magikos 31.05.04, 15:00 ...dlatego też wpisujcie się TU ,codziennie, 2 razy dziennie - niech ten wątek będzie zawsze na czołowych miejscach - to taki swoisty barometr odwiedzania forum - będę obserwował :]]]]]]pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 31.05.04, 15:03 Codziennie wpisujemy się na liście obecności i to on jest barometrem. Skoro jednak czujesz się niedowartościowany, nie widzę przeszkód aby ten wątek był listą obecności na czerwiec ;-) Obserwuj i pisz. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 31.05.04, 15:04 Zapomniałem dodać coś na temat tytułu Twojego wątku: jak dziecko, jak dziecko ;-P Jutro jest ten uroczysty dzień alu dziś składam życzenia. Dużo ]]]]]]]] Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Niech będzie - CZERWIEC ZACZYNAMY !!!!!! 31.05.04, 15:17 Dzięki - ostatnio pojawiło sie sporo :]]]]]]]] u mnie :>, wszystkim dzieciakom małym i dużym (w każdym z nas jest trochę dziecka) samych słonecznych dni :]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Niech będzie - CZERWIEC ZACZYNAMY !!!!!! 31.05.04, 18:30 A cos Ci sie powiekszyla rodzina? jakies trojaczki, czy cos? No i tez wszystkim dzieciom i tym calym i tym troche, duzo radosci pieknego lata zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Niech będzie - CZERWIEC ZACZYNAMY !!!!!! 31.05.04, 22:14 hmmmm..no faktycznie, jak to czas leci już czerwiec! No to Dzieci Kochane życzenia wszelkiej dobroci i wiadomo udanych wakacji! ;)) Magikos, Ty co? hehehe No dobrze niech Ci będzie, na wierzchu ;)))) Pozdrawiam duże i małe dzieci, i wszystkie dzieci nasze.;) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Niech będzie - CZERWIEC ZACZYNAMY !!!!!! 31.05.04, 23:40 Dla świętego spokoju.;) Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Niech będzie - CZERWIEC ZACZYNAMY !!!!!! 31.05.04, 23:41 i niech wasze zawsze będzie na wierzchu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 01.06.04, 07:26 Z Magikosowym życzeniem "moje na wierzchu" podpisuję listę obecności w Dniu Dziecka. Oczywiście z najlepszymi życzeniami dla wszystkich czujących werwę dziecięcą, w sobie ;-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
psiarczyk Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 01.06.04, 08:27 to moje na wierzchu to bardzo dobry pomysł, pozdrawiam Magikosa. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 01.06.04, 08:28 No powiedzmy, że z "życzeniem" ;-))) Witam i również dołączam się do życzeń wszystkiego naj naj - DZIECIACZKOM! ;)) ...i niech trochę z dziecka tkwi w każdym dorosłym! ;-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chelminianka Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 01.06.04, 08:40 Ja także chętnie w tym wątku złożę życzenia wszystkim dzieciom w ich święto. Odpowiedz Link Zgłoś
phana-tyk Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 01.06.04, 08:59 a ja złożyłem w innym Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 01.06.04, 16:43 Macham Wam kwiatkami w tym milym dniu, przy pieknej pogodzie i dobrych humorach. Odpowiedz Link Zgłoś
magikos 1-wszy dzień zaliczony 01.06.04, 21:13 Podsumowań nadszedł czas, chciałbym krzyknąć "eureka" ale w sumie niczego nowego nie odkryłem ,częściowo osiągnąłem to co chciałem, postaram się częściej w niekonwencjonalny sposób rozruszać tu towarzystwo - takie reflekcje po dzisiajszym dniu ,witam "nowych forumowiczki(-ów)" no chyba ,że znowu przegapiłem ich pierwszy raz :>:>:> NA dzis tyle, bez odbioru, lecę spowodować,aby moje było na wierzchu :P Pozdrawiam :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: 1-wszy dzień zaliczony 01.06.04, 22:41 No, no, no, cos tajemniczego sie szykuje? ]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: 1-wszy dzień zaliczony 02.06.04, 07:49 faktycznie, jakąs tajemnicą czuć ]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: 1-wszy dzień zaliczony 02.06.04, 08:35 Witam i odnotowuję swą "powierzchowną" obecnośc wg Magikosa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: 1-wszy dzień zaliczony 02.06.04, 12:05 Witam ponownie ze słonecznego G. Dzisiaj dzień podróżowania regionalnego więc niedługo znikam. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: 1-wszy dzień zaliczony 02.06.04, 13:00 Witam w ten sloneczny dzien i cos mi glupio tu wchodzic, tak jakbym naruszala prywatnosc Magikosa. Coz, do wszystkiego trzeba sie przyzwyczajac. Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Dzień 2-gi czerwcowy 02.06.04, 14:14 Coniektórzy albo mnie źle zintepretowali ,albo specjalnie chcą wywołać jakiś skandal, ale co tam żyjemy dalej i obserwujemy co się będzie działo....pzdr :]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dzień 2-gi czerwcowy 02.06.04, 18:54 Spoko rebiata, spoko. Nikt nikogo nie narusza a Magikos harda dusza. Lubi być na powierzchni to niech jest. To jest wątek obecnościowy dla wszystkich na czerwiec i już. Wilk syty i owce całe ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Dzień 2-gi czerwcowy 02.06.04, 20:25 Nareszcie jestem.:) Prawie dwa dni Was nie czytałem.Horror.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień 2-gi czerwcowy 02.06.04, 20:42 Ten horror to przed, czy po czytaniu? Parkosiu? No i dobrze, ze te owce cale:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień 2-gi czerwcowy 02.06.04, 22:02 O Kurcze, jak już horrorem zajeżdża to przyjdzie mi się zamknąć ;]]] jako owcy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień 2-gi czerwcowy 02.06.04, 22:10 Hahahahahaha, no dobra, niech Im bedzie, tym wilkom. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień 2-gi czerwcowy 03.06.04, 08:01 Witam z rana! ... w "stadzie" ;-))) trudno, przyzwyczaiłam się ...;> Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dzień 2-gi czerwcowy 03.06.04, 11:28 Witam uprzejmnie bardzo wszystkich stadowiczów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 03.06.04, 19:50 Witam milo i spokojnie szanownych bywaczy na tym forum grudziadzkim, wicie, rozumicie i pozdrawiam, po......e? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 03.06.04, 20:22 Jedynie Magikos nie pilnuje własnego wątka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu..w czerwcu.. 03.06.04, 21:01 No i gdzie jest ten co ten wierzch wymyslil? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu..w czerwcu.. 03.06.04, 21:10 Jakolwiek by nie mówić, trudno , tudzież ciężko nawet sie nie domyśleć aczkolwiek mozna przypuszczać, iż wierzchołek góry to ... Magikos, powinien się jednak podpisywać regularnie ;)) Pamietacie "styl" prezesów i komyndantów ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu..w czerwcu.. 04.06.04, 07:43 Witojcież, witojcież, o nóżki się nie potrącajcież ;-) Witam i znikam. Zajrzę tu dopiero (chyba!) w niedzielę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu..w czerwcu.. 04.06.04, 08:20 Dzień dobry porannym ptaszkom! ;)) Co to Cherorze? ostatnimi czasy mało Ciebie tutaj? ;) No taaak, Szefowi wolno! hehe A więc, miłego swiętowania! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Szefowi wolno :P 04.06.04, 14:17 NO tak szefem to Chetor jest, ale w tym wątku ja rządzę i nie martwcie się ,widze pisze i cały czas się zastanawiam................ Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szefowi wolno :P 04.06.04, 17:23 Zastanawianie sie to bardo godziwe zajecie, tylko co z tego wynika jest dla nas zagadka.Witam i pozdrawiam, ale upal, no i fajnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Szefowi wolno :P 04.06.04, 19:55 Pozdrowienia dla wszystkich!Znikam do poniedziałku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Szefowi wolno :P 04.06.04, 21:17 Co jest z tym znikaniem!? Toju to my obie się ostały? A Magikos przewodnikiem po wątkach? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Szefowi wolno :P 05.06.04, 16:51 Witam, witam, napracowana dzisiaj czekam na deszcz i gosci hehe!:-)grunt to dobry humor. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Czerwiec Magikosa cd. 06.06.04, 19:47 Witam i tylko "odfajkowuję" obecność na tym uśpionym łikendowo forum. Pozdrawiam, i do jutra :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Czerwiec Magikosa cd. 06.06.04, 22:00 Tez daje glos, nici z deszczu, dwa dni super pogody, ale strasza w tej telewizji. No i widac, ze jak kotow nie ma myszy sie pochowaly hhahaha zamiast harcowac.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Czerwiec Magikosa cd. 07.06.04, 10:22 Witam w za ciepły, jak dla mnie poniedziałek. Własnie widzę, że te myszy bez, przynajmniej, jednego kota jakieś nieruchliwe ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Czerwiec Magikosa cd. 07.06.04, 12:38 Dzień dobry! w poniedziałek ;-) Powoli zaczynam być zazdrosna, u Was pogoda, za ciepło nawet, niektórym ;) a ja? pochmurno wilgotno no i za ciepło też nie jest yhyhyhyyyyyyyy Pozdrawiam jednak słonecznie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos w poniedziałek.... 07.06.04, 14:59 u mnie wcale nie gorąco - dobrze mieć chłodnię za ścianą, możecie mi zazdrościć chociaż czegoś :]pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: w poniedziałek.... 07.06.04, 17:38 Pozdrawiam poniedzialkowo. Chlodni nie zazdroszcze, mam w domu, zanim sie nagrzeje, koniec lata moze byc hehe, ale narazie przyjemnie. A w przyrodzie, cholerka, te muszki spokoju nie daja, palaczom to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: w poniedziałek.... 07.06.04, 21:26 Dlaczego narzekacie malkontenci!:) Pogoda w sam raz: w nocy 15 w dzień 25.Żyć nie umierać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 08.06.04, 18:42 Witam, witam, dopiero zaczelo chodzic jak nalezy. Bylo okropnieeeeee, a jest dobrze. I dalej nie pada, chociaz sie zapowiada delikatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 08.06.04, 19:49 Nareszcie u mnie ciepło i letnio ;-) A Magikos co? zaznacza swoje " na wierzchu" i co? na inne tematy niiiiccccc??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 08.06.04, 20:04 I to zaznacza bez slow, podwojnie, a to zartownis leniwy. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 08.06.04, 20:05 pewnie lubi sie droczyć znami ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 08.06.04, 21:02 pozdrowionka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 08.06.04, 22:52 Parkosiu, a co Ty dzisiaj tak cieniutko? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 08:30 O! zapomniałam o dzień dobry, no więc środowo, witam ;-) A Parkoś co??? Pozdrawiam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 10:39 Witam w środę, przed dłuuugim, przez niektórych nielubianym, łikendem. Ja tam lubię, taki mały, malutki przedsmaczek emerytury ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 11:07 ..no co Ty, Chetorku? Ty też? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 13:13 Na emeryturze to dopiero nie bedzie czasu, korzystaj z wolnego poty mozesz hehe. Przyjemnosci zycze i ladnej, grilowej pogody! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 15:05 Ale było niepodziewanie krótkie spotkanko w G: Ja, moja ostatnia i Foto ;DDD Pozdrowienia przekazałem dla Ciebie ToJu. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 20:57 Foto,foto na krzynki mailowe!!! :)) Przy okazji odświeżę soje wpisy w programie pocztowym.Wstyd przyznać,podczas "remontowania" Kompa straciłem Wasze adresy...Przyślijcie mi cokolwiek na stary adres.Pliss.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 21:08 Cokolwiek czyli NIC - poszło. Gdy się robi remont to trzeba się zabezpieczyć. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 21:11 Moge jakiś obrazek? mam specjalne ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 09.06.04, 22:22 Chetor! za pozdrowienia podziekowalam wyzej gdzies, kurcze, juz zapomnialam, fajnie tak niespodziewanie spotkac milych ludziDDD No Parkosiu, teraz wiem i przeslem. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 10.06.04, 16:28 Witam czwartkowo grudziądzko ;-) Cztałem ToJu podziękawania. Ciekawie się złozyło ale bytnośc była, jest, trochę pogmatwana. Spotkanie było króciutkie bo obowiązki wzywały(mnie). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 10.06.04, 16:32 poobiednie w nastoju troche minorowym bo 13 tuż, i wielka niewiadoma, ale spokojna, jak zawsze i mile uśmiechająca siem.. do Wszystkich, naszych ofkors! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 10.06.04, 18:38 Pozdrawiam czwartkowo, deszczowo i juz wieczorowo. Dobrze, ze jutro piatek, no i sobota potem, bo za niedziela to juz nie przepadam, ale skoro trzeba glosowac, to trudno, ide i krzyzykuje tam gdzie nalezy.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 11.06.04, 07:59 Witam w piątek. Słoneczko i chyba ciepło. Udanego dzionka życzę :-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 11.06.04, 08:25 Ufff! ciężko witam, coś wisi w powietrzu, chyba przywędrowało ze Słowacji i Czech. Pozdrawiam jednak słonecznie i również miłego, życzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 11.06.04, 11:41 Witam uprzejmie siedząc u ToJi przed komputerem. Trochę już niektórych obgadaliśmy ale to dopiero początek ;-))) Grudziądz pozdrawia Nieobecnych Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 11.06.04, 12:47 No kto może siedzieć u Toji przed komputerem, no kto??? ;-))) Teraz wiem, dlaczego piekły mnie uszy heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: piatek roboczy :]]]]] 11.06.04, 17:01 Chociaz to dobre, chociaz krotkie. Witam w parny piatek przed sobota nie widomo jaka? Pozdrawiam. Naata! kolo uszu my nic nie robili!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: piatek roboczy :]]]]] 11.06.04, 18:22 Eeee tam, zaraz nic!! ToJu, Ty to nazywasz nic(?), bój się ...... !!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: piatek roboczy :]]]]] 11.06.04, 21:28 Wszystko jasne!:) Mnie też coś z uszętami się robiło... He he he Pozostaje mi pojechać do Naatki,wtedy trzymajcie się za swoje słuchałki.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 11.06.04, 21:23 O rany, Naata tak sie przejela, ze do tej pory Jej nie ma, Naatko, wroc! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 11.06.04, 22:45 Cha cha! Kochani, nie ze mną ;-))) zapracowana byłam mocno,i jeszcze nie skończyłam, a kompika okupowało dziecię i dopiero łaskawie mnie dopuściło hehehe Parkowy my to sobie odbijemy, zaczne tylko na poważnie z tymi programami co to wielkie możliwości daja i wtedy każde uszy można doprawić..i nie tylko ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 12.06.04, 13:30 Witam mało obgadanych. Wreszcie się odnaleźli. Lepiej późno niż wcale. pzdr :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 12.06.04, 14:54 No, witam czerwcowo, sobotowo, troche burzowo i ogolnie fajnie jest!:-( Odpowiedz Link Zgłoś
magikos dzisiaj sobota dla Was... 12.06.04, 20:27 ...ale za to niedziela ,ale za to niedziela ,niedziela będzie dla nas :P:P:P W przerwach pomiędzy meczami witam i pozdrawiam ,w drugim meczu musi być remis :D papa :]]]]]]]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: dzisiaj sobota dla Was... 13.06.04, 11:40 Ale nie bylo remisu, i co teraz? masz jakies swoje kalkulacje. Ja kibicuje Holandi juz od wielu, wielu lat, ale nie czesto mam powody do radosci, chociaz zawsze lubie patrec na pomaranczowy kolor hehe. Zobaczymy!Pozdrawiam wszystkich kibicow i zycze duzo emocji!!!!!!Nie przeholowac z piwkiem z uwagi na serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: dzisiaj sobota dla Was... 13.06.04, 12:58 Witam po sobotniej przerwie, niedzielnie i wesoło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Niedziela 13-tego 13.06.04, 15:26 Witam i pozdrawiam. Obawiązek wypełniony. Dzisiaj kolejne mecze, będę oglądał szczagólnie wieczorny. ToJu, ToJu - niech Cię, no niech Cię - UŚCINĘ ! Też kibicuję Holendrom, mimo, że niezbyt za dobrze wypadają. Dzięki za troskę o moje serducho ale póki co to ono cały czas w rytmie cha-cha ;-))) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Niedziela 13-tego 13.06.04, 20:19 Chetorku, co z tym Twoim sercem? Nie rób nam tu takich! oszczędzaj siem i trenuj ostrożnie ;-)))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Niedziela 13-tego 13.06.04, 21:50 Naata, nie rob chalasu, przeczytaj dokladnie, prosilam tylko, zeby przy pifku uwazal,a serce to On ci ma jak dzwon hehe. Ale wyszlo!Hehaha Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Po 13-tym 14.06.04, 11:55 Chałas nie chałas, ważne, że jak dzwon ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Po 13-tym 14.06.04, 13:41 Ale jaja z tym chalasem, teraz musialam uwazac, zeby dobrze napisac, to chyba ta czatna klawiatura tak na mnie dziala, zupelnie bez sensu. Musze troche od niej odpoczac i wrocic do poptawnosci> Witam i pozdrawiam i wazne, ze dzwon okey. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Po 13-tym 14.06.04, 13:56 Jakby słyszał Samoobronę - nieważne jak się pisze, ważne, że dzwon głośno (c) hałasuje. Tutaj nie przejdą takie postawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Po 13-tym 14.06.04, 13:59 Trudno, kajam sie i wracam do szkoly podstawowej. Do Saoobrony na pewno nie! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 14.06.04, 23:57 naata napisała: > Cha cha! Kochani, nie ze mną ;-))) zapracowana byłam mocno,i jeszcze nie > skończyłam, a kompika okupowało dziecię i dopiero łaskawie mnie dopuściło heheh > e > > Parkowy my to sobie odbijemy, zaczne tylko na poważnie z tymi programami co to > wielkie możliwości daja i wtedy każde uszy można doprawić..i nie tylko ;-)))) ----------------------------------------- Jasne,tego mogłem się spodziewać.Znów mi jakąś czapkę dorobisz czy inne paskudztwo.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 15.06.04, 01:54 Jakie paskudztwo???? terminuję przecie!;-)))) A miłych Przyjaciół? nigdy za wiele! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos wtorek ,emocji ciąg dalszy 15.06.04, 08:34 Witam wtorkowo - troche zimno i jakoś tak bezpłciowo,ale za to mecze dzisiaj przednie ,szybko czas minie i po południu bedzie miło.... A co do Holandii ,ja zawsze ,wszędzie kibicowałem ,kibicuję i będę kibicował AJAXOWI Amsterdam ,w tym sezonie pokazali wreszcie klasę,a różne problemy ich dosięgały ostatnio - dlatego też Holandia jako reprezentacja jest dla mnie bliska - to jest nas już "Troje" :P:P:P:P, a poza tym Holland <=> Poland - brzmi podobnie ,co nie;)??? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 15.06.04, 10:18 Witam i pozdrawiam z G (rozjazdowy jestem) :) No Magikos, uważaj - tylko adne "Ich" - najwyżej "Nas-Troje", a i tak się źle kojarzy. Tak dzisiaj nie powinno zabraknąć emocji. Miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 15.06.04, 12:36 Cześć Wszystkim miłym naszym i sąsiednim ;-)) Lato nie zapowiada się zbyt upalnie ale dobre i takie. ps.. już nic nie bedę dorabiać, Parkowemu też nie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 15.06.04, 19:45 Dzisiaj krotko, jak wszyscy, pozdrawiam i zycze sobie, aby to byl dzien nas trzech, oj, zeby!!!]]]:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 15.06.04, 21:01 No to raz jeszcze wieczornie, witam ;-) A co to za znaki "nas troje"? hehehe A co to? B-4 już nieaktualne?????? ;))) pozdrawiam i do jutra nie, mam czasu dzisiaj ;( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 15.06.04, 23:01 pozdrawiam krótko lecz gorąco.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 16.06.04, 10:19 parkowy napisał: > pozdrawiam krótko lecz gorąco.:) To było krótkie i gorące spotkanie V stopnia ;-)) Witam środowo, słonecznie i wietrznie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 16.06.04, 12:09 Witam z zalewanego deszczem i wiatrem G. Tylko sie schowac i czytac, ponoc czytanie poprawia rozum. No coz, nie mam wyjscia, ide poprawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 12.07.04, 14:30 pamiętam pamiętam - moje musi być na wierzchu - hehe :]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 12.07.04, 16:34 Wychodzi na to, że musi he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 12.07.04, 18:04 A co Wy tak krecicie z tymi wpisami? Magikos nie dosc, ze pisze jak i kiedy Mu sie chce, to jeszcze bez porzadku, co jest? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wtorek ,emocji ciąg dalszy 12.07.04, 19:12 Właśnie, zmusza nas do używania "drzewka" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
magikos po przemilczanej środzie.... 17.06.04, 09:07 ...pozdrowienia z przedmieścia G. - może to już dzis ciepełko bedzie - bo wczoraj to brrr :]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 16.06.04, 16:30 Magikos kazal dwa razy dziennie, a sam nawet raz sie nie wpisuje? A to len z niego a nie barometr swoisty. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 16.06.04, 20:52 A u mnie wietrznie i zimno! coś pan Bucek nie lubi nas chyba, czy przypadkiem nie narzucaja mu się namolni??? ;-)))) Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 16.06.04, 23:06 U mnie dopiero pod wieczór słońce zaczęło grzać.I dobrze,w końcu mamy podobno lato.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: LATO 17.06.04, 11:37 Co tak marudzicie od rana? wazne, ze cieplo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Jakie lato?gdzie? u mnie jeszczenie ma ;) 18.06.04, 09:25 Witam serdecznie w ponury i zimny, u mnie, piatek. Parkosiu zdjecia, ładne, dziękuję piknie ;-) Pozdrawiam Forumowiczów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Jakie lato?gdzie? u mnie jeszczenie ma ;) 18.06.04, 10:13 Witam piątkowo i na chwileczkę. Uprzedzam ewentualne pytania i informuję, że moja bytność na forum będzie ograniczona, z różnych przyczyn, aż do poniedziałku lub wtorku. Trzymajcie się ciepło i zdrowo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Jakie lato?gdzie? u mnie jeszczenie ma ;) 18.06.04, 10:41 Tez witam, o nic nie pytam, pogoda beznadziejna. Widze, ze ograniczeni czasem sa wszyscy. W gromadzie razniej, a wiec pozdrawiam i do roboty. Parkosiu! u mnie ciemno bardzo, malo widac, ale dzieki, zawsze to cos ze swiata, ale Ciebie tam chyba nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
magikos weekend czas zacząć 18.06.04, 15:39 wreszcie .....do poniedziałku :]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: weekend czas zacząć 18.06.04, 21:18 magikos napisał: > wreszcie .....do poniedziałku :]]]]]] ------------------------------ Jak miło czytać szczęśliwego człeka.:)PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: weekend czas zacząć 19.06.04, 02:39 parkowy napisał: > magikos napisał: > > > wreszcie .....do poniedziałku :]]]]]] > ------------------------------ > Jak miło czytać szczęśliwego człeka.:)PZDR A jak miło oglądać Szczęśliwego Człowieka! na fotkach, ofkors ;-) POZDRO-wienia dla szczęśliwej rodzinki! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 19.06.04, 12:17 No to obecnosc wpisuje, chociaz nic przez to nie zyskuje hehe, milo pozdrawiam i mina nadrabiam. Hej! sobotnio! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 19.06.04, 15:13 Witam ładnie pogodnie, nareszcie mogę balkon otworzyć i słoneczko podziwiać ;-) dlatego dzisiaj pozdrawiam bardzo milutko ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 20.06.04, 11:22 Milego dnia zycze i pozdrawiam Wielkich Nieobecnych i zajetych/ ciekawe czym?/:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 20.06.04, 16:28 Witam niedzielnie poobiednie, ponuro i deszczowo, ale pozdrowiam gorąco ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 21.06.04, 10:50 Witam milych, gdzies taaam bywajacych bywalcow teeeego forum. Sympatycznie jest tu bardzo, mozna sie taaaak wyciszyc:-((( Pozdrawiam mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 21.06.04, 13:32 Witam i pozdrawiam, już nie tak z daleka. W G-dzu ciężka pogoda, burzowa !!! Czasami potrzeba wyciszenia, to dobrze robi na psyche. Pozdrawiam na szybko ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 21.06.04, 14:18 witam!!! Jakaś mijanka na forum, jak jest jeden to nie ma dwóch a trzeci gdzie?? ;)) Chyba okres urlopowo - wyjazdowy sie rozpoczął, ciagle kogoś brak ;) Pozdrawiam serdecznie Wszystkich obecnych i nieobecnych! ;-) Piszta! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 21.06.04, 20:52 Deszczu dziś zero,za to zimno jak diabli... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 22.06.04, 09:03 Dziś pierwszy!!! Hurrrra!!! Wstawać śpiochy,słoneczko za oknem zapowiada ciekawy dzień.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 22.06.04, 10:32 Witam. dla kogo ciekawy to niech bedzie. Mnie snila sie rzeczywistosc, horror, niby z ulga sie obudzilam, ale co dalej? Do tego powykrecalo mnie na nowo, nie jestem dzisiaj optymistka i nie dorownam Wam kroku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 22.06.04, 14:12 Witam też lekko przymulony i rozjeżdżony więc za długo nie zabawię wśród forumowej braci. Pozdrawiam z G :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 22.06.04, 16:23 Dzień dobry Wam moi mili! ;-) Jestem taka szczęsliwa bo znowu mam dostęp do netu, coś mnie odcięło i to od wczoraj wieczorem do teraz. No ale już jest! ;-) Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 22.06.04, 16:25 ToJu, kuruj się i nie daj się, a rzeczywistością nie przejmuj się zbytnio, zawsze można znaleźć coś pocieszającego! Głowa do góry!;-) Pozdrawiam serdecznie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 23.06.04, 11:33 Witam, jak widzę, osamotniony. Wszyscy zalatani, zapracowani, no a niektórzy niestety na jakichś prochach. Pozdrawiam, prochowców szczególnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 23.06.04, 13:49 Witam w piekny słoneczny dzień, wieje trochę, ale jest super! Pozdrawiam szybko ;) i uciekam, do wieczora zatem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 23.06.04, 13:54 Kurcze na prochach sie skonzylo, a tu wypad niedlugo, nie wiem, czarno widze, ale pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 23.06.04, 14:17 Faktycznie, skory zrobisz ten wypad i tam też Ci cosik wypadnie, możesz mieć kłopot. Chyba, że zaczniesz pić piFko ;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 23.06.04, 17:10 Recepta moze i dobra, ale na mnie nie dziala, dzieki temu bedzie jeszze co wypic z Naata:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 23.06.04, 18:01 Taaa,jasne.Zawsze znajdą okazję by wypić.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 24.06.04, 13:09 Witam. Rozjeżdżony jestem dzisiaj, raz G, raz T iznowu G. Mam dość, jeszcze tak ciepło :(( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moje musi być zawsze na wierzchu...... 24.06.04, 14:03 Tzn. parno, tez mam dosc, ale czekam na poprawe hehe, moze? A Magikosa zamknelo, wcielo? zamurowalo? wyjechalo? a moze po prostu zaniemowil? I jak tu ma byc Jego na wierzchu? Odpowiedz Link Zgłoś