nadzieja1122 08.05.08, 16:47 www.allegro.pl/item353428256_baby_design_espiro_atlantic_gond_spacernowe_kolory.html Z gory serdecznie dziękuje za opinie na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: Co myślicie o tym wózku.? 08.05.08, 18:41 Za te pieniądze to bardzo fajny wózek.Łączy w sobie wiele zalet -ładny -koła dobrze amortyzowane(pompowane),przednie skrętne co daje fajny efekt w prowadzeniu -duża spacerówka,która napewno posłuży jakies 2,5 roku na dalsze lub zimowe spacery -dodatki w cenie(torba,śpiworek) -duża swoboda w wyborze wysokości rączki Na minusik to niewielka gondola. Jeśli nie przeszkadza Ci to ,że ten wózek można spotkać na każdym rogu to bierz:) Odpowiedz Link Zgłoś
myally Re: Co myślicie o tym wózku.? 08.05.08, 21:41 Właśnie przyjaciółka kupiła ten wózeczek.Gondolka faktycznie trochę mała ale...nie będziesz przecież jeździć nią długo ale za to wersja spacerowa jest SUPER.Prowadzi się go świetnie,leciutko,Ogólnie wózek jest b.ładny i funkcjonalny tylko..trochę waży ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anula-8 Re: Co myślicie o tym wózku.? 08.05.08, 21:55 mam ten wozek od 1,5 roku jestem z niego bardzo zadowolona,uważam że gondola jest wystarczajaca Odpowiedz Link Zgłoś
ad57 Re: Co myślicie o tym wózku.? 10.05.08, 21:40 Bardzo fajny wózeczek, rozmawiałam ze znajomą która takim własnie wozi swoje dziecko i jest bardzo zadowolona, Odpowiedz Link Zgłoś
olinkaaaaa Re: Co myślicie o tym wózku.? 13.05.08, 14:12 Fajnie że trafiłam na ten watek, bo też zastanawiam się nad tym wózkiem. Zależało mi szczególnie na opiniach osób, które już go użytkują od jakiegoś czasu (np. czy jest trwały). Chciałam już nawet kogoś zaczepić na ulicy z takim wózkiem, ale nikogo nie spotkałam więc nie wiem czy jest aż taki popularny :). A z wyborem wózka w rozsądnej cenie to naprawdę jest problem, w każdym razie ja go miałam. Oby atlantic dobrze mi się sprawował! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś