alicjaslo 22.07.09, 22:49 Prosiłabym bardzo o podanie sklepów w Warszawie z dość dużym wyborem wózków i czynnych w niedzielę. Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatek72 Re: sklepy z wózkami w Warszawie 22.07.09, 23:01 Największy wybór jest w światach dziecka np. na Malborskiej lub Towarowej ale to ryzykowna sprawa kupować coś u nich bo wszyscy moi znajomi którzy pytali u nich o wózki zawsze słyszeli że tylko Teutonia -chyba sprzedawcy mają z nią jakieś powiązania. A jasną sprawą jest że nie dla każdego będzie dobra tylko ta firma. Jedni szukają wózków miękkich (takich do bujania), inni lekkich żeby je wnosić na 3 piętro a jeszcze inni o małych rozmiarach żeby je chować do bagażnika. Ja bym wykorzystała ich do obejrzenia ale opinii nie brałabym pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: sklepy z wózkami w Warszawie 22.07.09, 23:07 Świat Dziecka OK, ale trzeba najpierw dzwonić i pytać, czy mają to, co chcesz pomacać, bo w każdym ze sklepów mają zupełnie inny asortyment. Najwięcej chyba na Malborskiej. Wbrew pozorom bardzo duży wybór jest w Świecie Wózków w Al. Solidarności, w niedziele do 15: www.wozki-foteliki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
meg.26 Re: sklepy z wózkami w Warszawie 22.07.09, 23:14 Calineczka przy Grochowskiej - normalnie mają czynne w niedzielę ale w okresie wakacyjnym to nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
sun713 Re: sklepy z wózkami w Warszawie 23.07.09, 13:29 Polecam dwa sklepy: Calineczka na Grochowkiej (bardzo duży wybór) oraz Mazbi (Tarchomin) oba mają swoje sklepy internetowe więc można przejrzeć ofertę - ceny mają konkurencyjne w porównaniu do świata dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
andzia84 Re: sklepy z wózkami w Warszawie 23.07.09, 20:11 ja polcam ten sklep na solidarności koło kina femina on jest po dwóch stronach ulicy, duży wybór, kompetentna obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: sklepy z wózkami w Warszawie 23.07.09, 20:49 Świat Wózków - już pisałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sun713 Re: sklepy z wózkami w Warszawie 24.07.09, 09:12 Sklep na Solidarnosci owszem ma duży wybór ale ceny wózków są tam wyższe. My upatrzyliśmy tam 2 lata temu x-landera xa - cały komplet ze wszytskimi akcesoriami miał nas kosztować ok. 2400 zł - zakupiliśmy w Calineczce ten sam komplet za niecałe 2000 zł (dostaliśmy jeszcze rabat przy płatnosci gotówką). Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaslo Re: sklepy z wózkami w Warszawie 27.07.09, 09:15 DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA INFORMACJE! Skorzystałam i w końcu zakupiliśmy wózek. Jestem więc spokojniejsza, bo maleństwo wkrótce już z nami będzie. Dziękuję za porady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka87 Re: sklepy z wózkami w Warszawie IP: *.centertel.pl 29.01.19, 17:10 My kupowaliśmy wózek w sklepie dzidziusiowakraina.pl/, bardzo polecam ten sklep, mają fajny wybór wózków - w tym wielofunkcyjne, bliźniacze, do wyboru do koloru :) A atut mają taki, że ceny naprawdę dobre, nie przepłacicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggajewska Re: sklepy z wózkami w Warszawie 30.07.20, 22:48 Ja polecam sklep internetowy larktale.pl/, kupiłam tam wózek chitchat. Kosztował 899 zł, a okazał się lepszy niż niejeden drogi wózek. Jest mały po złożeniu, leciutki, zwrotny, a w przypadku podróży mieści się w bagażu podręcznym w samolocie. No i wygląda kozacko! Odpowiedz Link Zgłoś