maksymiliang 05.06.08, 09:06 co byście poleciły? zastanwiams ie miedzy tymi dwoma wózkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: mikado czy roan marita? 05.06.08, 09:13 Wybór naprawdę trudny:))) Oba wózki sia świetne.Jeśli planujesz używać wersji spacerowej dłużej niż rok to proponuję mikado trzykołowy.Jest tez bardziej skrętny ale ma sztywniejsze zawieszenie i wózek nie bedzie chybotliwy ze starszakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.b26 Re: mikado czy roan marita? 05.06.08, 09:44 ja z czystym sercem polecam Maritę świetna zarówno gondola jak i spacerówka, co prawda jest cięzki i dla tych co nie muszą wnosić go na piętra. Odpowiedz Link Zgłoś
maksymiliang Re: mikado czy roan marita? 05.06.08, 10:14 czy ze spacerówki też jesteś zadowolona? bo czytałam rózne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: mikado czy roan marita? 05.06.08, 11:51 Spacerówka jest tez fajna.Moja koleżanka woziła w niej synka 3 lata.Jednak nie każdemu podoba się wizualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_101 Re: mikado czy roan marita? 10.06.08, 13:07 Ja jestem uzytkownikiem Mikado ox-ford trzykołowy i bardzoooo polecam ;-) Jest nowa fajna kolorystyka (coś ala Bolder). Jak sie dobrze trafi to mozna za 1000 zł kupic pełen zestaw (gondola, spacerówka +folia +torba+moskitera) z fotelikiem samochodowym i adapterem do fotelika ;-) czyli bardzo atrakcyjna cena!! Marita mi sie podoba tylko w wersji głębokiej, spacerówka jak dla mnie jest brzydka (ale to oczywiscie kwestia gustu) no i rzeczywiscie bardzo ciezki. Po obładowaniu wózka dzieckiem i zakupami-niektóre krawezniki moga spawiac problemy ;-) Mikado dzięki skretnym kołom (mozliwosc blokady) swietnie sie prowadzi, nic mu nie grozne ;-) jest bezpieczny , stabilny i niewywrotny (przetestowane). Ale radziłabym udac sie do sklepu i przetestowac na zywo!! Bo pisac to kazdy moze, prawda? Ja tak zrobiłam i wybrałam mokado, a zastanawiałam sie tez nad roanem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mimisan Re: mikado czy roan marita? 12.06.08, 15:53 Mam Roana Marite i goraco polecam. Gondola - duza, wygodna. Spacerowka - rzecz gustu, ale tez jest duza i wygodna dla dziecka. Ja po prostu lubie zmiany, wiec kupilam spacerowke inna, dlatego Marita idzie do sprzedania. Gdybys byla zainteresowana wozkiem uzywanym, pisz na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama