmy też fotelik maxi cosi citi (grafit).
        Wózek jest bardzo solidnie wykonany, masywny, nic sie nie chwieje, nie
        trzeszczy, nie chybocze.Podoba mi sie rozwiązanie teleskopowo regulowanej rączki
        (nie podobały mi sie te "jelenie rogi" w innych wózkach).Mimo wagi bardzo lekko
        sie prowadzi, co mnie zaskoczyło:)Ma hamulec, blokadę przednich kół- proste i
        funkcjonalne rozwiązania.
        W standardzie dołączona jest osłona przeciwdeszczowa i moskitiera oraz pompka do
        kół.
        Dobrze sie składa (mieści mi się do Corsy)tylne- większe koła zdejmują sie
        jednym ruchem.Dla mnie to było ważne,żeby zmieścił sie do bagażnika mojego
        auta.(Mutsy- jest ogromny po złożeniu-testowałam)
        I jeszcze na koniec jedna uwaga dla tych, które stoją dopiero przed decyzja kupna.
        Dziewczyny, w sklepach internetowych wózki wyglądają o wiele korzystniej i
        niejednokrotnie zupełnie inaczej niz w rzeczywistości.
        radze zobaczyć je na żywo (osobom, które cha zobaczyć murę prześle zdjęcia:)
        Jeśli chodzi o opinie z forum-hmmm... wszystkie przeczytałam , a wybierałam
        między (Mutsy Urban Rider,Mura4, Bebecar-Vector At,X-Lander XA i Jane Nomad oraz
        I'Coo)Radze to wszystko przeczytać, ale nie ślepo wierzyć tylko samemu sprawdzić
        i zdecydowac czy SPEłNIAJA WASZE OCZEKIWANIA!!!wasze!!

Prosty przykład:
        kiedy zaczęłam poszukiwania, myślałam ,że nie ma nic lepszego od
        Chico.Dobrze,że go zobaczyłam i pojezdziłam. Nie będę pisała dlaczego.To nie DLA
        MNIE.

Wózek Mura4
        gondola+spacerówka+fotelik maxi cosi citi kupiłam na warszawskim ursynowie w
        sklepie Gucio (polecam- faceci są po szkoleniach i znają się na
        rzeczy,odpowiadają profesjonalnie na pytania)
        prowadzą tez sklep internetowy www.90n.pl
        za całość po negocjacjach zapłaciłam MNIEJ niż najtaniej w necie (nawet na allegro)
        Pozdrawiam
        • morcheeba77 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 18.04.08, 09:22
          Dziewczyny jeśli mi sie uda zrobię jakąś galerie i zamieszczę w niej zdjęcia
          mojej MURY4
          • pstrabiedronka Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 18.04.08, 10:23

:)
            GUCIO - często tam bywam i tam tez oglądałam sobie z ciekawości
            Murę :))
          • bea.b9 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 20.04.08, 10:29
            do morcheeba77 ----
        • bea.b9 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 18.04.08, 12:48
          ...dzieki za te uwagi....ale powiedz jeszcze jak to jest wg. Ciebie z tym
          oparciem - niskim- małym itd.
          Skoro kupiłaś fotelik- to pewnie masz maleństwo i jeszcze nie wiesz...ale masz
          siedzisko przed oczami i ,że tak powiem możesz pomacać-))
          Oraz jaka jest amortyzacja? czy jeżdziłaś po jakiś polnych drogach?
          ------
          • ibiza777 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 20.04.08, 14:36
            Witam. Od piątku jestem posiadaczką Mury 4 wraz z fotelikiem City. Muszę
            przyznać iż po wstępnych oględzinach wózeczek spełnił moje oczekiwania. Mieszkam
            w domu jednorodzinnym więc temat wagi i noszenia po schodach u mnie odpadał,
            bardziej istotna była dla mnie solidność, duże pompowane kółka gwarantujące
            dobrą amortyzacje(okolice domu to raczej wyboiste dróżki) oraz jakość jaką na
            pewno gwarantuje firma Maxi Cosi. Gondolka naprawdę duża, wykonana z milutkiego
            miękkiego materiału, montowana na stelażu w bardzo prosty sposób
            (tzw.click),podobnie spacerówka. Jesli chodzi o oparcie to jego długość
            rozmiarowo nie różnie się aż tak bardzo innych wózków w tej klasie, wygląd
            sprawia może wrażenie krótkiego ale moim zdaniem jest to złudzenie. Zresztą i
            tak kluczowe znaczenie będą miały gabaryty dziecka ale naprawdę nie robiłabym
            sensacji z 2-3 cm różnicy ( tym sposobem można się przyczepić do każdego wózka,
            nie ma wózków bez wad). Na koniec powtórzę się tutaj ale i tak wózek wybierasz
            pod kątem swoich i dzięciątka potrzeb, a te jak wiadomo każdy ma inne. Moje
            wózek Mura 4 jak narazie spełnił.
            • bea.b9 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 21.04.08, 12:48
              ...to jak sie sprawdza to resorowanie - stwierdzając po spacerze?
              jaki kolor wybrałaś?
              i dlaczego wybór padł na 4 kółka- wg Was?
              dodajcie fotki!
              • ibiza777 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 21.04.08, 16:24
                Witam. Kolor wybraliśmy Atlantic, a po spacerze stwierdzam, ze resorowanie
                zdecydowanie bez zarzutu. 4 koła to wybór podyktowany względami estetycznymi, po
                prostu nam podobają sie klasyczne 4 kółka. Zdjęcia postaram sie dziś zrobić i
                wysłać na maila.
                • bea.b9 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 21.04.08, 20:30
                  bardzo proszę na adres--
                  • rubi88 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 21.04.08, 21:46
                    Jak można to i ja poproszę o zdjątka na gazetowego:)
                    • morcheeba77 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 22.04.08, 08:20
                      HALOOO DZIEWCZYNY!!! W MOJEJ GALERII SA DLA WAS ZDJęCIA!!!:)
                      POZDRAWIAM, A WSZYSTKIM, KTóRE WYBIORA MURę GRATULUJę DECYZJI:))

fotoforum.gazeta.pl/5,2,morcheeba77.html
                      • morcheeba77 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 22.04.08, 08:27
                        I kilka uwag po pierwszych dniach "oględzin":
                        -amortyzacja w tym wózku jest rewelacyjna, chyba można nim jeździć po
                        kamienistej plaży, mam wrażenie,że nic w nim nie zaklekocze (zawsze mnie
                        przeraża taki dźwięk plastikowych, rozklekotanych kółek na wertepach)
                        -w komplecie dostaniecie:moskitierę, ochronę przeciwdeszczową na spacerówkę,
                        odrębną budkę do spacerówką (nie ma jej na zdjęciach w necie), polarowy kocyk,
                        adaptery (do mocowania gondoli i fotelika), płytę CD z filmami instruktażowymi
                        -UWAGA!! w sprawie spacerówki i wysokości oparcia...to MIT
                        Morch
                        • bea.b9 prośba do - morcheeba77 22.04.08, 13:02
                          bardzo Cię proszę - wstaw jeszcze zdjęcie z rozłożonym siedzonkiem...z przodu i
                          z tyłu... nigdzie takiego nie można zobaczyć!
                          dzięki
                          • rubi88 Re: prośba do - morcheeba77 22.04.08, 16:25
                            Morcheeba bardzo dziękujemy:*

Wózke cudny, no i jakość zdjęć...miodzio:)

Ja znalazłam już jakiś czas temu te zdjątka:
                            strollersandprams.com/forums/viewtopic.php?t=2464&postdays=0&postorder=asc&highlight=mura&start=15
                            tylko że ich jakość:/taka sobie, ale zawsze coś:)
                          • bea.b9 Re: prośba do - morcheeba77 23.04.08, 09:00
                            a podnóżek sie podnosi?
                            • malibali Re: prośba do - morcheeba77 23.04.08, 11:16
                              podnosi się :)
                              • mysz1978 Re: prośba do - morcheeba77 23.04.08, 22:39
                                ciekawy tez wozek, ale od razu m isie rzucilo w oczy ze spacerowka jest jakas
                                taka mala (na wysokosc) wiec dzieck usyzbko bedzie glowa wyatawala...
                                A jak sprawdza sie ten palak w spacerowce??? On sie jakso odchyla czy cos w ty
                                mstylu??? Nie przeszkadza przy wkladaniu dziecka??
                                • malibali Re: prośba do - morcheeba77 01.05.08, 09:54
                                  jeszce nie korzystalam ze spacerówki, Mloda ma 5 tygodni, wiec za
                                  wcześnie :). A pałąk w spaceówce można zdjąć, wciska sie tylko
                                  guziczek i już :).
                        • kropek80 Re: Zdjęcia Maxi Cosi Mura -kto ma?niech wstawi+o 04.07.08, 22:50
                          Nie wiem czy z oparciem to mit czy nie, ale na tym filmiku
                          pl.youtube.com/watch?v=F2KU7-8f7VI&feature=related kilkumiesięczny
                          chłopiec ma połowę główki już poza oparciem spacerówki...
        • elektroskrzypek prośba do morcheeba 77 30.04.08, 14:07
          Witam!!!

Mam wielką prośbę do Ciebie. Jestem zainteresowana kupnem takiego samego wózka
          jak Ty i jeśli to nie tajemnica to napisz ile zapłaciłaś za trzyfunkcyjny wózek
          MAXI COSI MURA 4 i czy dostałaś jakieś dodatki ( np. folia przeciwdeszczowa itp)
          czy był "golas"

Dzięki wielkie
          • morcheeba77 Re: prośba do morcheeba 77 30.04.08, 17:38
            Kupowałam w sklepie Gucio na warszawskim ursynowie.
            Kupiłam:
            *stelaż
            *gondolę (możesz sobie tam wybrac inny kolor niz spacerówka)
            *siedzisko spacerówki+rozkładana budka
            *fotelik (Maxi Cosi Cit)(posiada tekstylna budkę)
            Do tego wszystkiego w zestawie otrzymałam:pąpkę do kół, moskitierę na
            gondolę,polarowy kocyk,adaptery do gondoli i fotelika,folię przeciwdeszczową na
            spacerówkę.
            Za wszystko zapłaciłam 2800zł
          • malibali Re: prośba do morcheeba 77 01.05.08, 09:57
            ja kupowałam w sklepie DINO, maja promocję na 2900, ale pozyczylam
            od znajomych kartę uprawniająca do znizki 10%, wiec zapałciłam 2600.
            Opcje dodatkowe folia itd tj u morcheeba 77 :).
            • ibiza777 Re: prośba do morcheeba 77 01.05.08, 13:49
              Ja również kupowałam w sklepie Dino, i za spacerówkę + gondole+ fotelik City +
              torbę do Mury zapłaciłam 2850. Dostałam 5 % zniżki na spacerówkę. Pozdrawiam
              • emamaa Re: 02.05.08, 17:10
                Przepiękny ten wózeczek, ale czy ma regulowane oparcie w gondoli?Czy
                trzeba kupić ze spacerówką

Nasza Julcia ma już

Zdjęcia Julii 18.02.2003rok
                • malibali Re: 03.05.08, 14:50
                  nie ma regulowanego oarcia w gondoli, a czy trzeba ze spacerówką to
                  nie wiem :(. Mozna wysłaćpytanie do dino, powinni odpisać :)
                  • morcheeba77 Re: 03.05.08, 16:59
                    Mura, nie ma regulowanego oparcia w gondoli.
                    (zawsze sie zastanawiałam po co?, ale to moje zdanie, całe życie śpię bez
                    poduszek itp., nie bedę do tego przyzwyczajała dziecka;)
                    • emamaa Dziękuje 04.05.08, 17:09
                      Dziękuję za wiadomości napisałam do skepu Dino, czekam na odpowiedż,
                      ale wątpię, żeby mozna było kupić bez spacerówki a dla mnie to duży
                      minuuus. Bo za pół roku będę raczej chciała co innego.
                      • emamaa A czy mogę prosić o Wasze real fotki?? 04.05.08, 17:11
                        Mój mail emamaa@gazeta.pl

Z góry bardzo dziękuję:)
                        • morcheeba77 Re:WOZEK MURA4 05.05.08, 08:18
                          WóZEK MURA4
                          fotoforum.gazeta.pl/5,2,morcheeba77.html
                          • emamaa Re:WOZEK MURA4 05.05.08, 20:34
                            Twoje zdjęcia widziałam i to one zacheciły mnie do poczytania o tym
                            wózeczku, na tą chwilę nie chce nic innego, zakochałam się w tym
                            wózku !!!
                            Zdjęcia katalogowe tak mnie nie przekonały a własciwie wcale mnie
                            ten wozek nie zainteresował.
                            Dziękuje.

Swoją drogą masz pięknie urządzone mieszkanie.

Nasza Julcia ma już
                            Zdjęcia Julii 18.02.2003rok
                            Do porodu zostało..
                            • rubi88 Re:WOZEK MURA4 05.05.08, 21:43
                              Ibiza czekamy na twoje fotki:)
                              • emamaa Re:WOZEK MURA4 06.05.08, 18:01
                                też czekam na fotki:)
                                • ibiza777 Re:WOZEK MURA4 06.05.08, 21:07
                                  Witam. Sorki za opóźnienie w sprawie fotek, ale nie mogłam sie doprosić męża o pomoc w ich wykonaniu. Dlatego też po przeczytaniu dzisiejszych wpisów na wątku zdesperowana chwyciłam za komórkę i popstrykałam trochę chaotycznie ale myślę że jednak coś zobaczycie i choć w minimalnym stopniu zaspokoję Wasze oczekiwania. Jeszcze raz sorki za jakość ale zależało mi na szybkim załatwieniu sprawy ;-))). Pozdrawiam
                                  fotoforum.gazeta.pl/u/ibiza777.html
                                  • rubi88 Re:WOZEK MURA4 06.05.08, 21:24
                                    Ibiza masz śliczny kolorek Mury:))I dziękuję za fotki i nie szkodzi
                                    że tak późno...bo wyczekane zdjęcia jeszcze bardziej się podobają:)A
                                    jakośc jest dobra:)
                                    • emamaa Re:WOZEK MURA4 07.05.08, 11:38
                                      Jakoś super,również dziękuję za fotki. Ten kolorek jak się nazywa?
                                      A jak zadowolenie z uzytkowania?Warto było wydać tyle pieniędzy?
                                      Ja póki co uzywanej mury nie widziałam a WY?
                                      Wózek super, ale cena mnie trochę przeraża, zwłaszcza, że nie zalezy
                                      mi na spacerówce, gdyż z 5 miesięcy nie bedę z niej korzystać.
                                      • ibiza777 Re:WOZEK MURA4 07.05.08, 16:18
                                        Kolor to Atlantic, a jeśli chodzi o użytkowanie to jak narazie jesteśmy bardzo
                                        bardzo bardzo zadowoleni. Wykończenie i wielkość gondoli jest rewelacyjna. Nie
                                        żałujemy wydanych pieniędzy na Murę. Ja również jeszcze nikogo nie widziałam z
                                        Murą, ale moja koleżanka która ma za miesiąc termin tak sie zachwyciła wózkiem,
                                        że już go zamówiła, tylko ze w innych kolorach. Tak więc zwolenniczek mury
                                        przybywa ;-))
                                        • izryn Re:WOZEK MURA4 07.05.08, 19:45
                                          a jaką wielkość ma gondola?
                                          • rubi88 Re:WOZEK MURA4 07.05.08, 21:12
                                            Używane Mury można zobaczyć na ebayu niemieckim, austriackim i
                                            brytyjskim...ale trzeba szukac bo nie zawsze są:)
                                            • ibiza777 Re:WOZEK MURA4/ wielkość gondoli 08.05.08, 10:27
                                              Witam. Podaje wymiary gondoli długość 79, a szerokość 32.
                                              • magrob Re:WOZEK MURA4/ wielkość gondoli 15.05.08, 22:24
                                                hej wózek jest śliczny też się nad nim zastanawiam- nie widziałam go
                                                w realu , ale Wasze opinie i zdjęcia mnie przekonują. Jaka długość
                                                ma spacerówka po rozłoŻeniu na płasko?
                                          • momaz22 Re:WOZEK MURA4 17.05.08, 21:31
                                            Mam pytanko odnośnie "Mury";czy przy rozłożonej spacerówce
                                            (tj.oparciu) można założyć budkę? Nigdzie nie widziałam takiego
                                            zdjęcia dlatego pytam.A jak wogóle sprawdza się spacerówka w
                                            użytkowaniu? Sezon rozpoczęty,więc pewnie przetestowałyście już tą
                                            formę. Z góry dziękuję.
                                            • morcheeba77 Re:WOZEK MURA4 19.05.08, 08:25
                                              Tak, przy rozłożonym na maksa oparciu siedziska, budka może być
                                              rozłożona.Przetestowałam.
                                              • momaz22 Re:WOZEK MURA4 19.05.08, 19:14
                                                dziękuję za odpowiedź. Podoba mi się ten wózeczek,ale nie widziałam
                                                go na żywo i ciągle mnie coś zastanawia.A jak wogóle spisuje się w
                                                użytkowaniu? Chodzi mi szczególnie o spacerówkę?
                                              • irisza Re:WOZEK MURA4 06.06.08, 12:20
                                                Morcheeba77, ja wlasnie mam pytanie do Ciebie bo skoro masz napewno wiesz co
                                                jest w srodku tej gondoli? Chodzi mi o wykaczenie. Wszedzie pisza ze to kocyk
                                                polarowy i polarowy materacyk a chialabym by to bylo cos naturalnego... jak sie
                                                spisuje w ogole nie poci sie mala/?
                                                • ibiza777 Re:WOZEK MURA4 06.06.08, 20:30
                                                  Witam. Wprawdzie pytasz nie mnie, ale jako posiadaczka Mury pozwolę sobie zabrać
                                                  głos w tej sprawie. Jeśli chodzi o wykończenie gondoli to jest rewelacyjnie miłe
                                                  i przyjemne w dotyku ale napewno nie polarkowe. Polarkowy jest jedynie kocyk,
                                                  który jest dodatkiem do gondoli, a używam go do przykrycia córeczki. Wedle mojej
                                                  opinii opartej na podstawie długich i częstych spacerów nawet w upalne dni, to
                                                  wydaje mi sie iż gondola spełnia funkcje dobrej ochrony przed słońcem. Nie dalej
                                                  jak wczoraj podczas solidnego upału właśnie sprawdzałam jak dzieciątko czuje sie
                                                  w środku i zdecydowanie stwierdzam iż pod osłoną budki miało przyjemny chłódek i
                                                  co ważniejsze córeczka ani razu podczas spacerów w upalne dni nie pociła sie.
                                                  Pozdrawiam
                                                  • morcheeba77 Re:WOZEK MURA4 08.06.08, 20:04
                                                    Gondola wykończona jest miłym w dotyku lekkim materiałem (chyba bawełna),a ów
                                                    polarek, o którym wszyscy piszą to po prostu dodatkowy kocyk, który dołączony
                                                    jest do gondolki.
                                                  • territta Re:WOZEK MURA4 18.06.08, 12:53
                                                    Mura jest super. Widział u mnie w mieście już kilka mam z tym wózkiem. I
                                                    oglądałam też w sklepie. Naprawdę, musi się rewelacyjnie prowadzić. Gdyby nie
                                                    to, że mieszkam w bloku, na 2p. bez windy, to bym go kupiła dla drugiej dzidzi.
                                                    Ale jest potwornie ciężki, niestety :(
        • mufassa 90n 17.06.08, 22:16
          to ja chyba kiepski w negocjacjach jestem bo pytajac o zestaw za ponad 3 tys
          dostalem oferte jakies 8% mniej
          :(
          • ibiza777 Re:Ja zamawiałam w Dino 18.06.08, 11:47
            Witam. Najpierw zadzwoniłam do Dino i się zapytałam wprost czy jest szansa na
            jakąś zniżkę kupując spacerówkę, gondolę, fotelik City i torbę. Kazali złożyć
            zamówienie i czekać a oni wyślą swoją ofertę. Dostałam zniżkę 5 % na spacerówkę
            i gondole. Całość kosztowała mnie 2853 zł. Zajrzyj na stronę Dino, bo oni maja
            najtaniej ten wózek. Pozdrawiam
            • kropelka08.2008 Re:Ja zamawiałam w Dino 18.06.08, 12:01
              dzieki
              sprawdze :)
              mnie nie chodzi konkretnie o ten wozek ale ogolnie, gdzie mozna dostac dobre rabaty
              • emamaa Małe Dziecko Jagiellońska 18.06.08, 14:13
                Ja tam dzwoniłam i wyjdzie mnie komplet około 2600zł z fotelikiem
                bez torby.te wozki juz powoli tanieja, zobaczcie nawet na Allegro.
                Zaraz pojawią się używane:)
                • dzieciuszek Pompka 20.06.08, 20:30
                  Dziewczyny, czy w zestawie jest pompka? Na stronach z opisami tego wózka nie wyczytałam żeby była. Jeśli nie ma, to czym pompować? Taka zwykła pompka rowerowa się nadaje?
                  • ibiza777 Re: Pompka 22.06.08, 15:36
                    Pompka jest przy stelażu, w koszu jest specjalne miejsce na pompkę.
                    • ibiza777 Re: Maxi Cosi + Bebe Comfort 22.06.08, 21:21
                      Oto najnowszy filmik.
                      pl.youtube.com/watch?v=160j4QLn3UM
                      • z.enek Re: Maxi Cosi + Bebe Comfort 23.07.08, 18:45
                        Witam.
                        A ja kupiłem Murę 4 w Niemczech tutaj: www.o-baby.de.
                        Wszystko (podwozie, spacerówka, gondola, fotelik CabrioFix, torba) kosztowało
                        równo 700EUR co wyszło jakieś 2450pln (z opłatą za przelew). Dostawa gratis
                        firmą kurierską. Wszystko sprawnie i bez problemów. Co prawda w tej chwili nie
                        mają dostępnej całej kolorystyki ale i tak mają sporo.
                        Pozdrawiam

PS. Wózek jest pierwsza klasa:-)
                        • malwes Nowe użytkowniczki 05.09.08, 13:17
                          Chciałam podciągnąć wątek - już jest więcej teraz użytkowniczek tego
                          wozka - napiszcie co o nim sądzicie, jakie wady i zalety wam
                          się "objawiły" w trakcie użytkowania itp.
                      • mamaxa2008 Re: Maxi Cosi + Bebe Comfort 05.09.08, 13:12
                        Mam prośbę do właścicielek Mury jaka jest max. wysokość rączki?
                        Będę wdzięczna za info.
                        pozdrawiam
                        mamaxa
                        • pstrabiedronka Re: Maxi Cosi + Bebe Comfort 05.09.08, 13:35
                          mamaxa2008 napisała:

> Mam prośbę do właścicielek Mury jaka jest max. wysokość rączki?

według sklepu bobowozki - 106 cm
                        • ostroda-kaczka osłonka na nóżki 16.11.08, 23:27
                          bardzo proszę o wypowiedź na temat użytkowania spacerówki jesienią i zimą.
                          Przecież w tym wózku nie ma osłonki na nóżki. To czy sam śpiworek wystarczy?
                          • ibiza777 Re: osłonka na nóżki 17.11.08, 11:48
                            Jak narazie jesień jest dość ciepła, więc nawet nie odczułam braku osłonki na
                            nóżki. Jak był chłodniejszy dzień okrywałam Hanie kocykiem. Zima dopiero przed
                            nami, a ja jak narazie nawet jeszcze nie zamówiłam osłonki przeciwdeszczowej do
                            spacerówki ;-))
                            • ostroda-kaczka Re: osłonka na nóżki 17.11.08, 12:09
                              no tak a kiedy urodziła się Twoja dzidziunia. Jak długo jeżdziła w głębokim
                              wózeczku? i w spacerówce ma teraz luz?
                              • ibiza777 Re: osłonka na nóżki 17.11.08, 12:34
                                Hania urodziła sie 12 kwietnia. W gondoli mieści sie do tej pory np. wczoraj nie
                                mogła zasnąć wiec ja dałam do gondoli i sobie przespała 2 godz na spacerku ;-)).
                                Jeśli chodzi o spacerówkę, to raz była ubrana w kombinezon i miała jeszcze sporo
                                miejsca. Przez krótką chwilę myślałam żeby kupić taki śpiworek do wózka
                                www.lilimay.com/blankets/bunker.php
                                Zobaczymy jaka zima bedzie ;-))
                          • ostroda-kaczka Re: osłonka na nóżki 18.11.08, 10:43
                            A jeśli chodzi o spacerówkę to czy prawda że nie jest oparcie regulowane, tylko
                            mocno siedzieć albo leżeć? Możliwe to?
                            • ibiza777 Re: osłonka na nóżki 18.11.08, 21:29
                              Bzdura. Spacerówka rozkłada się do pozycji leżącej, pół-leżącej i do siedzącej.
                              Zresztą tu są zdjęcia mojej Mury, sama zobacz jak wygląda spacerówka
                              fotoforum.gazeta.pl/u/ibiza777.html
                              • veronekp Re: osłonka na nóżki- 08.01.09, 20:34
                                dziewczyny zima pelna para wiec mam pytanko:jak sobie poradzilyscie
                                z oslonka na nzoki do mury??ja takze posiadam mure 4 jednak
                                chcaialam ja sprzedac ze wzgledu na spiworek ktory mnie nie
                                przekonywal.co wymyslilysciee??i na cale szczescie mura zostala z
                                nami:).
                                • ibiza777 Re: osłonka na nóżki- 09.01.09, 14:51
                                  Kiedy pada deszcze lub śnieg, albo wieje mocny wiatr zakładam na spacerówkę
                                  osłonę z gondoli ( folię) która pasuje idealnie jakby była robiona na
                                  spacerówkę. A jak jest cieplejszy dzień korzystam z koca ;-))
                                  • beakta Re: osłonka na nóżki- 01.03.09, 23:55
                                    Ja do Mury mam spiworek quinny i w miejscu gdzie jest tak "kierownica" w
                                    spiworku jest dziurka do pasow wiec wyciagam i pas i montuje "kierownice" i mam
                                    takze spiowrek. Swiworek sie odpina po bokach wiec bez problemu zagladam ja na
                                    "kierownice" i dziecko jest cale w spiworze. Niewiem czy dobrze wytlumaczylam
                                    ,jak co to dolacze zdjecia chociaz zima juz raczej minela wiec niewiem czy
                                    temat dalej aktyalny:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka