Dodaj do ulubionych

Moje musi być zawsze na wierzchu......

31.05.04, 15:00
...dlatego też wpisujcie się TU ,codziennie, 2 razy dziennie - niech ten
wątek będzie zawsze na czołowych miejscach - to taki swoisty barometr
odwiedzania forum - będę obserwował :]]]]]]pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 31.05.04, 15:03
      Codziennie wpisujemy się na liście obecności i to on jest barometrem. Skoro
      jednak czujesz się niedowartościowany, nie widzę przeszkód aby ten wątek był
      listą obecności na czerwiec ;-)
      Obserwuj i pisz.
      pzdr
      • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 31.05.04, 15:04
        Zapomniałem dodać coś na temat tytułu Twojego wątku:
        jak dziecko, jak dziecko ;-P
        Jutro jest ten uroczysty dzień alu dziś składam życzenia. Dużo ]]]]]]]]
        Pozdrawiam serdecznie
        • magikos Niech będzie - CZERWIEC ZACZYNAMY !!!!!! 31.05.04, 15:17
          Dzięki - ostatnio pojawiło sie sporo :]]]]]]]] u mnie :>, wszystkim dzieciakom
          małym i dużym (w każdym z nas jest trochę dziecka) samych słonecznych dni :]]]]
          • toja50 Re: Niech będzie - CZERWIEC ZACZYNAMY !!!!!! 31.05.04, 18:30
            A cos Ci sie powiekszyla rodzina? jakies trojaczki, czy cos? No i tez wszystkim
            dzieciom i tym calym i tym troche, duzo radosci pieknego lata zycze.
            • naata Re: Niech będzie - CZERWIEC ZACZYNAMY !!!!!! 31.05.04, 22:14
              hmmmm..no faktycznie, jak to czas leci już czerwiec! No to Dzieci Kochane
              życzenia wszelkiej dobroci i wiadomo udanych wakacji! ;))
              Magikos, Ty co? hehehe No dobrze niech Ci będzie, na wierzchu ;))))
              Pozdrawiam duże i małe dzieci, i wszystkie dzieci nasze.;)
              • parkowy Re: Niech będzie - CZERWIEC ZACZYNAMY !!!!!! 31.05.04, 23:40
                Dla świętego spokoju.;)
              • qba26 Re: Niech będzie - CZERWIEC ZACZYNAMY !!!!!! 31.05.04, 23:41
                i niech wasze zawsze będzie na wierzchu :-)
    • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 01.06.04, 07:26
      Z Magikosowym życzeniem "moje na wierzchu" podpisuję listę obecności w Dniu
      Dziecka. Oczywiście z najlepszymi życzeniami dla wszystkich czujących werwę
      dziecięcą, w sobie ;-))
      pzdr
      • psiarczyk Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 01.06.04, 08:27
        to moje na wierzchu to bardzo dobry pomysł, pozdrawiam Magikosa.
      • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 01.06.04, 08:28
        No powiedzmy, że z "życzeniem" ;-)))
        Witam i również dołączam się do życzeń wszystkiego naj naj - DZIECIACZKOM! ;))
        ...i niech trochę z dziecka tkwi w każdym dorosłym! ;-))
        pozdrawiam
        • chelminianka Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 01.06.04, 08:40
          Ja także chętnie w tym wątku złożę życzenia wszystkim dzieciom w ich święto.
          • phana-tyk Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 01.06.04, 08:59
            a ja złożyłem w innym
            • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 01.06.04, 16:43
              Macham Wam kwiatkami w tym milym dniu, przy pieknej pogodzie i dobrych humorach.
              • magikos 1-wszy dzień zaliczony 01.06.04, 21:13
                Podsumowań nadszedł czas, chciałbym krzyknąć "eureka" ale w sumie niczego
                nowego nie odkryłem ,częściowo osiągnąłem to co chciałem, postaram się częściej
                w niekonwencjonalny sposób rozruszać tu towarzystwo - takie reflekcje po
                dzisiajszym dniu ,witam "nowych forumowiczki(-ów)" no chyba ,że znowu
                przegapiłem ich pierwszy raz :>:>:>
                NA dzis tyle, bez odbioru, lecę spowodować,aby moje było na wierzchu :P
                Pozdrawiam :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
                • toja50 Re: 1-wszy dzień zaliczony 01.06.04, 22:41
                  No, no, no, cos tajemniczego sie szykuje? ]]]]]]]]]
                  • naata Re: 1-wszy dzień zaliczony 02.06.04, 07:49
                    faktycznie, jakąs tajemnicą czuć ]]]]]
                    • chetor Re: 1-wszy dzień zaliczony 02.06.04, 08:35
                      Witam i odnotowuję swą "powierzchowną" obecnośc wg Magikosa ;-)
                      • chetor Re: 1-wszy dzień zaliczony 02.06.04, 12:05
                        Witam ponownie ze słonecznego G. Dzisiaj dzień podróżowania regionalnego więc
                        niedługo znikam.
                        Pzdr
                        • toja50 Re: 1-wszy dzień zaliczony 02.06.04, 13:00
                          Witam w ten sloneczny dzien i cos mi glupio tu wchodzic, tak jakbym naruszala
                          prywatnosc Magikosa. Coz, do wszystkiego trzeba sie przyzwyczajac.
                          • magikos Dzień 2-gi czerwcowy 02.06.04, 14:14
                            Coniektórzy albo mnie źle zintepretowali ,albo specjalnie chcą wywołać jakiś
                            skandal, ale co tam żyjemy dalej i obserwujemy co się będzie
                            działo....pzdr :]]]]]]]]]]]
                            • chetor Re: Dzień 2-gi czerwcowy 02.06.04, 18:54
                              Spoko rebiata, spoko.
                              Nikt nikogo nie narusza a Magikos harda dusza. Lubi być na powierzchni to niech
                              jest. To jest wątek obecnościowy dla wszystkich na czerwiec i już.
                              Wilk syty i owce całe ;-)))
                              pzdr
                              • parkowy Re: Dzień 2-gi czerwcowy 02.06.04, 20:25
                                Nareszcie jestem.:) Prawie dwa dni Was nie czytałem.Horror.:))
                                • toja50 Re: Dzień 2-gi czerwcowy 02.06.04, 20:42
                                  Ten horror to przed, czy po czytaniu? Parkosiu? No i dobrze, ze te owce cale:-)
                                  • naata Re: Dzień 2-gi czerwcowy 02.06.04, 22:02
                                    O Kurcze, jak już horrorem zajeżdża to przyjdzie mi się zamknąć ;]]] jako
                                    owcy ;))
                                    • toja50 Re: Dzień 2-gi czerwcowy 02.06.04, 22:10
                                      Hahahahahaha, no dobra, niech Im bedzie, tym wilkom.
                                      • naata Re: Dzień 2-gi czerwcowy 03.06.04, 08:01
                                        Witam z rana! ... w "stadzie" ;-))) trudno, przyzwyczaiłam się ...;>
                                        • chetor Re: Dzień 2-gi czerwcowy 03.06.04, 11:28
                                          Witam uprzejmnie bardzo wszystkich stadowiczów ;-)
    • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 03.06.04, 19:50
      Witam milo i spokojnie szanownych bywaczy na tym forum grudziadzkim, wicie,
      rozumicie i pozdrawiam, po......e?
      • parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 03.06.04, 20:22
        Jedynie Magikos nie pilnuje własnego wątka.:)
    • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu..w czerwcu.. 03.06.04, 21:01
      No i gdzie jest ten co ten wierzch wymyslil?
      • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu..w czerwcu.. 03.06.04, 21:10
        Jakolwiek by nie mówić, trudno , tudzież ciężko nawet sie nie domyśleć
        aczkolwiek mozna przypuszczać, iż wierzchołek góry to ... Magikos, powinien się
        jednak podpisywać regularnie ;)) Pamietacie "styl" prezesów i komyndantów ;))))
        • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu..w czerwcu.. 04.06.04, 07:43
          Witojcież, witojcież, o nóżki się nie potrącajcież ;-)
          Witam i znikam. Zajrzę tu dopiero (chyba!) w niedzielę.
          Pozdrawiam.
          • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu..w czerwcu.. 04.06.04, 08:20
            Dzień dobry porannym ptaszkom! ;))
            Co to Cherorze? ostatnimi czasy mało Ciebie tutaj? ;)
            No taaak, Szefowi wolno! hehe

A więc, miłego swiętowania! ;-)
    • magikos Szefowi wolno :P 04.06.04, 14:17
      NO tak szefem to Chetor jest, ale w tym wątku ja rządzę i nie martwcie
      się ,widze pisze i cały czas się zastanawiam................
      • toja50 Re: Szefowi wolno :P 04.06.04, 17:23
        Zastanawianie sie to bardo godziwe zajecie, tylko co z tego wynika jest dla nas
        zagadka.Witam i pozdrawiam, ale upal, no i fajnie jest.
        • parkowy Re: Szefowi wolno :P 04.06.04, 19:55
          Pozdrowienia dla wszystkich!Znikam do poniedziałku.:)
          • naata Re: Szefowi wolno :P 04.06.04, 21:17
            Co jest z tym znikaniem!? Toju to my obie się ostały? A Magikos przewodnikiem
            po wątkach? hehehehe
            • naata Re: Szefowi wolno :P 05.06.04, 10:13
              samotne dzień dobry wszystkim ;-)
              • toja50 Re: Szefowi wolno :P 05.06.04, 16:51
                Witam, witam, napracowana dzisiaj czekam na deszcz i gosci hehe!:-)grunt to
                dobry humor.
                • chetor Czerwiec Magikosa cd. 06.06.04, 19:47
                  Witam i tylko "odfajkowuję" obecność na tym uśpionym łikendowo forum.
                  Pozdrawiam, i do jutra :-))
                  • toja50 Re: Czerwiec Magikosa cd. 06.06.04, 22:00
                    Tez daje glos, nici z deszczu, dwa dni super pogody, ale strasza w tej
                    telewizji. No i widac, ze jak kotow nie ma myszy sie pochowaly hhahaha zamiast
                    harcowac.:-)
                    • chetor Re: Czerwiec Magikosa cd. 07.06.04, 10:22
                      Witam w za ciepły, jak dla mnie poniedziałek. Własnie widzę, że te myszy bez,
                      przynajmniej, jednego kota jakieś nieruchliwe ;-)
                      pzdr
                      • naata Re: Czerwiec Magikosa cd. 07.06.04, 12:38
                        Dzień dobry! w poniedziałek ;-) Powoli zaczynam być zazdrosna, u Was pogoda, za
                        ciepło nawet, niektórym ;) a ja? pochmurno wilgotno no i za ciepło też nie jest
                        yhyhyhyyyyyyyy
                        Pozdrawiam jednak słonecznie ;-))
                        • magikos w poniedziałek.... 07.06.04, 14:59
                          u mnie wcale nie gorąco - dobrze mieć chłodnię za ścianą, możecie mi zazdrościć
                          chociaż czegoś :]pozdro
                          • toja50 Re: w poniedziałek.... 07.06.04, 17:38
                            Pozdrawiam poniedzialkowo. Chlodni nie zazdroszcze, mam w domu, zanim sie
                            nagrzeje, koniec lata moze byc hehe, ale narazie przyjemnie. A w przyrodzie,
                            cholerka, te muszki spokoju nie daja, palaczom to dobrze.
                            • parkowy Re: w poniedziałek.... 07.06.04, 21:26
                              Dlaczego narzekacie malkontenci!:) Pogoda w sam raz: w nocy 15 w dzień 25.Żyć nie umierać.:)
                              • naata Re: w poniedziałek.... 08.06.04, 08:36
                                Dzień dobry wtorkowo!
                                • chetor Re: we wtorek 08.06.04, 09:54
                                  Wtorkowe dzień dobry :-)
                                  • magikos we wtorek 08.06.04, 14:41
                                    • magikos we wtorek witam i pozdrawiam :]]]]] 08.06.04, 14:43
    • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 08.06.04, 18:42
      Witam, witam, dopiero zaczelo chodzic jak nalezy. Bylo okropnieeeeee, a jest
      dobrze. I dalej nie pada, chociaz sie zapowiada delikatnie.
      • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 08.06.04, 19:49
        Nareszcie u mnie ciepło i letnio ;-) A Magikos co? zaznacza swoje " na
        wierzchu" i co? na inne tematy niiiiccccc??? ;-)))
        • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 08.06.04, 20:04
          I to zaznacza bez slow, podwojnie, a to zartownis leniwy.
          • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 08.06.04, 20:05
            pewnie lubi sie droczyć znami ;-))
            • parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 08.06.04, 21:02
              pozdrowionka ;)
              • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 08.06.04, 22:52
                Parkosiu, a co Ty dzisiaj tak cieniutko?
                • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 08:30
                  O! zapomniałam o dzień dobry, no więc środowo, witam ;-)

A Parkoś co???

Pozdrawiam ;))
                  • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 10:39
                    Witam w środę, przed dłuuugim, przez niektórych nielubianym, łikendem. Ja tam
                    lubię, taki mały, malutki przedsmaczek emerytury ;-)))
                    pzdr
                    • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 11:07
                      ..no co Ty, Chetorku? Ty też? ;-)))
                      • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 13:13
                        Na emeryturze to dopiero nie bedzie czasu, korzystaj z wolnego poty mozesz
                        hehe. Przyjemnosci zycze i ladnej, grilowej pogody!
                        • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 15:05
                          Ale było niepodziewanie krótkie spotkanko w G: Ja, moja ostatnia i Foto ;DDD
                          Pozdrowienia przekazałem dla Ciebie ToJu.
                          • parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 20:57
                            Foto,foto na krzynki mailowe!!! :)) Przy okazji odświeżę soje wpisy w programie pocztowym.Wstyd przyznać,podczas "remontowania" Kompa straciłem Wasze adresy...Przyślijcie mi cokolwiek na stary adres.Pliss.:))
                            • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 21:08
                              Cokolwiek czyli NIC - poszło. Gdy się robi remont to trzeba się zabezpieczyć.
                              ;-)))
                              • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 21:11
                                Moge jakiś obrazek? mam specjalne ;))))
                                • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 22:22
                                  Chetor! za pozdrowienia podziekowalam wyzej gdzies, kurcze, juz zapomnialam,
                                  fajnie tak niespodziewanie spotkac milych ludziDDD No Parkosiu, teraz wiem i
                                  przeslem.
                                  • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 10.06.04, 16:28
                                    Witam czwartkowo grudziądzko ;-)
                                    Cztałem ToJu podziękawania. Ciekawie się złozyło ale bytnośc była, jest, trochę
                                    pogmatwana.
                                    Spotkanie było króciutkie bo obowiązki wzywały(mnie).
                                    Pzdr
                                    • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 10.06.04, 16:32
                                      poobiednie w nastoju troche minorowym bo 13 tuż, i wielka niewiadoma, ale
                                      spokojna, jak zawsze i mile uśmiechająca siem.. do Wszystkich, naszych
                                      ofkors! ;)))
                                      • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 10.06.04, 18:38
                                        Pozdrawiam czwartkowo, deszczowo i juz wieczorowo. Dobrze, ze jutro piatek, no
                                        i sobota potem, bo za niedziela to juz nie przepadam, ale skoro trzeba
                                        glosowac, to trudno, ide i krzyzykuje tam gdzie nalezy.:-)))
                                        • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 11.06.04, 07:59
                                          Witam w piątek. Słoneczko i chyba ciepło.
                                          Udanego dzionka życzę :-)
                                          pzdr
                                          • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 11.06.04, 08:25
                                            Ufff! ciężko witam, coś wisi w powietrzu, chyba przywędrowało ze Słowacji i
                                            Czech. Pozdrawiam jednak słonecznie i również miłego, życzę ;-)
                                            • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 11.06.04, 11:41
                                              Witam uprzejmie siedząc u ToJi przed komputerem. Trochę już niektórych
                                              obgadaliśmy ale to dopiero początek ;-)))
                                              Grudziądz pozdrawia Nieobecnych
                                              • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 11.06.04, 12:47
                                                No kto może siedzieć u Toji przed komputerem, no kto??? ;-)))
                                                Teraz wiem, dlaczego piekły mnie uszy heheheheh
                                                • magikos piatek roboczy :]]]]] 11.06.04, 14:03
                                                  melduję się salut :]]]]]
                                                  • toja50 Re: piatek roboczy :]]]]] 11.06.04, 17:01
                                                    Chociaz to dobre, chociaz krotkie. Witam w parny piatek przed sobota nie widomo
                                                    jaka? Pozdrawiam. Naata! kolo uszu my nic nie robili!!!
                                                  • chetor Re: piatek roboczy :]]]]] 11.06.04, 18:22
                                                    Eeee tam, zaraz nic!! ToJu, Ty to nazywasz nic(?), bój się ...... !!!
                                                    ;-)))
                                                  • parkowy Re: piatek roboczy :]]]]] 11.06.04, 21:28
                                                    Wszystko jasne!:) Mnie też coś z uszętami się robiło... He he he Pozostaje mi pojechać do Naatki,wtedy trzymajcie się za swoje słuchałki.:)))
    • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 11.06.04, 21:23
      O rany, Naata tak sie przejela, ze do tej pory Jej nie ma, Naatko, wroc!
      • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 11.06.04, 22:45
        Cha cha! Kochani, nie ze mną ;-))) zapracowana byłam mocno,i jeszcze nie
        skończyłam, a kompika okupowało dziecię i dopiero łaskawie mnie dopuściło hehehe

Parkowy my to sobie odbijemy, zaczne tylko na poważnie z tymi programami co to
        wielkie możliwości daja i wtedy każde uszy można doprawić..i nie tylko ;-))))
        • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 12.06.04, 13:30
          Witam mało obgadanych. Wreszcie się odnaleźli. Lepiej późno niż wcale.
          pzdr :D
          • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 12.06.04, 14:54
            No, witam czerwcowo, sobotowo, troche burzowo i ogolnie fajnie jest!:-(
            • magikos dzisiaj sobota dla Was... 12.06.04, 20:27
              ...ale za to niedziela ,ale za to niedziela ,niedziela będzie dla nas :P:P:P
              W przerwach pomiędzy meczami witam i pozdrawiam ,w drugim meczu musi być
              remis :D papa :]]]]]]]]]]]]]]]]]]
              • toja50 Re: dzisiaj sobota dla Was... 13.06.04, 11:40
                Ale nie bylo remisu, i co teraz? masz jakies swoje kalkulacje. Ja kibicuje
                Holandi juz od wielu, wielu lat, ale nie czesto mam powody do radosci, chociaz
                zawsze lubie patrec na pomaranczowy kolor hehe. Zobaczymy!Pozdrawiam wszystkich
                kibicow i zycze duzo emocji!!!!!!Nie przeholowac z piwkiem z uwagi na serduszko.
                • naata Re: dzisiaj sobota dla Was... 13.06.04, 12:58
                  Witam po sobotniej przerwie, niedzielnie i wesoło ;-)
                  • chetor Niedziela 13-tego 13.06.04, 15:26
                    Witam i pozdrawiam. Obawiązek wypełniony.
                    Dzisiaj kolejne mecze, będę oglądał szczagólnie wieczorny.

ToJu, ToJu - niech Cię, no niech Cię - UŚCINĘ ! Też kibicuję Holendrom, mimo,
                    że niezbyt za dobrze wypadają. Dzięki za troskę o moje serducho ale póki co to
                    ono cały czas w rytmie cha-cha ;-)))
                    Pzdr
                    • naata Re: Niedziela 13-tego 13.06.04, 20:19
                      Chetorku, co z tym Twoim sercem? Nie rób nam tu takich! oszczędzaj siem i
                      trenuj ostrożnie ;-)))Pozdrawiam
                      • toja50 Re: Niedziela 13-tego 13.06.04, 21:50
                        Naata, nie rob chalasu, przeczytaj dokladnie, prosilam tylko, zeby przy pifku
                        uwazal,a serce to On ci ma jak dzwon hehe. Ale wyszlo!Hehaha
                        • naata Re: Niedziela 13-tego 14.06.04, 08:57
                          Dzień dobry w poniedziałek.
                          • chetor Re: Po 13-tym 14.06.04, 11:07
                            Witam, witam i o Hałas nie pytam ;-))
                            • naata Re: Po 13-tym 14.06.04, 11:55
                              Chałas nie chałas, ważne, że jak dzwon ;))))
                              • toja50 Re: Po 13-tym 14.06.04, 13:41
                                Ale jaja z tym chalasem, teraz musialam uwazac, zeby dobrze napisac, to chyba
                                ta czatna klawiatura tak na mnie dziala, zupelnie bez sensu. Musze troche od
                                niej odpoczac i wrocic do poptawnosci> Witam i pozdrawiam i wazne, ze dzwon
                                okey.
                                • chetor Re: Po 13-tym 14.06.04, 13:56
                                  Jakby słyszał Samoobronę - nieważne jak się pisze, ważne, że dzwon głośno (c)
                                  hałasuje. Tutaj nie przejdą takie postawy ;-)
                                  • toja50 Re: Po 13-tym 14.06.04, 13:59
                                    Trudno, kajam sie i wracam do szkoly podstawowej. Do Saoobrony na pewno nie!
                                    • chetor Re: Po 13-tym 14.06.04, 15:24
                                      I tak 3maj. Słuchaj i bądź posłuszna ;-)))
        • parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 14.06.04, 23:57
          naata napisała:

> Cha cha! Kochani, nie ze mną ;-))) zapracowana byłam mocno,i jeszcze nie
          > skończyłam, a kompika okupowało dziecię i dopiero łaskawie mnie dopuściło heheh
          > e
          >
          > Parkowy my to sobie odbijemy, zaczne tylko na poważnie z tymi programami co to
          > wielkie możliwości daja i wtedy każde uszy można doprawić..i nie tylko ;-))))
          -----------------------------------------
          Jasne,tego mogłem się spodziewać.Znów mi jakąś czapkę dorobisz czy inne paskudztwo.:)
          • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 15.06.04, 01:54
            Jakie paskudztwo???? terminuję przecie!;-)))) A miłych Przyjaciół? nigdy za
            wiele! ;-))
            • magikos wtorek ,emocji ciąg dalszy 15.06.04, 08:34
              Witam wtorkowo - troche zimno i jakoś tak bezpłciowo,ale za to mecze dzisiaj
              przednie ,szybko czas minie i po południu bedzie miło....
              A co do Holandii ,ja zawsze ,wszędzie kibicowałem ,kibicuję i będę kibicował
              AJAXOWI Amsterdam ,w tym sezonie pokazali wreszcie klasę,a różne problemy ich
              dosięgały ostatnio - dlatego też Holandia jako reprezentacja jest dla mnie
              bliska - to jest nas już "Troje" :P:P:P:P, a poza tym Holland <=> Poland -
              brzmi podobnie ,co nie;)???
              • chetor Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 15.06.04, 10:18
                Witam i pozdrawiam z G (rozjazdowy jestem) :)
                No Magikos, uważaj - tylko adne "Ich" - najwyżej "Nas-Troje", a i tak się źle
                kojarzy.
                Tak dzisiaj nie powinno zabraknąć emocji.
                Miłego dnia :)
                • naata Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 15.06.04, 12:36
                  Cześć Wszystkim miłym naszym i sąsiednim ;-))
                  Lato nie zapowiada się zbyt upalnie ale dobre i takie.

ps.. już nic nie bedę dorabiać, Parkowemu też nie ;-)))
                  • toja50 Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 15.06.04, 19:45
                    Dzisiaj krotko, jak wszyscy, pozdrawiam i zycze sobie, aby to byl dzien nas
                    trzech, oj, zeby!!!]]]:-)))
                    • naata Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 15.06.04, 21:01
                      No to raz jeszcze wieczornie, witam ;-)
                      A co to za znaki "nas troje"? hehehe A co to? B-4 już nieaktualne?????? ;)))

pozdrawiam i do jutra nie, mam czasu dzisiaj ;(
                      • parkowy Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 15.06.04, 23:01
                        pozdrawiam krótko lecz gorąco.:)
                        • chetor Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 16.06.04, 10:19
                          parkowy napisał:

> pozdrawiam krótko lecz gorąco.:)

To było krótkie i gorące spotkanie V stopnia ;-))

Witam środowo, słonecznie i wietrznie.
                          pzdr
                          • toja50 Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 16.06.04, 12:09
                            Witam z zalewanego deszczem i wiatrem G. Tylko sie schowac i czytac, ponoc
                            czytanie poprawia rozum. No coz, nie mam wyjscia, ide poprawiac.
                      • magikos Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 12.07.04, 14:30
                        pamiętam pamiętam - moje musi być na wierzchu - hehe :]]]]]]]
                        • naata Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 12.07.04, 16:34
                          Wychodzi na to, że musi he he he he
                          • toja50 Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 12.07.04, 18:04
                            A co Wy tak krecicie z tymi wpisami? Magikos nie dosc, ze pisze jak i kiedy Mu
                            sie chce, to jeszcze bez porzadku, co jest? :-)
                            • naata Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 12.07.04, 19:12
                              Właśnie, zmusza nas do używania "drzewka" hehehe
                    • magikos po przemilczanej środzie... 17.06.04, 09:05
                    • magikos po przemilczanej środzie.... 17.06.04, 09:07
                      ...pozdrowienia z przedmieścia G. - może to już dzis ciepełko bedzie - bo
                      wczoraj to brrr :]]]]
    • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 16.06.04, 16:30
      Magikos kazal dwa razy dziennie, a sam nawet raz sie nie wpisuje? A to len z
      niego a nie barometr swoisty.
      • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 16.06.04, 20:52
        A u mnie wietrznie i zimno! coś pan Bucek nie lubi nas chyba, czy przypadkiem
        nie narzucaja mu się namolni??? ;-))))

Pozdrawiam ;-)
        • parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 16.06.04, 23:06
          U mnie dopiero pod wieczór słońce zaczęło grzać.I dobrze,w końcu mamy podobno lato.:)
          • magikos LATO 17.06.04, 09:09
            podobno jest lato - a jest - ale Grzegorz :P:P:P
            • naata Re: LATO 17.06.04, 09:16
              Kiedyś,to były lata ;-))) Witam!
              • toja50 Re: LATO 17.06.04, 11:37
                Co tak marudzicie od rana? wazne, ze cieplo. Pozdrawiam
                • parkowy Re: LATO 17.06.04, 22:58
                  Jak sie podobały zdjątka???:)
                  • naata Re: Jakie lato?gdzie? u mnie jeszczenie ma ;) 18.06.04, 09:25
                    Witam serdecznie w ponury i zimny, u mnie, piatek.
                    Parkosiu zdjecia, ładne, dziękuję piknie ;-)
                    Pozdrawiam Forumowiczów ;)
                    • chetor Re: Jakie lato?gdzie? u mnie jeszczenie ma ;) 18.06.04, 10:13
                      Witam piątkowo i na chwileczkę. Uprzedzam ewentualne pytania i informuję, że
                      moja bytność na forum będzie ograniczona, z różnych przyczyn, aż do
                      poniedziałku lub wtorku. Trzymajcie się ciepło i zdrowo.
                      Pozdrawiam.
                      • toja50 Re: Jakie lato?gdzie? u mnie jeszczenie ma ;) 18.06.04, 10:41
                        Tez witam, o nic nie pytam, pogoda beznadziejna. Widze, ze ograniczeni czasem
                        sa wszyscy. W gromadzie razniej, a wiec pozdrawiam i do roboty. Parkosiu! u
                        mnie ciemno bardzo, malo widac, ale dzieki, zawsze to cos ze swiata, ale Ciebie
                        tam chyba nie ma?
                        • magikos weekend czas zacząć 18.06.04, 15:39
                          wreszcie .....do poniedziałku :]]]]]]
                          • parkowy Re: weekend czas zacząć 18.06.04, 21:18
                            magikos napisał:

> wreszcie .....do poniedziałku :]]]]]]
                            ------------------------------
                            Jak miło czytać szczęśliwego człeka.:)PZDR
                            • naata Re: weekend czas zacząć 19.06.04, 02:39
                              parkowy napisał:

> magikos napisał:
                              >
                              > > wreszcie .....do poniedziałku :]]]]]]
                              > ------------------------------
                              > Jak miło czytać szczęśliwego człeka.:)PZDR

A jak miło oglądać Szczęśliwego Człowieka! na fotkach, ofkors ;-)
                              POZDRO-wienia dla szczęśliwej rodzinki! ;-)
    • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 19.06.04, 12:17
      No to obecnosc wpisuje, chociaz nic przez to nie zyskuje hehe, milo pozdrawiam
      i mina nadrabiam. Hej! sobotnio!
      • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 19.06.04, 15:13
        Witam ładnie pogodnie, nareszcie mogę balkon otworzyć i słoneczko podziwiać ;-)
        dlatego dzisiaj pozdrawiam bardzo milutko ;-)))
    • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 20.06.04, 11:22
      Milego dnia zycze i pozdrawiam Wielkich Nieobecnych i zajetych/ ciekawe czym?/:-
      )))
      • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 20.06.04, 16:28
        Witam niedzielnie poobiednie, ponuro i deszczowo, ale pozdrowiam gorąco ;-)))
    • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 21.06.04, 10:50
      Witam milych, gdzies taaam bywajacych bywalcow teeeego forum. Sympatycznie jest
      tu bardzo, mozna sie taaaak wyciszyc:-((( Pozdrawiam mimo wszystko.
      • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 21.06.04, 13:32
        Witam i pozdrawiam, już nie tak z daleka. W G-dzu ciężka pogoda, burzowa !!!
        Czasami potrzeba wyciszenia, to dobrze robi na psyche.
        Pozdrawiam na szybko ;-))
        • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 21.06.04, 14:18
          witam!!! Jakaś mijanka na forum, jak jest jeden to nie ma dwóch a trzeci
          gdzie?? ;)) Chyba okres urlopowo - wyjazdowy sie rozpoczął, ciagle kogoś brak ;)
          Pozdrawiam serdecznie Wszystkich obecnych i nieobecnych! ;-)
          Piszta!
          • parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 21.06.04, 20:52
            Deszczu dziś zero,za to zimno jak diabli...
            • parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 22.06.04, 09:03
              Dziś pierwszy!!! Hurrrra!!! Wstawać śpiochy,słoneczko za oknem zapowiada ciekawy dzień.:))
              • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 22.06.04, 10:32
                Witam. dla kogo ciekawy to niech bedzie. Mnie snila sie rzeczywistosc, horror,
                niby z ulga sie obudzilam, ale co dalej? Do tego powykrecalo mnie na nowo, nie
                jestem dzisiaj optymistka i nie dorownam Wam kroku. Pozdrawiam
                • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 22.06.04, 14:12
                  Witam też lekko przymulony i rozjeżdżony więc za długo nie zabawię wśród
                  forumowej braci.
                  Pozdrawiam z G :)
                  • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 22.06.04, 16:23
                    Dzień dobry Wam moi mili! ;-) Jestem taka szczęsliwa bo znowu mam dostęp do
                    netu, coś mnie odcięło i to od wczoraj wieczorem do teraz. No ale już jest! ;-)
                    Pozdrawiam ;-)
                    • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 22.06.04, 16:25
                      ToJu, kuruj się i nie daj się, a rzeczywistością nie przejmuj się zbytnio,
                      zawsze można znaleźć coś pocieszającego! Głowa do góry!;-) Pozdrawiam
                      serdecznie! ;-)
                      • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 23.06.04, 11:33
                        Witam, jak widzę, osamotniony. Wszyscy zalatani, zapracowani, no a niektórzy
                        niestety na jakichś prochach.
                        Pozdrawiam, prochowców szczególnie ;)
                        • naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 23.06.04, 13:49
                          Witam w piekny słoneczny dzień, wieje trochę, ale jest super! Pozdrawiam
                          szybko ;) i uciekam, do wieczora zatem ;-)
                          • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 23.06.04, 13:54
                            Kurcze na prochach sie skonzylo, a tu wypad niedlugo, nie wiem, czarno widze,
                            ale pozdrawia.
                            • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 23.06.04, 14:17
                              Faktycznie, skory zrobisz ten wypad i tam też Ci cosik wypadnie, możesz mieć
                              kłopot. Chyba, że zaczniesz pić piFko ;-))
                              Pozdrawiam
                              • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 23.06.04, 17:10
                                Recepta moze i dobra, ale na mnie nie dziala, dzieki temu bedzie jeszze co
                                wypic z Naata:-)
                                • parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 23.06.04, 18:01
                                  Taaa,jasne.Zawsze znajdą okazję by wypić.:))
                                  • chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 24.06.04, 13:09
                                    Witam. Rozjeżdżony jestem dzisiaj, raz G, raz T iznowu G. Mam dość, jeszcze tak
                                    ciepło :((
                                    • toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 24.06.04, 14:03
                                      Tzn. parno, tez mam dosc, ale czekam na poprawe hehe, moze? A Magikosa
                                      zamknelo, wcielo? zamurowalo? wyjechalo? a moze po prostu zaniemowil? I jak tu
                                      ma byc Jego na wierzchu?
                                      • parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 24.06.04, 21:11